ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН Б12

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН Б12

Когато преминаваме през трудни физически или психически препятствия, включително продължителни хронични заболявания, губим запаси от витамин Б12. Изчерпването на витамин Б12 може да е ускорено в момента на кризата и да се прояви години по-късно като допълнителни здравословни проблеми. За повече информация относно витамин Б12 вижте главата "Вашият прегорял, дефицитен мозък" в придружаващата към тази книга "Brain Saver" (все още не преведена на български език).

Съвети за приложение на шоковата терапия с витамин Б12 на Лечителя Медиум


При стрес, физически злополуки, емоционални злополуки, емоционални събития, емоционална травма, загуба, остри пристъпи на тревожност, остри пристъпи на депресия, засилени епизоди на ОКР, епизоди на гняв, неврологични епизоди, припадъци, симптоми след треска (след инфекция или след ковид или грип), след операционни симптоми, симптоми след медицински процедури, след употреба на наркотици или алкохол, абстиненция при отказване от кофеин, след ваканция, остри пристъпи на болка в тялото, след прекомерно натоварване на мозъка за работа, творчество, учене в училище, изпити или интензивна игра.


Указания за шокова терапия с витамин Б12 на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 2 капкомера витамин Б12 (като аденозилкобаламин с метилкобаламин) директно в устата (по желание със сок или вода) или смесени в 50 мл или повече сок или вода на всеки 3 часа докато сте будни.
  • Продължете тази терапия в продължение на 1 до 2 дни. Имате възможност да продължите и на третия или дори на четвъртия ден, ако е необходимо.
  • След 1 до 4 дни намалете дозата на витамин Б12 до тази, която е посочена в списъка с хранителни добавки. Изчакайте минимум 1 седмица между циклите на шоковата терапия с витамин Б12.

Ето какви са адаптираните количества за деца с витамин Б12 (като аденозилкобаламин с метилкобаламин) за тази терапия с хранителни добавки:

  • 1-2 години: 2 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 3-4 години: 3 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 5-8 години: 5 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 3 часа, докато детето е будно.
За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
Мелатонинът е невероятна хранителна добавка при безсъние и всякакви нарушения на съня, но това не е всичко, за което той помага. Този хормон помага на невротрансмитерите и глиалните клетки, което го прави полезен за хора, живеещи с проблеми с психичното здраве като депресия, тревожност, биполярно разстройство, деперсонализация, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), необяснима дълбока тъга, чувство на изгубеност, мозъчна мъгла, проблеми с паметта, пристъпи на паника, нервност, лека умора и др. Мелатонинът може също така да спре свиването и атрофията на мозъка и да помогне за намаляване на туморите и кистите, както и за предотвратяване на техния растеж.
Прочети още