ШОКОВА ТЕРАПИЯ С АЛОЕ ВЕРА

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С АЛОЕ ВЕРА

Много хора се борят с болки в стомашно-чревния тракт, които се разпространяват по целия корем и торс, без да осъзнават, че произлизат от стомаха или чревния тракт. Алое вера има химични съединения, които неутрализират киселините и успокояват нервите в лигавицата на чревния тракт, като забавят и спират чревните спазми. Алоето неутрализира киселините и потиска развитието на бактерии и вируси, както и развитието на дрожди, непродуктивни гъбички и плесени. Алое вера също така успокоява лигавиците на чревния тракт, като успокоява възпалените нерви на чревния тракт, потиска спазмите на стомашните нерви и облекчава натиска върху блуждаещите нерви.

Съвети за приложение на шоковата терапия с алое вера на Лечителя Медиум


При болки в стомаха, стомашно-чревни болки, болки в червата и стомаха, които се издигат в гръдния кош или преминават през гърба и стигат до врата и раменете, колит, синдром на раздразнените черва (IBS), болест на Крон, целиакия, киселинен рефлукс, язви, парене в стомаха, хеликобактер пилови, бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), болки в стомаха непосредствено след хранене, стомашни и чревни спазми, гастрит, силно и болезнено подуване на корема, запек, киселинни атаки, гастропареза.


Указания за шокова терапия с алое вера на Лечителя Медиум

 • За възрастен, консумирайте 5 до 10 см пресен гел от алое вера (с отстранена кора) на всеки 2 до 4 часа.
 • Продължете тази терапия в продължение на 1 до 7 дни.
 • След 3 или повече дни прекъсване на шоковата терапия с алое вера можете отново да преминете през цикъл от 1 до 7 дни на терапията. Между циклите на шоковата терапия с алое вера, можете да приемате по 5 или повече см пресен гел от алое вера дневно или 2 пъти дневно.
 • За да приготвите гела от алое, внимателно разрежете 5 до 10 см парче лист от алое вера, като го филетирате като риба и отрежете зелената кора и шиповете. Изгребете прозрачния гел.
 • Уверете се, че не използвате кората. Докато изгребвате гела от алое, се старайте да не остъргвате кората. Химическото съединение в зелената кора може да бъде дразнещо за някои хора.
 • Също така отрежете 2 см от самия край на основата на листата на алоето и го изхвърлете; то е твърде горчиво.
 • Ако е възможно, яжте гела направо, за да постигнете най-добри резултати. Ако ви е трудно да ядете гела от алое, можете да го смесите с вода. (Все пак се уверете, че не използвате зелената кора.)
 • Тази рецепта се основава на използването на голямо, закупено от магазина листо алое вера, което можете да намерите в раздела за продукти в много хранителни магазини. Ако използвате домашно отгледано растение алое вера, уверете се, че то е от ядлив сорт.
 • Можете да приготвите целия си гел от алое вера за деня наведнъж. Съхранявайте порциите си гел от алое за по-късно през деня в херметически затворен съд в хладилника.
 • Ако съхранявате част от листото, увийте отрязания край във влажна кърпа или найлоново фолио и го поставете в хладилника.
 • Избягвайте листа от алое, при които гелът е силно зачервен отвътре и изключително воднист. Тези листа не са пресни и са започнали да се разлагат.
 • Както и при другите шокови терапии, винаги можете да изберете да използвате по-малко от посоченото количество. Използвайте количеството гел от алое, което ви е понася.

Ето какви са адаптираните количества за деца с пресен гел за тази терапия:

 • 1-2 години: 1 ч.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • 3-4 години: 2 ч.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • 5-8 години: 1 с.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • 9-12 години: 2 с.л. пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно;
 • Над 12 години: 5 см пресен гел на всеки 2 до 4 часа, докато детето е будно.
За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още