КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПОМОЩ ОТ АНГЕЛИТЕ

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПОМОЩ ОТ АНГЕЛИТЕ

Част IV, Глава 25 на книгата “Лечителят Медиум” - преработено и допълнено издание

Ето и най-важното нещо, което искам да ви кажа за ангелите в тази глава: Трябва да ги помолите за помощ на глас. Не може просто да се молите мислено. (Освен ако по някаква причина не можете да говорите, за което ще стане въпрос след малко.)

Това е изключително важно. Ангелите са заети да изчистват огромно количество негативност на планетата - насилие, епидемии, корупция, - затова трябва активно (и дейно, когато е възможно) да призовем вниманието им. Нашите умове са като лабиринти от мисли и емоции: натрапчиви идеи, страхове, гняв, несигурност, вина, тревога, болка, телевизионни реклами и музика, въображаеми разговори с хора, от които сме обсебени, щастливи мисли…, а ангелите не искат да затъват във всичко това. На тях им е прекалено трудно да различат истинските молби за помощ сред всички тези сигнали.

Не забравяйте, че те имат свободна воля. Затова ние трябва да се постараем да им покажем, че сме честни, искрени и сериозни. Ангелите не обичат да си играем с тях или да ги изпробваме. Те искат да ги вземаме на сериозно.

За да привлечем вниманието на някой ангел, трябва изцяло да концентрираме ума си върху него и да кажем името му на глас. Не е нужно да викате, може дори да го прошепнете. Когато то излиза от устата ви, посланието е ясно и категорично и се разграничава от всички други сигнали, които излъчвате.

Ако сте глухонеми или прекалено немощни, за да говорите, използвайте езика на знаците, за да предадете посланието си на ангела на избавлението. Тя ще предаде желанието на душата ви на другите ангели.

Това е тайната, която ще промени връзката ви с ангелите. Хората, които са изгубили вяра в тях, защото не са видели резултат от молитвите си или смятат цялата идея за ангелите за глупост, явно не знаят точно това.

Общуването с ангелите е подобно на говоренето по телефона. Какво правите, когато искате да си поръчате градински тор? Поглеждате телефона и мислено си пожелавате въпросната доставка? Не - набирате номера на разсадника, оттам ви отговарят, вие учтиво изразявате желанието си на глас (а ако не можете да говорите, използвате специално устройство за предаване на съобщения) да ви докарат еди-колко си тор за градинските насаждения. После, когато пратката пристигне, трябва с готовност да я приемете - да махнете колата от алеята, за да направите място на камиона. Трябва и да се потрудите да разпръснете торта около растенията - процес, който изисква воля и намерение.

Ако искате да се свържете с ангела на изцелението, насочете вниманието си към нея и смирено кажете:

- Моля те, ангел на изцелението, нужна ми е помощта ти.

Достатъчно е да го направите с фокусирано намерение и готовност да получите помощта ѝ. И ако тя не е прекалено заета да помага на някого другиго - ангелската сила е огромна, но не и безкрайна, - ще се отзове в рамките на няколко секунди или минути, за да ви помогне и утеши. Чудото може да не настъпи веднага, но ако продължите да я призовавате, тя ще се погрижи да стигнете там, закъдето сте тръгнали.

Така можете да се свържете с Небесното Царство отвсякъде и по всяко време, стига да сте напълно концентрирани върху този, когото призовавате, да вярвате и да сте истински отворени към възможността да получите помощ. (Ако ви липсва вяра, първо се обърнете към ангела на вярата.)

Може да искате от ангелите да подредят нещата така, както е най-добре според вас, но бъдете отворени и за други възможности. Помнете, че ангелите могат да откликнат и по начини, които не сте очаквали. Ако се молите на ангела на връзките да ви дистанцира малко от вашия партньор, може да се изненадате, когато тя промени вибрацията на партньора ви и го накара да ви се извини за поведението, с което ви е накарал да поискате да се дистанцирате от него или нея.

Друг сценарий: молите се на ангела на плодовитостта да дари дъщеря ви с братче, но въпреки това не забременявате. Това не означава, че ангелът не е чул молитвите ви. Може би не ви е писано да имате това, което искате, или ангелът знае, че още едно бебе ще утежни финансовата ви ситуация или ще се отрази зле на здравето ви. Но междувременно сестра ви ражда момче, което в крайна сметка дъщеря ви обиква като истинско братче.

Не се страхувайте да молите ангелите да ви помагат да решите проблемите си. Това, че се нуждаете от помощ, не; означава, че сте слаби. И не е нужно да формулирате молитвите си единствено с позитивни думи или утвърждения. Няма да увековечите негативното в живота си, като кажете:

- Тялото ми е немощно. Не мога дори да се вдигна от леглото, за да дръпна завесите и да видя деня. Моля те, ангел на светлината, отчаяно се нуждая от помощ и надежда.

Така просто излагате фактите. И показвате огромна сила и честност, приемайки истинското си положение и проявявайки желание да продължите напред.

И вие наистина ще продължите напред. Ще оздравеете и ще се радвате на хубавите неща, които ще продължат да ви се случват. Ако призовавате ангелите така, както ви описах по-горе, животът ви ще се промени.

Статията е цитат от книгата на Антъни Уилям - “Лечителят медиум - преработено и допълнено издание”

За да прочетете останалата част от главата за помощта на ангелите, вижте статиите в нашия блог: 

 • “Как да помолим ангелите за помощ”
 • “Истината за ангелите”
 • Подобни публикации

  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
  Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните периоди от живота ни могат да понижат имунната ни система, което позволява на истинската причина за акнето – стрептококите – да вземат надмощие. В това видео ще разберете как тази бактерия причинява акне и кои храни трябва да избягвате, ако имате акне или искате да си помогнете за предотвратяването му.
  Прочети още
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
  Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин, но не осъзнават, че хроничната им умора е неврологична и всъщност така я влошават. В това видео ще разберете как хроничната умора е свързана с вируса на Епщайн-Бар, дали невротоксините насищат мозъка ви и как могат да изглеждат тези симптоми.
  Прочети още
  [ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
  [ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
  Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
  Прочети още