КАК ДА ПОМОЛИМ АНГЕЛИТЕ ЗА ПОМОЩ

КАК ДА ПОМОЛИМ АНГЕЛИТЕ ЗА ПОМОЩ

Част IV, Глава 25 на книгата “Лечителят Медиум” - преработено и допълнено издание

Вие имате право, дадено ви от Бога, да се обръщате за помощ към ангелите винаги, когато пожелаете. Те са свидетели на всички ваши физически и емоционални страдания и искат да ви помогнат да получите душевен покой, да излекувате и възстановите духа и тялото си. Ангелите искат да ви насочат да тръгнете по най-правилния път. Откакто свят светува, те съществуват, за да ни помагат да се адаптираме и оцеляваме тук, на Земята.

Когато си търсите партньор или работа, или се тревожите, че не ви се отварят нови възможности, в живота ви настава суша. Тогава ангелите ви помагат да преодолеете обстоятелствата и да оцелеете, докато дойде прохладният дъжд на промяната и в живота ви се появи подходящият партньор или нужната финансова подкрепа.

Когато чашата започне да прелива - работата и новите възможности ви затрупат или връзката ви се развива така главоломно, че дъх не можете да си поемете, в живота ви настава потоп. Тогава ангелите ви подават спасителен пояс, за да се задържите над водата и да балансирате между връзката, работата и другите ангажименти.

Горещата вълна приижда, когато сте подложени на твърде много стрес и изисквания, конфронтация, отговорности или проблеми с близките. В този случай ангелите се намесват, за да облекчат напрежението ви и да ви помогнат да се справите с всичко.

И накрая, ако ви връхлети земетресение под формата на: неочаквани трудности - инциденти, болести, уволнение или загуба на близък човек, можете да призовете ангелите да ви утешат, да ви помогнат да се възстановите от травмата (емоционална или физическа), да задържите работата си, да оздравеете, да преодолеете смъртта на близкия и да насочите душата му към светлината.

Както климатичната карта показва различни атмосферни условия в различните райони на страната, така и вие може да изживявате различна комбинация от гореописаните емоционални състояния. Може дори да се случи да преживеете всички тях наведнъж - например да ви липсва подкрепа (суша), да сте затрупани от работа (потоп), да се чувствате притиснати от тежестта на отговорностите (гореща вълна) и да страдате от разтърсваща загуба (земетресение).

В подобни моменти обаче не сте сами.

И съдбата ви не е абсолютно предопределена. Може да промените посоката.

Или иначе казано: когато душата ни дойде на Земята, ние може да решим неотклонно да се придържаме към отредената ни роля... или да използваме свободната си воля, за да напишем собствен сценарий. Нищо не е напълно предопределено. Винаги има възможност за промени.

Във всеки един момент можем да излезем от матрицата. Във всеки един момент можем да променим съдбата си.

Ангелите са тук, за да ни помагат да взимаме решения и да упражняваме свободната си воля по най-добрия начин. Те са тук, за да ни предпазват от неприятностите и да ни осигуряват нови възможности. Тук са, за да ни помагат да израстваме, да се променяме и да се справяме с житейските предизвикателства. Тук са, за да ни помагат да видим светлината и да ни предпазват от мрака. В каквато и форма да си ги представяте - като създания от светлина, животни или други същества, те ще приемат тази форма, за да ви помогнат. Целта им не е да изпълняват всичките ви прищевки и желания, а да ви помагат да служите на Бог. Било то като се излекувате от болестта, погрижите се за собствената си душа или помагате на хора в нужда.

Ангелите правят това от хилядолетия.

Ето ви и тайната: трябва да знаете точно към кои ангели да се обърнете, трябва да знаете точно как да ги помолите, трябва да имате вяра и да бъдете отворени към сътрудничество с тях... на това е посветена настоящата глава.

Статията е цитат от книгата на Антъни Уилям - “Лечителят медиум - преработено и допълнено издание”

За да прочетете останалата част от главата за помощта на ангелите, вижте статиите в нашия блог: 

 • “Истината за ангелите”
 • “Как да получите помощ от ангелите”
 • Подобни публикации

  [ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
  [ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
  Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
  Прочети още
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
  [ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
  В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
  Прочети още
  [ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
  [ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
  В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
  Прочети още