Увеличете ползите от храненето със Celeryforce®

Увеличете ползите от храненето със Celeryforce®

Вече пиете сок от стъблена целина? Подобрете ефекта от храненето си и от ежедневния прием на сок от целина. Celeryforce® е патентована смес от магнезиев глицинат, инозитол, L-глутамин, L-таурин и холин – витамини, минерали и аминокиселини, които поддържат здравето на невротрансмитерите, нервите, мускулите, клетките, имунната система, сърдечно-съдовата система и др. Celeryforce® е специална формула, създадена на базата на лечебната информация от Антъни Уилям – Лечителят Медиум и е продукт, който е одобрен лично от него.

Celeryforce® ви дава лесен начин да си набавите важни витамини, минерали и аминокиселини, от които се нуждаят различни и жизненоважни части на тялото ви, за да функционират правилно. Celeryforce® може да ви помогне за здрави сигнали на невротрансмитерите, здрава мускулна функция, здрава нервна трансмисия, здрава клетъчна функция и др. 

– Холинът е член на семейството на витамините от група Б, който поддържа клетъчното здраве. Той е от съществено значение за производството на невротрансмитера ацетилхолин. Холинът поддържа здравословното нервно предаване и е от съществено значение за преноса и метаболизма на липидите.

– Инозитолът поддържа здравословната клетъчна функция. Той е много необходим за здравословната сигнализация на невротрансмитерите.

– Магнезият е основен кофактор за над 300 ензимни системи. Магнезият е от изключителна важност за функционирането на митохондриите и е необходим за синтеза на ДНК и РНК. Магнезият е от съществено значение за активирането на аденилатциклазата, която е важен регулатор на клетъчната активност и е от съществено значение за здравата мускулна функция.

– L-глутаминът подпомага функцията на здравата имунна система

– L-тауринът е ключов елемент за клетъчното здраве, а също така подпомага здравето на сърдечно-съдовата система

– Това не е сок от целина на прах, нито е предназначено да замести ежедневния ви сок от целина

– Този продукт е без ГМО, без глутен, без царевица, без соя, без лимонена киселина, без желатин и е кашер, веган и палео.

Продукти от статията

Celeryforce®, 60 капсули, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Обичайна цена
54.98 лв.
Промоционална цена
54.98 лв.
Обичайна цена
Единична цена
за 
Изчерпан

Подобни публикации

[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.