ШОТ ПРИ ЛИПСА НА ЕНЕРГИЯ

ШОТ ПРИ ЛИПСА НА ЕНЕРГИЯ

Приемайте този шот, когато ви е необходима допълнителна енергия. Например можете да го опитате, когато:

 • сте в средата на дълъг и изтощителен ден и отчаяно се нуждаете от зареждане с енергия;
 • се чувствате небалансирани, сякаш нямате достатъчно енергия;
 • усещате, че енергията ви не е на ниво и не сте в кондиция;
 • чувствате, че имате твърде много енергия, и се надявате да успокоите повишеното вълнение;
 • решите да спрете кофеина;
 • искате да се успокоите в края на деня, за да можете да се пренастроите, да си починете и да се отпуснете за през нощта.

Шотът при липса на енергия е идеален и когато:

 • страдате от свръхреактивни или недостатъчно активни надбъбречни жлези, които са изтощени от прекомерното отделяне на адреналин;
 • страдате от симптоми на ниска кръвна захар (хипогликемия), като раздразнителност, изтощение, емоционалност по необясними причини или лесна избухливост.

Опитайте шотът при липса на енергия, преди да се впуснете в каквото и да е предизвикателство или начинание, независимо дали започвате нова работа, отдавате се на уединение, започвате прочистване или нещо друго, което променя живота ви.

Съставки: 

 • 1/4 чаша нарязани моркови;
 • 1/2 чаша нарязани сурови сладки картофи;
 • 1/2 чаша нарязани червени камби;
 • 1/2 чаша пресен или размразен ананас.

Начин на приготвяне:

Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред.
Налейте в чаша и сервирайте.

Количество за 1 до 2 шота

За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още