КАК ДА ПОМОЛИМ АНГЕЛИТЕ ЗА ПОМОЩ

КАК ДА ПОМОЛИМ АНГЕЛИТЕ ЗА ПОМОЩ

Част IV, Глава 25 на книгата “Лечителят Медиум” - преработено и допълнено издание

Вие имате право, дадено ви от Бога, да се обръщате за помощ към ангелите винаги, когато пожелаете. Те са свидетели на всички ваши физически и емоционални страдания и искат да ви помогнат да получите душевен покой, да излекувате и възстановите духа и тялото си. Ангелите искат да ви насочат да тръгнете по най-правилния път. Откакто свят светува, те съществуват, за да ни помагат да се адаптираме и оцеляваме тук, на Земята.

Когато си търсите партньор или работа, или се тревожите, че не ви се отварят нови възможности, в живота ви настава суша. Тогава ангелите ви помагат да преодолеете обстоятелствата и да оцелеете, докато дойде прохладният дъжд на промяната и в живота ви се появи подходящият партньор или нужната финансова подкрепа.

Когато чашата започне да прелива - работата и новите възможности ви затрупат или връзката ви се развива така главоломно, че дъх не можете да си поемете, в живота ви настава потоп. Тогава ангелите ви подават спасителен пояс, за да се задържите над водата и да балансирате между връзката, работата и другите ангажименти.

Горещата вълна приижда, когато сте подложени на твърде много стрес и изисквания, конфронтация, отговорности или проблеми с близките. В този случай ангелите се намесват, за да облекчат напрежението ви и да ви помогнат да се справите с всичко.

И накрая, ако ви връхлети земетресение под формата на: неочаквани трудности - инциденти, болести, уволнение или загуба на близък човек, можете да призовете ангелите да ви утешат, да ви помогнат да се възстановите от травмата (емоционална или физическа), да задържите работата си, да оздравеете, да преодолеете смъртта на близкия и да насочите душата му към светлината.

Както климатичната карта показва различни атмосферни условия в различните райони на страната, така и вие може да изживявате различна комбинация от гореописаните емоционални състояния. Може дори да се случи да преживеете всички тях наведнъж - например да ви липсва подкрепа (суша), да сте затрупани от работа (потоп), да се чувствате притиснати от тежестта на отговорностите (гореща вълна) и да страдате от разтърсваща загуба (земетресение).

В подобни моменти обаче не сте сами.

И съдбата ви не е абсолютно предопределена. Може да промените посоката.

Или иначе казано: когато душата ни дойде на Земята, ние може да решим неотклонно да се придържаме към отредената ни роля... или да използваме свободната си воля, за да напишем собствен сценарий. Нищо не е напълно предопределено. Винаги има възможност за промени.

Във всеки един момент можем да излезем от матрицата. Във всеки един момент можем да променим съдбата си.

Ангелите са тук, за да ни помагат да взимаме решения и да упражняваме свободната си воля по най-добрия начин. Те са тук, за да ни предпазват от неприятностите и да ни осигуряват нови възможности. Тук са, за да ни помагат да израстваме, да се променяме и да се справяме с житейските предизвикателства. Тук са, за да ни помагат да видим светлината и да ни предпазват от мрака. В каквато и форма да си ги представяте - като създания от светлина, животни или други същества, те ще приемат тази форма, за да ви помогнат. Целта им не е да изпълняват всичките ви прищевки и желания, а да ви помагат да служите на Бог. Било то като се излекувате от болестта, погрижите се за собствената си душа или помагате на хора в нужда.

Ангелите правят това от хилядолетия.

Ето ви и тайната: трябва да знаете точно към кои ангели да се обърнете, трябва да знаете точно как да ги помолите, трябва да имате вяра и да бъдете отворени към сътрудничество с тях... на това е посветена настоящата глава.

Статията е цитат от книгата на Антъни Уилям - “Лечителят медиум - преработено и допълнено издание”

За да прочетете останалата част от главата за помощта на ангелите, вижте статиите в нашия блог: 

 • “Истината за ангелите”
 • “Как да получите помощ от ангелите”
 • Подобни публикации

  [ВИДЕО] АНТЪНИ УИЛЯМ ПРАВИ ЗЕЛЕНО СМУТИ И ШОКОВА ТЕРАПИЯ С НОВИЯ МИКРО-Ц IMMUNE POWER
  [ВИДЕО] АНТЪНИ УИЛЯМ ПРАВИ ЗЕЛЕНО СМУТИ И ШОКОВА ТЕРАПИЯ С НОВИЯ МИКРО-Ц IMMUNE POWER
  Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
  Прочети още
  [ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
  [ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
  Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
  Прочети още
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
  Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
  Прочети още

  Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.