Сок от ечемичена трева на прах – лечебни ползи

Сок от ечемичена трева на прах – лечебни ползи

Ечемичената трева е една от най-богатите на хранителни вещества храни в природата и се използва от древни времена за медицински и лечебни цели. Сокът от ечемичена трева на прах (да не се бърка с ечемичена трева на прах) е един от най-добрите начини за консумация на тази храна, тъй като концентрира хранителните свойства и е най-лесният начин за храносмилане, асимилиране и използване на хранителните вещества от организма. 

Сокът от ечемичена трева на прах е богат на витамини А, Ц, Б и минералите желязо, калций, калий, магнезий и фосфор. Също така е с много високо съдържание на усвояеми протеини и съдържа 20 аминокиселини, включително 8 от незаменимите аминокиселини, които организмът не може да произведе сам. Сокът от ечемичена трева на прах съдържа ензимите оксидаза на мастните киселини, цитохром оксидаза, пероксидаза, каталаза и трансхидрогеназа, които спомагат за гладкото разграждане на мазнините в организма, като спомагат за балансиране на телесното тегло. 

Освен това е с особено високо съдържание на хлорофил, който помага за потискане развитието на болестотворни бактерии, както и за балансиране на PH на организма, за да се насърчи отличното здраве и имунитет. Доказано е, че сокът от ечемичена трева на прах укрепва имунната система, алкализира организма, повишава енергията, подпомага храносмилането, облекчава запека и подобрява здравето на кожата, косата и ноктите. Приписва му се и полезност при лечението на артрит, мигрена, астма, умора, стомашно-чревни и кожни проблеми, рак и диабет. 

Сокът от ечемичена трева на прах е отличен и за подпомагане циркулацията на лимфната система чрез подхранване и насищане с кислород на съдовата система, както и за заздравяване и успокояване на лигавиците. Сокът от ечемичена трева на прах се получава от нежната млада трева, отгледана от ечемичени семена, събрана, когато е в пика на концентрацията си на хлорофил, протеини и витамини, преди тревата да произведе зърно. 

Следователно сокът от ечемичена трева на прах не съдържа глутен и е подходящ за всеки с цьолиакия или непоносимост към глутен. 

Премахване на тежки метали и токсини

Сокът от ечемичена трева на прах, който не съдържа глутен, извлича тежките метали като живак от черния дроб, далака, чревния тракт, панкреаса и репродуктивната система. Той е една от петте ключови храни в протокола за детоксикация от тежки метали на Лечителя Медиум и работи в тандем с другите четири съставки за отстраняване на токсичните тежки метали от организма. Токсичните тежки метали причиняват или допринасят за синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ), зависимости, екзема, псориазис, тревожност, депресия, биполярно разстройство, проблеми с паметта, проблеми с концентрацията, мозъчна мъгла, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), разстройства на настроението, множествена склероза (МС), болест на Паркинсон и много други симптоми и състояния.

Сокът от ечемичена трева на прах съдържа фитонутриенти, които подхранват недохранения черен дроб, като същевременно му позволяват да детоксикира десетки токсини и отрови, които сте наследили от миналото и на които сте изложени в настоящия момент. Това е отговорен детоксикатор с интегритет на приемане и даване, който замества причинителите на проблеми, които отстранява от тялото, с жизненоважни хранителни вещества. В него се съдържат и специфични алкалоиди, които помагат за предотвратяване атрофията на щитовидната жлеза.

Сокът от ечемичена трева на прах блокира патогени като Епщайн-Бар вирус, херпес зостер и други, за да не се хранят с любимите си храни като токсичните тежки метали. Това означава, че всички симптоми и състояния, причинени от патогени, включително автоимунни заболявания, екзема, лаймска болест, лупус, множествена склероза, синдром на хроничната умора и много други, могат да бъдат подпомогнати от този сок на прах.

Начин на употреба:

Важно е да си набавите сок от ечемичена трева на прах, а не просто ечемичена трева на прах. Той може да се приема под формата на сок от ечемичена трева на прах или на капсули. Може да се добавя към Смутито за детоксикация от тежки метали на Лечителя Медиум или да се разбърква или смесва в кокосова вода, сокове, други смутита или вода. Можете също така да поръсите сок от ечемичена трева на прах върху плодови салати и пъпеши.

В книгата “Прочистване за здраве” можете да намерите повече информация как да използвате сок от ечемичена трева на прах и други добавки, включително предложени дози.

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.