Лечебни ползи

Плодовете на черния бъз (Sambucus nigra) са едно от най-ефективните средства за лечение на вирусни и бактериални инфекции като настинка и грип и могат значително да съкратят продължителността на заболяването, ако се разболеете. Те съдържат специални протеини и биофлавоноиди, които имат способността при контакт да унищожават вирусите, които заразяват клетките в организма. Известно е също, че черният бъз има способността значително да подсилва имунната функция, като стимулира производството на цитокини в организма. 

Освен това плодовете от черен бъз са много полезни при бронхиални и дихателни проблеми и могат да помогнат за отделяне и изхвърляне на задръстванията в белите дробове. Известно е, че сокът от черен бъз облекчава неврологични спазми и тикове на лицето и тялото, както и облекчава болката при неврологични състояния като ишиас. Екстрактът от черен бъз има мощни антиоксидантни способности и доказано увеличава производството на лимфоцити или имунни клетки, които са необходими за борба с инфекциите и са особено ползотворни при херпес зостер, хепатит, ХИВ, астма, ревматоиден артрит и сърдечни и сърдечно-съдови заболявания. 

Укрепете имунната система на вашите деца

Ако вие или някой, когото познавате, имате деца, знаете, че те редовно са изложени на патогени от други деца или възрастни – почти невъзможно е да се избегнат! Развиващата се имунна система на децата може да се изправи срещу много неща на тази планета. Въпреки че е съвсем нормално децата да се разболяват, може да бъде много полезно да подсилвате имунната им система, така че да могат да се възстановяват възможно най-добре! 

Сиропът от черен бъз е фантастичен начин за деца и възрастни да поддържат имунната си система! В сезона на настинките и грипа или когато децата се връщат на училище, или дори просто в ежедневието, сиропът от черен бъз може да бъде много добър съюзник, за да поддържате децата си здрави.

Начини за консумация

Съществуват няколко начина за консумиране на черен бъз. Изсушените плодове на черния бъз могат да се запарят в гореща вода, за да се приготви лечебен и имуностимулиращ чай за ежедневна профилактика. Сиропът от черен бъз е популярно средство за лечение на настинка и грип, което обикновено се приготвя на основата на мед или глицерин. Това сладко лекарство се харесва дори от децата, които му се наслаждават и приемат с охота.

Тинктурите и капсулите от черен бъз са друг удобен начин за използване на този мощен плод в здравословния ви режим. Продукти от черен бъз можете да намерите онлайн или в местния магазин за здравословни храни.

И все пак най-препоръчваната форма за консумация на черен бъз от Антъни Уилям е безалкохолният екстракт от органичен сироп от черен бъз на Vimergy®

Органичен сироп от черен бъз, безалкохолен екстракт 16:1, 240 мл. Vimergy®

Едно от най-новите попълнения в хранителните добавки на Vimergy® e Органичният сироп от черен бъз, безалкохолен екстракт 16:1, 240 мл! Компанията посвещава цели три години на усъвършенстването на този продукт и в крайна сметка, невероятният резултат от усилията им е вече факт!

Във всяка доза от този уникален по рода си сироп от черен бъз се съдържат 15 040 мг. билков еквивалент на органични пресни плодове от черен бъз, допълнителни 100 мг. буфериран витамин Ц, който е щадящ за стомаха, и 1 000 мг. билков еквивалент на органични пресни плодове от черница! Направен с органичен необработен мед, сиропът от черен бъз на Vimergy® няма еквивалент на пазара! Освен това има добър вкус, което го прави изключително подходящ за деца или възрастни.

Сиропът от черен бъз е известен със своите имуноподдържащи свойства, но не всеки сироп от черен бъз предлага триединството от ефикасност, качество и чистота на съставките, а много от тях имат добавени съставки като захар, лимонена киселина, алкохол или естествени или изкуствени аромати, които не са препоръчителни. Сиропът от черен бъз на Vimergy® е подсладен само с органичен необработен мед и органичен екстракт от черница. В продуктите на Vimergy® никога няма да откриете изкуствени аромати, лимонена киселина или алкохол. А за още по-добър ефект, всяка доза ви дава и 100 мг. добавен буфериран витамин Ц, което издига този сироп от черен бъз на ново ниво за подкрепа на здравето ви! Това е чудесен начин да набавите на децата си този толкова важен витамин Ц.

Сиропът от черен бъз на Vimergy®  помага за поддържане на имунната система, сърдечно-съдовата система, здравето на кожата и е отличен източник на антиоксидантния витамин Ц. Приемът му е изключително лесен – просто изсипете в една чаена лъжичка сироп от черен бъз и приемайте 1-2 пъти дневно (деца от 2 до 12 години – 1 ч.л дневно). Можете да го консумирате директно или да го добавите към вода, сок или смути.

Характеристики на органичния сироп от черен бъз на Vimergy:

  • Екстрактът от органичен сок от черен бъз 16:1 осигурява 15,040 мг. билкова равностойност на пресни органични плодове от черен бъз във всяка доза
  • Екстракт от органична черница 4:1 осигурява 1 000 мг. билкова равностойност на пресни органични черници във всяка доза
  • 100 мг. буфериран витамин Ц от магнезиев аскорбат и калциев аскорбат във всяка доза - това е невероятно предимство, което прави този продукт напълно уникален!
  • Този продукт съдържа буферирани форми на витамин Ц, които са по-нежни за стомаха от традиционната форма на витамин Ц
  • Поддържа здрава имунна система при възрастни и деца
  • Витамин Ц поддържа здрава сърдечно-съдовата система
  • Витамин Ц подпомага здравето на кожата
  • Създаден с органичен необработен мед 
  • Органичен продукт на USDA, без алкохол, без глутен, без ГМО, без царевица, без соя, вегетариански, кашер, палео.
  • Без лимонена киселина, пълнители, добавки, изкуствени или естествени аромати.

Можете да закупите онлайн всички продукти на Vimergy® от prirodnik.com 

ПРИРОДНИК е официалният и ексклузивен представител на Vimergy® за територията на България и ви предлага пълната гама продукти на американската компания за висококачествени хранителни добавки.

Вижте видеото на Антъни Уилям, в което той говори за лечебните свойства на сиропа от черен бъз, както и защо той предпочита най-много хранителната добавка на Vimergy®: виж видео тук!

Подобни публикации

[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.