КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПОМОЩ ОТ АНГЕЛИТЕ

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПОМОЩ ОТ АНГЕЛИТЕ

Част IV, Глава 25 на книгата “Лечителят Медиум” - преработено и допълнено издание

Ето и най-важното нещо, което искам да ви кажа за ангелите в тази глава: Трябва да ги помолите за помощ на глас. Не може просто да се молите мислено. (Освен ако по някаква причина не можете да говорите, за което ще стане въпрос след малко.)

Това е изключително важно. Ангелите са заети да изчистват огромно количество негативност на планетата - насилие, епидемии, корупция, - затова трябва активно (и дейно, когато е възможно) да призовем вниманието им. Нашите умове са като лабиринти от мисли и емоции: натрапчиви идеи, страхове, гняв, несигурност, вина, тревога, болка, телевизионни реклами и музика, въображаеми разговори с хора, от които сме обсебени, щастливи мисли…, а ангелите не искат да затъват във всичко това. На тях им е прекалено трудно да различат истинските молби за помощ сред всички тези сигнали.

Не забравяйте, че те имат свободна воля. Затова ние трябва да се постараем да им покажем, че сме честни, искрени и сериозни. Ангелите не обичат да си играем с тях или да ги изпробваме. Те искат да ги вземаме на сериозно.

За да привлечем вниманието на някой ангел, трябва изцяло да концентрираме ума си върху него и да кажем името му на глас. Не е нужно да викате, може дори да го прошепнете. Когато то излиза от устата ви, посланието е ясно и категорично и се разграничава от всички други сигнали, които излъчвате.

Ако сте глухонеми или прекалено немощни, за да говорите, използвайте езика на знаците, за да предадете посланието си на ангела на избавлението. Тя ще предаде желанието на душата ви на другите ангели.

Това е тайната, която ще промени връзката ви с ангелите. Хората, които са изгубили вяра в тях, защото не са видели резултат от молитвите си или смятат цялата идея за ангелите за глупост, явно не знаят точно това.

Общуването с ангелите е подобно на говоренето по телефона. Какво правите, когато искате да си поръчате градински тор? Поглеждате телефона и мислено си пожелавате въпросната доставка? Не - набирате номера на разсадника, оттам ви отговарят, вие учтиво изразявате желанието си на глас (а ако не можете да говорите, използвате специално устройство за предаване на съобщения) да ви докарат еди-колко си тор за градинските насаждения. После, когато пратката пристигне, трябва с готовност да я приемете - да махнете колата от алеята, за да направите място на камиона. Трябва и да се потрудите да разпръснете торта около растенията - процес, който изисква воля и намерение.

Ако искате да се свържете с ангела на изцелението, насочете вниманието си към нея и смирено кажете:

- Моля те, ангел на изцелението, нужна ми е помощта ти.

Достатъчно е да го направите с фокусирано намерение и готовност да получите помощта ѝ. И ако тя не е прекалено заета да помага на някого другиго - ангелската сила е огромна, но не и безкрайна, - ще се отзове в рамките на няколко секунди или минути, за да ви помогне и утеши. Чудото може да не настъпи веднага, но ако продължите да я призовавате, тя ще се погрижи да стигнете там, закъдето сте тръгнали.

Така можете да се свържете с Небесното Царство отвсякъде и по всяко време, стига да сте напълно концентрирани върху този, когото призовавате, да вярвате и да сте истински отворени към възможността да получите помощ. (Ако ви липсва вяра, първо се обърнете към ангела на вярата.)

Може да искате от ангелите да подредят нещата така, както е най-добре според вас, но бъдете отворени и за други възможности. Помнете, че ангелите могат да откликнат и по начини, които не сте очаквали. Ако се молите на ангела на връзките да ви дистанцира малко от вашия партньор, може да се изненадате, когато тя промени вибрацията на партньора ви и го накара да ви се извини за поведението, с което ви е накарал да поискате да се дистанцирате от него или нея.

Друг сценарий: молите се на ангела на плодовитостта да дари дъщеря ви с братче, но въпреки това не забременявате. Това не означава, че ангелът не е чул молитвите ви. Може би не ви е писано да имате това, което искате, или ангелът знае, че още едно бебе ще утежни финансовата ви ситуация или ще се отрази зле на здравето ви. Но междувременно сестра ви ражда момче, което в крайна сметка дъщеря ви обиква като истинско братче.

Не се страхувайте да молите ангелите да ви помагат да решите проблемите си. Това, че се нуждаете от помощ, не; означава, че сте слаби. И не е нужно да формулирате молитвите си единствено с позитивни думи или утвърждения. Няма да увековечите негативното в живота си, като кажете:

- Тялото ми е немощно. Не мога дори да се вдигна от леглото, за да дръпна завесите и да видя деня. Моля те, ангел на светлината, отчаяно се нуждая от помощ и надежда.

Така просто излагате фактите. И показвате огромна сила и честност, приемайки истинското си положение и проявявайки желание да продължите напред.

И вие наистина ще продължите напред. Ще оздравеете и ще се радвате на хубавите неща, които ще продължат да ви се случват. Ако призовавате ангелите така, както ви описах по-горе, животът ви ще се промени.

Статията е цитат от книгата на Антъни Уилям - “Лечителят медиум - преработено и допълнено издание”

За да прочетете останалата част от главата за помощта на ангелите, вижте статиите в нашия блог: 

 • “Как да помолим ангелите за помощ”
 • “Истината за ангелите”
 • Подобни публикации

  [ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
  [ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
  Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. Адреналинът излиза от надбъбречните ни жлези в специфични смеси, за да помогне на мозъка и тялото ни да преодолеят стреса. Но този адреналин също така е разяждащ за тялото ни и може да предизвика и влоши симптомите. Електрическите импулси преминават през мозъка ни с по-висока интензивност и скорост, защото адреналинът едновременно увеличава сърдечната честота и навлиза в мозъка, повишавайки нивата на топлина в мозъка. Съществуват здравословни нива на щадящи тялото, ежедневни смеси от адреналин. По-агресивните смеси от адреналин се произвеждат по време на стрес и трудности. Имунната система може да се срине и вирусите, които стоят зад толкова много хронични заболявания, да се развият, размножат и нараснат, което води до пристъпи на мозъчно възпаление и неврологични симптоми.
  Прочети още
  [ВИДЕО] МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ И ТЕХНИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АФТИ И РАНИ В УСТАТА
  [ВИДЕО] МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ И ТЕХНИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АФТИ И РАНИ В УСТАТА
  Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, болка в гърлото, усещане за изтръпване, лезии от вътрешната страна на бузите, болка във венците и зъбите и болка по езика.  В това видео Антъни Уилям споделя мощен инструмент и техника за лечение на рани в устата и афти.
  Прочети още
  [ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
  [ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
  В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за това как се образуват дерматоксините и какво въздействие имат върху организма ни. Антъни посочва два от основните варианта за прочистване от хроничните обриви, също така споделя кои хранителни добавки препоръчва за лечение на тези здравословни състояния.
  Прочети още

  Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.