Част IV, Глава 25 на книгата “Лечителят Медиум” - преработено и допълнено издание

Някои ангели са добре известни по име. Например всички са наясно кой е архангел Михаил или архангел Гавраил. Това са могъщи ангели, които хилядолетия наред се борят със злото в името на Бог.

Ето какво трябва да разберете за тях: те са толкова популярни и заети, че им се налага да подбират на кого да помогнат и откликват на хората, които наистина знаят как да се обърнат към тях.

Три са основните факти за ангелите: те служат на Бог; силата им е огромна, но не и безгранична; и имат свободна воля!

И заради последното са подвластни на егото. (Всяко създание със свободна воля, било то човек или ангел, е подвластно на егото. Нали сте чували за падналите ангели? Егото им станало толкова голямо, че се почувствали по-могъщи от Бог и се опитали да заемат Неговото място, в резултат на което изпаднали в немилост.)

И тъй като всеки знае архангелите Михаил и Гавраил, те са така затрупани с молби за помощ от целия свят, че не успяват да откликнат на всички. С това не се опитвам да ви кажа да не ги призовавате. Те са призвани и обичани от Господ и притежават изключително голяма власт. Просто в момента необходимостта от Божиите ангели е много голяма - повече от когато и да било. Може да се каже, че телефоните им прегряват.

Но има и други могъщи ангели, които можем да призоваваме. Те чуват молитвите ни и могат наистина да ни бъдат полезни. Те имат женски облик и хората рядко се обръщат към тях. Всеки от тях е известен с качеството, което символизира неговата същност.

27 ангели, които да помолим за помощ

Първоначалното издание на книгата е издадено със списък на 21 основни ангели, които са от решаващо значение за вашите нужди. Въпреки че има и много други известни ангели, тези са най-мощните и най-полезните в тези моменти на изпитание. Заради променящите се времена и заплахата от епидемии и екологично недоверие, Духът на състраданието ми каза, че това е моментът да доведа още ангели.

Числото 21 е символ на прераждането, новото начало, възстановяването, въздигането от пепелта и новите начинания. Това все още е така. Първите 21 ангела в този списък продължават да представляват всичко това и са необходими и днес. Този път ще намерите повече информация за това как всеки от тях може да помогне на вас и вашите близки.

Ще откриете също, че списъкът продължава да се увеличава. Общо сега ще намерите 27 основни ангели. Подобно на животоспасяващите лекарства, тези ангели са много мощни и всеки от тях има различни способности. И както използвате лекарствата самостоятелно или в комбинация, така и ангелите можете да призовавате поединично или в група.

Относно 27-те основни ангела. Числото 27 е символ на силна основа. То означава дом, намиране на дом, установяване. Означава, че виждате нещата такива, каквито са в действителност. То означава финализиране, особено що се отнася до личните ангажименти. Числото 27 е свързано с поддържането на дългосрочен мир след трудности, конфликти и духовни войни. То е свързано с това да предявите претенции над живота си. То е свързано със светлината - издигане на светлината, изсветляване на светлината. За осъществяването на пророчеството за светлината, която ще унищожи тъмнината.

