Част I, глава 1 от книгата “Brain Saver Protocols” (част първа)

Всеки е различен. Не по начина, по който обикновено си мислим. Макар душите ни да са различни, физическите ни тела като хора трябва да функционират по един и същ начин. Ние ядем храна, пием вода, уринираме и дефекираме, сърцето ни бие и кръвта ни се изпомпва, ходим на крака, виждаме с очите си, чуваме с ушите си, стомахът ни е предназначен да храносмила... докато нещо не се обърка и не можем. Ние не можем да ходим, не можем да говорим, не чуваме, не виждаме, кръвта ни се запушва или сърцето ни не бие правилно. Различните вътрешни проблеми с физическите ни тела могат да създадат безкрайни различия. Нашите наранявания, патогени, стрес, токсични тежки метали, травми, взаимоотношения, околна среда, ресурси, подкрепа, фармацевтични продукти, опит, дефицити, количества взета кръв, брой промивки, които сме имали, на какво сме били изложени преди да се появим на бял свят - всичко това ни прави различни. Нашите различия правят процесите на оздравяване и техните срокове различни.

Ако четете тази книга, най-вероятно имате здравословен проблем. Здравословен проблем, който е постоянен в живота ви, докато изцелението не е толкова постоянно. Може би имате сериозно заболяване, такова, което пречи на живота ви по някакъв начин или под някаква форма. Във втората част на тази книга, "Brain Saver" (все още не преведена на български език) можете да откриете как сте се разболели изобщо и какви са физическите причини, които пречат на способността ви да се излекувате. Както в "Brain Saver", така и в тази книга можете да откриете какво да избягвате и какви инструменти да използвате, за да си върнете нормалния начин на живот.

Вашият график за излекуване никога няма да бъде точно същият като този на някой друг, защото той може да има различен набор от проблеми в тялото си от вашите. Ако навлизате в тази информация за изцеление с намерението да се занимавате с това повърхностно, пак сте добре дошли. Избирайки половин литър сок от целина и висококачествен Б12, както и да стоите далеч от глутена, това е повърхностно. Това е мощен метод! Но все пак е повърхностен. Някой друг, който се бори с постоянни симптоми и състояния, може да се нуждае от 1 литър сок от целина, смути за детокс от тежки метали, пълен протокол с хранителни добавки, пречистваща терапия с монохранене на Лечителя Медиум, както и да избягва яйца, млечни продукти и оцет. Друг, който има много сериозно състояние, може дори да сметне и това за повърхностно, тъй като се нуждае от допълнителни лечебни протоколи от Лечителя Медиум. И все пак, ако всичко, което можете да направите, е едно определено нещо, то пак е напредък. Тялото ви ще го приеме като небесна светлина отгоре.

Процесът на изцеление не е просто пасивен процес на изчакване на тялото да се излекува. Оздравителният процес са стъпките, които предприемате, за да може тялото ви да се излекува. Излекуването е активна комбинация от силата на волята ви, научаването на информацията, способността на тялото ви да се лекува самостоятелно, инструментите, които използвате, това, което давате на тялото си, за да може да се излекува, и подробностите към всичко това.

Процесът на изцелението ви зависи и от това, което сте правили в миналото. Игрите на догатки може да ви върнат назад в процеса на оздравяване. И това е нормално. Сега вървите в другата посока. Оставяте това, което сте опитали в миналото зад гърба си.

Дори и да нямате вяра, че това, което правите, ще ви излекува, можете да да се излекувате, когато давате на тялото си това, от което се нуждае, отстранявате от него това, което му пречи, знаете защо сте се разболели наистина и знаете какво да направите, за да да се възстановите. Тези стъпки все пак ще ви позволят да се излекувате, дори ако не вярвате, че можете да се излекувате или вярвате, че някога ще се излекувате. Когато хората са на пътя на изцелението и не използват правилните инструменти, и не знаят истинските причини, поради които са се разболели, те губят вярата си там, където някога са я имали. Тя угасва. Ако сте човек, който е опитал всичко, преминал е през толкова много неща по време на процеса на изцеление, през всички месеци и години, и се озовете тук с много малко вяра или изобщо не ви е останала, защото сте я загубили по пътя на безкрайните опити и грешки, основани на дезинформация, все още има надежда да се излекувате. Вашата вяра ще се възстанови, докато се лекувате и виждате светлината.

Ако сте човек, който си поставя цели, добре е да си поставяте два вида цели: цели за лечебните стъпки, които искате да предприемете, като например да направите прочистваща терапия или да вземете различни хранителни добавки за вашето състояние, и цели за това къде се виждате в бъдеще. Ако е имало момент, в който сте се чувствали добре или поне по-добре в живота си, мислете за него. Не губете връзка с това как сте се чувствали, когато сте живели живота си с по-малко здравословни проблеми или дори изобщо не сте боледували. Дръжте се за тези моменти. Можете да добавите това усещане към целта си да се подобрите, да се върнете там, където някога сте били.

Информацията на Лечителя Медиум не е универсална за всички. Можете да персонализирате това, което е подходящо за вас и вашето състояние, и да доведете изцелението си дотам, докъдето е необходимо да стигне. Тя е безкрайно приспособима. Когато имате симптом, който не отшумява, или множество постоянни симптоми, е изключително важно да научите подробностите. Подробностите са от значение, когато сте хронично болни. Детайлите са от значение, когато става въпрос за излекуване.


Статията е цитат от най-новата книга на Антъни Уилям - “Brain Saver Protocols” (все още не преведена на български език).

За да прочетете останалата част от главата за “Вашият лечебен процес”, вижте статиите в нашия блог: 

 • “3 основни стъпки в лечебния процес”
 • “Развенчайте стереотипите, за да освободите съзнанието си към изцеление”
 • “Какво наистина означава да сте умерени”

 • Вижте видеото на Антъни Уилям: "ТИ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ"

  Подобни публикации

  [Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
  [Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
  Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
  Прочети още
  [Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
  [Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
  Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
  Прочети още
  [Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
  [Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
  Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
  Прочети още

  Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.