ШОКОВА ТЕРАПИЯ С КАЛИФОРНИЙСКИ МАК

ШОКОВА ТЕРАПИЯ С КАЛИФОРНИЙСКИ МАК

Калифорнийският мак съдържа специфични алкалоиди, които успокояват рецепторните клетки за болка, особено около черепните нерви и мозъчния ствол. Калифорнийският мак може да се използва за облекчаване или минимизиране на остра болка.

Съвети за приложение на шоковата терапия с калифорнийски мак на Лечителя Медиум


При неврологични болки, невралгия, тригеминална невралгия, болки във врата, болки в гърба, болки в седалищния мускул, зъбобол, болки в устата, болки в езика, болки в челюстта, болки в тялото, болки в главата, болки в рамото, болки в бедрото, болки в коляното, симптоми на блуждаещия нерв, емоционални трудности, травма, загуба, емоционална болка, тревожност, емоционално страдание, силен стрес.

Калифорнийският мак може да се използва за подпомагане на отказването от наркотици или предписани лекарства, включително болкоуспокояващи, с насоки от вашия лекар.


Указания за шокова терапия с калифорнийски мак на Лечителя Медиум

  • За възрастен, приемайте по 3 капкомера тинктура от калифорнийски мак без алкохол в 50 мл или повече вода или сок или 3 капсули на всеки 4 часа, докато сте будни;
  • При остра болка използвайте тази терапия в продължение на 1 до 3 дни. Ако все още е необходимо, можете да повторите още един цикъл на тази терапия, общо до 6 дни. След това намалете до 3 капкомера, два пъти дневно, в продължение на 3 дни, ако все още е необходимо. Ако болката продължава да се задържа, можете да следвате цикъла за облекчаване на хроничната болка, описан по-нататък.
  • При хронична болка използвайте тази терапия при необходимост до седем дни подред. Намалете до 3 капкомера, 2 пъти дневно (ако все още е необходимо), в продължение на 3 дни, преди да се впуснете в друг седемдневен цикъл.
  • Ако сте човек, който получава сънливост, използвайки калифорнийски мак, тогава изберете да го използвате разумно. Използвайте го с повишено внимание, когато работите с оборудване или машини, или по време на дълги пътувания с кола.

Ето какви са адаптираните количества тинктура от калифорнийски мак без алкохол за тази терапия. За всякакви въпроси относно калифорнийския мак се консултирайте с лекаря на вашето дете:

  • 5-8 години: 10 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • 9-12 години: 15 малки капки (не капкомери) в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно;
  • Над 12 години: 1 капкомер в сок или вода на всеки 4 часа, докато детето е будно.

За повече информация за шоковите терапии на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
[ВИДЕО] МЕЛАТОНИН: НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА СЪН
Мелатонинът е невероятна хранителна добавка при безсъние и всякакви нарушения на съня, но това не е всичко, за което той помага. Този хормон помага на невротрансмитерите и глиалните клетки, което го прави полезен за хора, живеещи с проблеми с психичното здраве като депресия, тревожност, биполярно разстройство, деперсонализация, обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), необяснима дълбока тъга, чувство на изгубеност, мозъчна мъгла, проблеми с паметта, пристъпи на паника, нервност, лека умора и др. Мелатонинът може също така да спре свиването и атрофията на мозъка и да помогне за намаляване на туморите и кистите, както и за предотвратяване на техния растеж.
Прочети още