 • Ангелът на милосърдието: категорично най-могъщият ангел, когото можете да призовете в най-трудните моменти. Тя е по-могъща и от архангелите - един от най-силните ангели в цялото Небесно Царство. Бог многократно я призовава да влиза в битка с мрака. Тъмнината няма милост към човечеството. Ангелът на милосърдието няма да отстъпи свещените си сили на злото и неговата тъмнината по никакъв начин. Нейните сили са предназначени само за страданията на хората и животните, независимо от това за какво страдание става въпрос. Често влизаме в конфликти, в които бихме искали другата страна да бъде по-открита и да проявява разбиране, да има повече милост в действията си. Когато се сблъскате с това, можете да призовете ангела на милосърдието да бъде изпратен на някого, който не е достатъчно състрадателен, за да прояви милост.
 • Ангелът на вярата: можете да я призовете в каквато искате форма. Ако започнете да го правите ежедневно, скоро ще се сдобиете с истинска вяра. Кажете на ангела на вярата, че вече сте готови. Всички ние имаме искрица вяра дълбоко в себе си. Можете да помолите ангела на вярата да развие тази искра, като ви позволи да почувствате лечебното освобождение, което може да ви предложи вярата.
 • Ангелът на доверието: призовете я, когато се опитвате да се възстановите след изневяра или друг вид предателство. Призовете ангела на доверието, когато се чувствате толкова недоверчиви към всичко, че това започва да доминира в живота ви до степен, в която не можете да се доверите дори на собствените си решения. Много е здравословно да не се доверявате на всички и на всичко, за да се предпазите. Ангелът на доверието ще ви помогне да разпознаете кой път би могъл да бъде по-безопасен, когато излизате извън собствената си комфортна зона. Той е и един от ангелите, които можете да призовете, когато се запознавате с нови хора или започвате нова работа.
 • Ангелът на изцелението: тя ще донесе временно облекчение на вашето страдание или на страданието на ваш близък. (За по-дълготрайно изцеление призовете други ангели, които ще ви помогнат да укрепнете достатъчно, за да можете сами да се излекувате.) Ангелът на изцелението е универсален. Можете да го призовете и като ангел на душевното изцеление, ако е необходимо. За много хора, които са били наранени емоционално, изцелението на душата е важен аспект. Този ангел може да ви помогне да укрепите душата, като ви позволи да се чувствате по-малко блокирали и разсеяни, а също така да “приземи” душата ви, да организира мислите ви и да успокои всяко безпокойство и страх.
 • Ангелът на възстановяването: тя разбира, че духът и душата могат да бъдат сломени, и ще ви помогне да се възстановите от емоционалната травма. Този ангел ще ви помогне да разрешите най-дълбоките си и сериозни проблеми. Тя също така ще ви помогне да решите как се чувствате по отношение на това, което ви се е случило. Често сме объркани, когато преживяваме емоционално насилие, травма или каквито и да е друг вид трудности. Не разбираме защо или как се е случило. Това може да ни накара да се чувстваме неспокойни. Ангелът на възстановяването може да ни помогне да разберем защо нещо може да се е случило, с надеждата, че можем да получим някакво спокойствие. Тя също така е добра за ситуации, в които, независимо дали сте объркани, жадувате усещането, че нещо ви е било върнато. Когато другите са ни сторили нещо лошо или са ни навредили чрез болезнени думи или действия, може да чувстваме, че сме изтощени от това и губим енергия. Ангелът на възстановяването може да ви помогне да възстановите онова, което е било изсмукано от вас или ви е било отнето.
 • Ангелът на избавлението: тя дава облекчение на хората, които са подложени на осъждане от страна на другите - на жената, която подава документи за развод, или на несправедливо уволнения учител. Освен това може да ви помогне да освободите душата си от затвора на страха и гнева и от огорчението, че сте станали жертва на измама. Ако някоя от страните на недоразумение или спор не иска да отстъпи, можете да помолите ангела на избавлението да помогне на тези страни да се помирят и да поправят отношенията си. Когато една двойка се кара например, това може да е много болезнено и ужесточено. Призовете ангела на избавлението, за да помогне да се постигне разбирателство, да започнете ново начало с някого, за когото ви е грижа или обичате. Призовете ангела на избавлението, ако се нуждаете от помощ, за да разпространите посланието си до другите ангели чрез мислите си поради пречка с говорене.
