ШОТ ПРИ ЕМОЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ

ШОТ ПРИ ЕМОЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ

Това е чудесен шот в случаите, когато:

 • чувствате раздразнителност, хронична неудовлетвореност или сприхавост;
 • се чувствате претоварени и емоционално изтощени;
 • някой, на когото имате доверие, забележи, че не сте себе си;
 • сте мрачни, обезсърчени или унили и имате нужда от повдигане на духа;
 • трудно запазвате емоционално равновесие, чувствате се нестабилни, лесно се палите или имате постоянни пикове и спадове в настроението.

Съставки: 

 • 1 с.л. пресни или размразени диви боровинки, или 1 ч.л. чист сок от диви боровинки, или 1 ч.л. диви боровинки на прах;

 • 1/4 чаша компактно събран див лук; 
 • 1/4 чаша компактно събран пресен босилек;
 • 1/2 чаша компактно събрани пресни кълнове от люцерна (алфа-алфа);
 • 1/2 лайм, обелен;
 • 1 стъбло целина;
 • 1/2 чаша грозде (по избор).

  Начин на приготвяне:

  Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред. Ако използвате сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, ги добавете и разбъркайте, след като всички останали съставки са преминали през сокоизстисквачката.
  Налейте в чаша и сервирайте.


  Количество за 1 до 2 шота.


  СЪВЕТИ:

  • Ако се намирате в част от света, където нямате достъп до пресни или замразени диви боровинки, сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, можете да ги замените с къпини. Въпреки че са алтернатива с високо съдържание на антиоксиданти, къпините нямат силата, която да съответства на начина, по който дивите боровинки защитават клетките от тежки метали, химикали, радиация и други токсини.
  • Ако не можете да намерите или не харесвате кълнове от люцерна, можете да използвате всякакъв вид кълнове или микрозеленчуци в тази рецепта като броколи, детелина, слънчоглед или кейл. Всеки кълн ще придаде различен вкус на този шот. Ако решите да използвате кълнове от репички или синап, имайте предвид, че това ще направи шота много пикантен.

   

  За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог: тук.

  Подобни публикации

  [ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
  [ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
  Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
  Прочети още
  [ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
  [ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
  Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
  Прочети още
  [ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
  [ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
  Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
  Прочети още