Много хора са наясно, че витамин Ц може да им помогне да се възстановят от настинка или грип, но има още много неща, които трябва да се разберат за това как витамин Ц подпомага нашето здраве. Витамин Ц е от съществено значение за доброто здраве през цялата година, а не само когато сме болни. Всъщност той е от решаващо значение за цялостното ни здраве и оцеляване. За съжаление, днес дефицитът на витамин Ц е широко разпространен и липсата на достатъчно количество от този важен витамин може да допринесе за почти всяко заболяване.

Защо витамин Ц е толкова важен?

Витамин Ц е противовъзпалителен, помага за увеличаване на броя на белите кръвни клетки, като засилва неутрофилите, еозинофилите, базофилите и макрофагите и като цяло подсилва имунната система в борбата ѝ срещу вируси, бактерии, дрожди, плесени и други нежелани гъбички. Това прави набавянето на достатъчно количество витамин Ц от съществено значение, ако се борите с хронично заболяване или симптом.

Правилният вид витамин Ц помага и за прочистването на черния дроб, кръвта и лимфата, укрепва надбъбречните жлези, възстановява увредените невротрансмитери и възстановява централната нервна система. Той също така помага на организма да се детоксикира ефективно, което е предизвикателство за много хронично болни хора, докато не получат правилните хранителни вещества, подпомагащи детоксикацията.

Витамин Ц също така укрепва всички нива на имунната система на черния дроб. Черният дроб използва витамин Ц във всичките си над 2000 химични функции. Той не само детоксикира и прочиства черния дроб, той може също така да спре бавното функциониране на черния дроб, да разхлаби и разпръсне мастните клетки, складирани в черния дроб, и да помогне на черния дроб да се възстанови след пристъпи на адреналин, свързани със стрес. Витамин Ц може също така да помогне за спирането и възстановяването на белези дълбоко в сърцевината на черния дроб. Той може да помогне и при възли, тумори и кисти.

Най-добри източници на витамин Ц

Различните форми на витамин Ц подпомагат здравето ни по различен начин, затова е важно да знаете към кои висококачествени източници на витамин Ц да се насочите. Някои от най-добрите хранителни източници на витамин Ц са шипките, кивито, портокалите, мандарините и доматите. Можете да прочетете за лечебните свойства на тези храни и техния специфичен профил на витамин Ц в бестселъра на “Ню Йорк Таймс” - "Най-полезните храни”. Друг чудесен източник на една от основните форми на витамин Ц (има много такива) е прясно изцеденият сок от копър. Пиенето на половин литър чист сок от копър на празен стомах дневно, може да предложи много чудесни ползи за здравето с течение на времето. Всички плодове и зеленчуци съдържат известно количество витамин Ц, така че ако се съсредоточите върху пресни продукти, това естествено ще ви помогне да увеличите приема на витамин Ц.

Микро-Ц е допълнителна форма на витамин Ц, която може да бъде много полезна за широк кръг от хора. Микро-Ц съдържа важни допълнителни биофлавоноиди, които подпомагат здравето ни, заедно със самия витамин Ц. Той съдържа и шипки, а витамин Ц в шипките има силата да трансформира и активира другите форми на витамин Ц, съдържащи се в добавката, както и всички витамини Ц от хранителни източници, които консумирате, като ги прави по-силни. Освен това витамин Ц в шипките е най-биоидентичната и биодостъпна форма на витамин Ц - т.е. най-използваемата форма за нашето тяло. Микро-Ц на Vimergy® е най-препоръчваната форма на витамин Ц от Антъни Уилям, защото е лесна за храносмилателната система и достатъчно щадяща за много чувствителни хора. Други добавки с витамин Ц, направени с аскорбинова киселина, могат да бъдат тежки за стомаха и да дразнят хората с по-чувствителна храносмилателна система.

Вашият помощник за подобряване на хранителните вещества

Един от начините, по които вие или ваш близък можете да засилите приема на витамин Ц, е да осигурите пряка слънчева светлина върху кожата си, когато това е възможно. Слънцето засилва и подобрява усвояването и функциите на всяко едно хранително вещество, включително и на витамин Ц. Мислете за слънчевите лъчи като за средство за получаване на мултивитаминна и мултиминерална подкрепа за всички системи на тялото ви! Не е необходимо да прекарвате дълго време на слънце, а слънчевите изгаряния винаги трябва внимателно да се избягват. Дори пет минути на слънце в началото или в края на деня, когато слънцето не е най-силно, могат да бъдат много полезни. Можете да научите повече за слънцето и други важни аспекти на лечението в книгите на Лечителя Медиум.

Както виждате, витамин Ц е изключително важен витамин за нашето здраве и заслужава да бъде взет под внимание като част от протокола за здраве.

Прочетете и за лечебната техника Шокова терапия с витамин Ц на Антъни Уилям.

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той приготвя шоковата терапия с витамин Ц и говори за този лечебен протокол: виж видео тук!

Продукти от статията

Микро-Ц Immune Power на прах, 125 гр, Vimergy®
За път
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
90.26 лв.
Промоционална цена
90.26 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Микро-Ц Immune Power на прах, 250 гр, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
132.85 лв.
Промоционална цена
132.85 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Микро-Ц Immune Power на прах, 500 гр, Vimergy®
Икономична
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
219.55 лв.
Промоционална цена
219.55 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Микро-Ц, 90 капсули, Vimergy®
За път
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
78.82 лв.
Промоционална цена
78.82 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Микро-Ц, 180 капсули, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
132.11 лв.
Промоционална цена
132.11 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан
Микро-Ц, 300 капсули, Vimergy®
Икономична
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
178.08 лв.
Промоционална цена
178.08 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан

Подобни публикации

[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.