 • Ангелът на слънцето: призовете я, когато сте навън, на слънце, за да може клетките ви да се отворят и напълно да поемат лечебната сила на слънчевите лъчи. Много хора приемат слънцето за даденост и дори не знаят какво то прави за тях. Ангелът на слънцето е там, за да свърже вашeтo съзнание със слънцето, което въздейства върху тялото ви. Слънцето има изграждащи свойства за имунната система. Ако призовете ангела на слънцето, тя ще ви помогне и ще направи тези свойства по-силни. Докато слънчевите лъчи затоплят вашето тяло, се фокусирайте върху това, че то помага за укрепване на имунната ви система. Слънцето също така стимулира много лека и нежна детоксикация на отровите и токсините от органите в цялото ви тяло. Докато се сгрявате на слънце, помолете ангела на слънцето да влезе дълбоко в органите ви и да ви помогне да изхвърлите тези отрови и токсини. Когато слънцето не грее, можете да помолите ангела на слънцето да ви помогне да си спомните радостта от слънчевия ден и да се свържете с това, което той ви дава. Това е особено полезно, ако правите медитацията със слънчеви бани от предишната глава в облачен ден.
 • Ангелът на светлината: призовете я да ви окъпе в лечебната ангелска светлина, която ѝ дава Бог. Този ангел е по-могъщ от цялата светлина на земята и дори от светлината на слънцето. Използвайте ангела на светлината, ако се страхувате, че сте в опасност или ако се опасявате, че някой може да се опитва да ви измами. Ангелът на светлината трябва да свети и да разобличава това, което не е във ваша полза. Ако се събудите от лош сън, можете да повикате ангела на светлината. Ако сте обвзети от непродуктивни или неприятни мисли, призовете ангела на светлината и си представете светлината ѝ в ума ви, в душата ви, която насища мислите ви. (Може да помогне да затворите очите си, когато правите това.) Можете също така да призовете ангела на светлината и да си представите, че тя внася светлина във въздуха, който вдишвате в дробовете си.
 • Ангелът на водата: може да я помолите да промени честотата на водата, в която се къпете, и да я направи пречистваща, подхранваща и балансираща. Ако имате рана, промийте я с вода и помолете ангела да ускори оздравяването й. Призовете също така ангела на водата да ви помогне с водата, която консумирате. Преди да пиете вода, можете да я помолите да помогне на клетките ви в приема на тази вода, на нейните минерали и микроелементи и да ви помогне да изхвърлите токсините от тялото си. Когато шофирате в дъжд, призовете ангела на водата, за да ви помогне да сведете до минимум проливните дъждове и образуването на локви по пътя с надеждата да ви направи по-безопасни.
 • Ангелът на въздуха: веднага след някой спор или конфликт помолете ангела на въздуха да изчисти негативните вибрации, които сте поели от другия човек. Нейната специална, пречистваща енергия ще промени честотата на въздуха около вас и ще ви обгърне с хармония. Това е могъща техника, с която можете да променяте мисловната си нагласа. Можете също така да използвате ангела на въздуха, ако сте били принудени да дишате нещо, което се усеща, мирише или изглежда като токсичен въздух. Ако се притеснявате, че въздухът ви е заразен, призовете ангела на въздуха, за да промени въздухът ви дотолкова, че да можете да останете предпазени от вредните въздействия. Ако извършвате някакъв вид дихателна дейност, призовете ангела на въздуха, докато въздухът навлиза в белите ви дробове, да ви помогне да получите възможно най-много кислород и детоксикация от него.
 • Ангелът на чистотата: този ангел може да ви помогне да разкъсате оковите на пристрастяването, от което искате да се освободите. Той може също така да ви помогне да се освободите от пристрастяващите мисли. Използвайте ангела на чистотата, за да ви помогне да направлявате или да обезвредите изкушенията във всяка сфера на живота си. Може би това е изкушението да останете будни след като е дошло време за лягане, изкушението да докажете на някого колко сте прави, изкушението да продължите спор, който би могъл да се реши по друг начин или изкушението да пренебрегнете естествените способности на тялото си, като го натоварвате прекалено много с желанието си да постигнете физически цели.
