ШОТ ПРИ ПАТОЛОГИЧЕН ГЛАД

ШОТ ПРИ ПАТОЛОГИЧЕН ГЛАД

Когато патологичният глад или импулсите към зависимости съсипват живота ви, този шот е чудесно решение. Опитайте го:

 • ако изпитвате ненаситен или некотролируем глад;
 • като средство за намаляване на апетита;
 • като средство за потискане на глада, когато се опитвате да промените хранителния си режим;
 • ако хранителният ви режим е с високо съдържание на мазнини и се опитвате да намалите приема на мазнини;
 • за да ви помогне в преодоляването на склонност към преяждане, пристрастяването към определени храни или зависимости към кофеин и сол. 

Ако ваш близък е предприел нездравословна диета с периодично гладуване, насърчете го да включи този шот, за да защити надбъбречните жлези и мозъка си.

Съставки:

 • 1 см парче пресен джинджифил;
 • 1/4 чаша компактно събран пресен босилек;
 • 1/2 чаша компактно събран спанак;
 • 1/2 чаша компактно събран нарязан кейл;
 • 1/2 чаша компактно събрано нарязано зеле, без значение от цвета;
 • 1/2 портокал, обелен;
 • 1/2 стъбло целина.

Начин на приготвяне:

Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред.
Налейте в чаша и сервирайте.

Количество за 1 до 2 шота.

За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още