Маслиновият лист е мощно и ефективно средство за лечение, което притежава огромни лечебни свойства за имунната, сърдечно-съдовата, кръвоносната, дихателната, храносмилателната и лимфната системи. Особено полезен е в борбата с вируси и бактерии в организма като херпес зостер, херпес симплекс, ешерихия коли, салмонела, стафилококи и клебсиела пневмония и може да помогне за отстраняването на вирусите на настинка и грип по-бързо от повечето лекарства. 

Маслиновият лист също така има способността значително да понижава кръвното налягане и да го поддържа в здравословните му нива. Той съдържа съединение, наречено олеуропеин, което помага да се предотврати свиването на артериите, да се увеличи притока на кръв и да се подобри работата на сърцето. То също така помага за понижаване на лошия LDL-холестерол и предотвратява риска от инсулти и сърдечни заболявания. 

Известно е, че маслиновият лист помага на хора, страдащи от диабет, висок холестерол, бронхит, гастрит и автоимунни заболявания като синдром на хроничната умора, фибромиалгия, болест на Адисон, синдром на Гилен-Баре, артрит, колит, лупус, цьолиакия, екзема, склеродермия, псориазис, кардиомиопатия, болест на Грейвс и вируса на ХИВ. 

Маслиновият лист има мощни противовъзпалителни свойства, които помагат за подобряване на кръвообращението, намаляване на отоците и увеличаване на енергията и подвижността на тялото. Той също така е чудесно средство за подпомагане на храносмилането и помага за отстраняване на излишната киселинност от организма. 

Екстрактът от маслинов лист може да бъде намерен онлайн в магазина на Природник или маслинов лист под различна форма в местния магазин за здравословни храни. Сухите маслинови листа могат да се намерят под формата на чай и капсули. Помислете дали да не добавите маслиновия лист в аптечката си, за да получите мощно естествено средство за защита и невероятен метод за подсилване на имунната ви система.

Лечителят Медиум – Антъни Уилям използва и препоръчва безалкохолен екстракт от маслинов лист на Vimergy.

Научете повече за лечебните сили на маслиновия лист, както и за други лечебни билки, плодове и зеленчуци в книгата на Антъни Уилям “Най-полезните храни”.

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.