 • Ангелът на плодовитостта: помага за благополучното зачеване и износване на дете. Можете да я помолите да помогне за стимулиране и събуждане на репродуктивната система, за да я вкарате в оптимален режим за зачеване. Можете да я помолите да обезвреди и премахне токсините от критичните репродуктивни органи, за да не пречат на плодовитостта. Призовете ангела на плодовитостта да ви помогне да защитите вас и вашето бебе. Можете да я помолите да ви помогне с всичко, което може да се отрази на бебето, като например консумирането на определени храни. Можете да я помолите да направи средата още по-безопасна за бебето. Вие може да я помолите да ви помогне да сведете до минимум излагането на риск. Можете също така да помолите ангела на плодовитостта да помогне на друг човек, който има проблеми с плодородието. Можете да ѝ се молите всяка вечер, за да помогне за плодовитостта на приятел или близък. Ангелът на плодовитостта може да помогне и след раждането, като съдейства за по-бързото възстановяване. Имайте предвид, че не е задължително плодовитостта винаги да се разглежда в рамките на зачеването. Тя може да е свързана с осъществяването на проект или друго начинание, или може да означава прераждане, в рамките на душата. Обърнете се към ангела на плодовитостта за всичко в живота си, което искате да бъде плодородно.
 • Ангелът на раждането: грижи се за здравето на майката и бебето по време на раждането. Това важи за всяко живо същество. Можете да призовете ангела на раждането например, когато животно ражда малко или когато малки птици се излюпват. Ангелът на раждането може да ви помогне и когато сте завършили проект и го предавате или споделяте с други хора. Призовете ангела на раждането, ако се опитвате да отключите преживяването на собственото си раждане, да ви върне към момента, в който сте се родили, да ви помогне да си спомните първия път, когато сте отворили очи като бебе, или да се свържете с пътуването на душата ви отгоре надолу към земята.
 • Ангелът на мира: помага за облекчаване на умственото напрежение и ви изпълва с оптимизъм и положителна нагласа. Можете да използвате Ангела на мира и за външните аспекти на живота - призовете я за каузи, които са от голямо значение за това какви сте и за вярата в душата ви. Или когато се опитвате да успокоите ума си, преди да заспите, когато все още мислите за събитията от изминалия ден или за тези от предстоящия, можете да призовете ангела на мира да седне до леглото ви. Помолете го да постави ръката си върху тялото ви, където ви е удобно и си представете как го прави.
 • Ангелът на красотата: ако се чувствате слепи за природната красота, която ви заобикаля - слънцето, дърветата, хълмовете или реките, призовете ангела на красотата. Тя ще ви помогне да се отворите за красотата и да я преживеете по начини, каквито не сте си и представяли. Тя е и ваш съюзник, когато имате проблеми с романтичния партньор, който се прехласва по външността на другите, или с колежката, чиято привлекателност я е превърнала в суетна персона, или с красивата ви сестра, която печели цялото внимание и възхищение на околните. Помолете ангела на красотата да промени нагласата на хората и да им помогне да видят истинската красота - красотата на сияйната душа. Освен това вие можете да помолите ангела на красотата да ви помогне да видите това, което другите виждат в нещо. Да речем, че някой ви каже: "Виж колко е красив хоризонта.", ангелът на красотата може да отвори очите ви и да ви свърже с това, което преживява този човек.
 • Ангелът на житейската цел: призовете я, когато се терзаете относно това каква е житейската ви цел тук, на Земята, когато сте объркани, притеснени или се опасявате, че не сте полезни на другите и дори на самите себе си. Ако сте изгубили вярата си в нещо или във всичко, ангелът на житейската цел ще ви подкрепи. Можете да се обърнете към нея и ако прекомерното количество стрес ви пречи да работите по постигането на целта си във всеки един момент. Някои хора губят от поглед целта си по средата на пътя към нея. Ангелът на житейската цел възобновява отново смисъла на която и да е ваша житейска цел.
 • Ангелът на знанието: когато любим човек се нуждае от съвет, а вие не знаете какво да му кажете или искате да го подкрепите не просто с потупване по рамото, ще се изненадате какви целебни и утешителни думи ще излязат от устата ви, ако призовете този ангел. Може да я помолите за помощ и когато самите вие се нуждаете от информация или съвет и не знаете към кого да се обърнете. Призовете ангела на знанието, ако имате затруднения да разберете какво предлага приятел, любим човек или друг източник със съветите си - ако знаете, че даденото знание може да бъде ценно или плодотворно, но не сте готови да го чуете или получите. Когато сте издигнали стена от праведност или съмнение, защото нечие знание не изглежда примамливо или приложимо в момента, можете да попитате ангела на знанието да ви даде прозрение, за да не останете в неведение и да пропуснете важна информация. Тя ще ви помогне да станете по-отворени към съветите, които получавате или четете, за да разберете дали те могат да бъдат полезни.
 • Ангелът на мъдростта: призовете я за напътствие, когато се каните да вземете важно решение. Ангелът на мъдростта помага да се види по-голямата картина в процеса на вземане на решения. Във всяко решение има и други решения, които трябва да се вземат. Това е вярно дори когато не изглежда така или когато тези други решения идват много по-късно. Вземането на едно разумно решение не гарантира, че ще вземем добро или здравословно решение на някой следващ етап. За да избегнете трудности при вземането на бъдещи решения, запазете ангела на мъдростта близо до сърцето си. Ангелът на мъдростта може да бъде много полезен когато решенията, които вземате, са свързани с живота на друг човек, а не само за вашия собствен. Тя може да ви помогне да видите какъв ефект може да има дадено решение върху хората, които ги е грижа за вас.
 • Ангелът на осъзнатостта: хората вечно се опитват да бъдат по-присъстващи и осъзнати. За тази цел е много важно да призовете ангела на осъзнатостта, защото само така ще успеете напълно да преживеете и оцените настоящия момент. Освен това, ако искате, хората около вас да бъдат по-малко критични и да можете да общувате по-добре с тях, този ангел ще им помогне да отворят ума си. Можете да използвате ангела на осъзнатостта, за да осъзнаете по-добре кой сте. Това, което често пречи на осъзнаването, е начинът, по който мислим за себе си. Склонни сме да се самоосъждаме, да не оценяваме намеренията или постиженията си. Често не сме състрадателни към себе си, не виждаме собствената си стойност или не вярваме, че имаме стойност. Ангелът на осъзнатостта ни помага да видим наистина кои сме. Този свят е труден. Много от нас непрекъснато се опитват да се харесат на другите и се губят в това. Ние сме склонни да виждаме другите, като хора живеещи в своята истина, но се чувстваме така, сякаш ние не го правим. Ние губим представа за това кои сме. Не осъзнаваме добротата в нас. Призовете ангела на осъзнатостта да ви покаже вътрешната ви стойност. Тя също така е добър избор да бъде призована, за да видите през какво някой друг е преминал в живота си. Без истинска осъзнатост ние сме склонни да се вглъбяваме в себе си. Ангелът на осъзнатостта ни позволява да усетим какво е пожертвал и от какво се е отказал някой, как е страдал или се е борил в живота.
 • Ангелът на връзките: призовете я, ако имате проблем със съпруга/та или интимния си партньор, а също и ако сте самотни и търсите подходящия човек. Призовете ангела на връзките за помощ при партньорства от всякакъв характер, независимо дали са свързани с работа или с приятелство. Ако се чувствате загубени, сякаш не сте чути в партньорството си или се сблъсквате с друга трудност, можете да поискате помощта на този ангел. Можете също така да се обърнете към нея, ако не изслушвате другия човек в дадена връзка, ако се нуждаете от по-равностойни отношения с надеждата, че комуникацията може да се подобри.
 • Ангелът на сънищата: помолете я да влезе в сънищата ви и да подреди и разреши емоционалните ви вълнения. Много хора са я срещали в младостта си - тя е тази, която им е помагала да летят по време на сън. Можете да я призовете и когато имате проблеми в реалния живот. Тя ще ви помогне да преживеете онази духовна свобода, на която се радвате в сънищата си. Често в тях има смислени послания, които забравяме до сутринта. Призовете ангела на сънищата, ако искате да запомните сънищата си. Призовете също ангела на сънищата ако сте човек, който не сънува и искате да изпитате сънищата, да се учите и да израствате от тях. Ако се борите с тежки сънища поради трудни житейски преживявания, помолете ангела на сънищата да направи сънищата ви по-спокойни, като все пак ви позволи да ги преработите и да се лекувате чрез тях. Ангелът на сънищата преминава отвъд нашето състояние на съня. Можем също така да се опитаме да използваме ангела на сънищата за нашите мечти и стремежи в будната част на живота ни. 
 • Ангелът на времето: призовете я за помощ при запомняне на събития в живота ви. Можете да използвате ангела на времето, за да се върнете към даден момент, за да си спомните или да изберете да си припомните части от него, които сте забравили или критични аспекти на това, което е било, които не сте осъзнавали в момента. Това може да са щастливи моменти, към които бихте искали да се върнете, да се поучите и да израснете от тях или неразрешени ситуации. Използвайте този ангел, за да ви помогне да се освободите от всякаква вина относно неприятен момент. Да видите елементи от ситуацията, които наистина не са били по ваша вина, да откриете, че дадена ситуация не е била такава, каквато е изглеждала. Ангелът на времето може да ви помогне да се върнете там, за да осъзнаете проблема и да намерите решение. Имайте предвид, че не става въпрос за повторно травмиране. Не всеки труден момент в живота е необходимо да бъде запомнен. За да продължите напред, без да се връщате към болезнения спомен, призовете за помощ ангела на възстановяването.
 • Ангелът на свободната воля: мнозина се чувстват в капана на някакъв вид конформизъм, не могат да избират свой път или да вземат свои решения. Ангелът на свободната воля ви помага да вземате решения, които са управлявани от вас, а не от някой, който ви управлява. Тя ви помага да се освободите от всеки, който има контрол над вас, дори ако това е скрит, подсъзнателен или несъзнателен контрол и ви помага да се насочите към собствения ви път. Тя ви помага да използвате свободната си воля, за да определите и да проектирате собственото си бъдеще, без да ви убеждават в обратното. За помощ да използвате свободната си воля за постигане на най-добър резултат, помолете ангела на мъдростта едновременно с ангела на свободната воля.
 • Ангелът на обещанието: призовете този ангел с надеждата, че обещанията ще бъдат спазени или за да се справите с последиците от неспазени обещания. Когато обещанията са нарушени, молитвата към ангела на обещанието ще ви помогне да прекъснете падението. Тя ще ви помогне в мъката и разочарованието. Ако имате някой в семейството, който нарушава обещанията си, можете да кажете на този човек: "Призовавам ангела на обещанието с надеждата, че няма да нарушиш това обещание. Моля те да кажеш пред ангела на обещанието, че няма да го нарушиш." Това ще ви помогне да отсявате, ако някой действително е планирал да наруши обещанието си, ще ги държи отговорни и ще ги насърчи да си го спазят пред вас. Например, когато някой, който редовно закъснява ви каже: "Ще дойда в два часа", можете да му отвърнете: "Виж, моля се на ангела на обещанието да направи така, че това да се случи. Можеш ли да помолиш ангела на обещанието?" Ангелът на обещанието може да помогне и ако вие сте този, който иска помощ да спази обещание или когато сте нарушили обещание. Много хора неумишлено нарушават обещания. Определени ситуации често са извън вашия контрол и причиняват това: закъсняващ влак, задръстване, всякакви други големи и малки препятствия, което може да ви направи също толкова нещастни, че не сте изпълнили обещанието си. Призовете ангела на обещанието да ви помогне, да измислите начин да се реванширате и да продължите напред. Ангелът на обещанието е предназначен и за ситуации, в които виждате даден човек или възможност обещаващи или когато имате нужда от помощ да повярвате, че бъдещето и самият живот са обещаващи.
 • Ангелът на духовната далновидност: за да могат хората да се вгледат в себе си и да се разберат. Когато се сблъсквате с емоционални трудности, тъга или тревожност, или когато се чувствате изгубени, сякаш не сте на точното място в точното време, или сякаш пропускате нещо, ангелът на духовната далновидност ще ви помогне да погледнете в себе си. Когато сте способни да се самоанализирате, това е безценно. Ангелът на духовната далновидност е за отваряне на диалог със себе си. Вие не се съдите, вие се анализирате, така че да можете да разберете себе си и действията си. И това истинското разбиране е важно - то всъщност е антидот на самовнушението. Можете да помолите ангела на духовната далновидност да ви помогне да видите и да разберете поведението си, какво го стимулира и какъв ефект има то върху другите около вас.
 • Ангелът на силата: призовете този ангел, когато търсите сила да понесете всичко, което ви се случва или когато трябва да бъдете силни за другите. Независимо дали в живота на някой друг се случва нещо или нещо, което се случва във вашия живот и засяга някой друг, призовете ангела на силата и за двете страни, и за двамата души. Ангелът на силата може да бъде наистина полезен, когато човек трябва да се изправи и да бъде опора за някой друг.
 • Ангелът на измерението: молете се на този ангел за осъзнаването, че около нас има повече, отколкото можем да видим. Ангелът на измерението ни носи виждане за околното. Склонни сме да се затваряме или да се губим в балона, в който живеем, а всъщност около нас се случват много неща, в които ние участваме, без да осъзнаваме. Когато в живота ни се случи нещо неочаквано или когато сме свидетели на неочакваното, можем да изпитаме шок. Може да се чувстваме сякаш не можем да проумеем защо се е случило. Ангелът на измерението ви помага да стигнете до спокойствие и да разберете че около и над нас се случва нещо, което не зависи от нас. Тя ви помага да се примирите, да осъзнаете, че има нещо повече и че картината е много по-голяма от това, което изглежда в този момент. Когато се случва нещо необяснимо, когато не можете да го осмислите, ангелът на измерението помага, за да освети пътя.

Хората не знаят, че има още една категория ангели, които нямат имена. Това са непознатите ангели.

На брой те са точно 144 000. Това е свещеното число на Бог.

И тъй като нямат имена, тези ангели не се ползват с никаква известност или признание и съответно не са подвластни на изкушенията на егото. И макар да са най-могъщите създания, те са най-малко търсени. Ако вярвате в тях, те могат да сторят чудеса за вас. Докато спите, те работят с вас и възстановяват душата и тялото ви.

Тази група ангели е много могъща, защото хората по принцип се страхуват от непознатото. На Земята всяко нещо си има име. Затова ни е нужна известна промяна във възприятието, за да оценим ценността на непознатото и да добием вяра в тези ангели. Когато развием в себе си тази висша форма на доверие, тя ще окаже радикален ефект върху живота ни.

Можете например да помолите ангела на светлината да се погрижи за душата ви, докато сте будни, но когато си лягате, призовете непознатите ангели да ви донесат изцеление и обновление, докато спите. Те могат да ви помогнат да се избавите и от хроничните болести. Можете да призовете един или няколко от тях - например три или четири едновременно.

Те с нетърпение очакват да им дадете шанс да работят с вас. Призовавайки непознатите ангели, вие се свързвате с огромен потенциал за изцеление на тялото, ума, сърцето, духа и душата ви.

Статията е цитат от книгата на Антъни Уилям - “Лечителят медиум - преработено и допълнено издание”

За да прочетете останалата част от главата за помощта на ангелите, вижте статиите в нашия блог: 

 • “Как да помолим ангелите за помощ”
 • “Как да получите помощ от ангелите”
 • Подобни публикации

  [Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
  [Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
  Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
  Прочети още
  [Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
  [Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
  В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
  Прочети още
  [Видео] Имате ли акне?
  [Видео] Имате ли акне?
  Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
  Прочети още

  Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.