ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА, ИЗМЕНЯЩИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗДРАВОСЛОВНИ СЪСТОЯНИЯ

ШОТОВЕ ЗА МОЗЪКА, ИЗМЕНЯЩИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗДРАВОСЛОВНИ СЪСТОЯНИЯ

Светът става все по-сложен в много отношения и ни тласка в толкова различни посоки, че е лесно да се объркаме или да зациклим в модел, който не е полезен за процеса на лечение. Шотовете за мозъка, изменящи определени здравословни състояния, са предназначени да ни помогнат да променим посоката си, така че тялото ни да може да се промени и да се излекува, а емоционалната ни нагласа да може да разчупи модела или ограниченията, които усложненията на този свят са породили.

Тази група шотове за мозъка има широк спектър от приложения. Опитайте ги, когато:

 • се опитвате да разчупите повтарящи се болезнени мисловни модели, породени от трудна ситуация или изпитание;
 • страдате от хронично обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР) или преживявате рецидив или засилване на симптомите на ОКР;
 • чувствате раздразнителност, хронична неудовлетвореност или сприхавост;
 • се чувствате мрачни, унили или без настроение и имате нужда от повдигане на духа;
 • изпитвате изненадващи спазми, тремори, тикове или болки из цялото тяло;
 • ще летите или пътувате;
 • усещате, че енергията ви не е на ниво и не сте в кондиция;
 • сте разстроени от това, което сте яли напоследък;
 • изпитвате изблици на гняв, за които има причина;
 • влизате в конфронтации или спорове с други хора.

И много, много други…

Списък на терапевтични шотовете за мозъка, изменящи определени здравословни състояния

 1. Шот при обсесивни мисли
 2. Шот при емоционални проблеми
 3. Шот при неврологични проблеми
 4. Шот при липса на енергия
 5. Шот при страх от определени храни
 6. Шот при патологичен глад
 7. Шот при проблеми с гнева
 8. Шот при чувство на вина и срам
 9. Шот при проблеми с егото
 10. Шот за сънища

Как да използвате терапията на Лечителя Медиум с шотове за мозъка, изменящи определени здравословни състояния 

Терапията на Лечителя Медиум с шотове за мозъка изменящи определени здравословни състояния е изключително адаптивна към вашите нужди. Можете да се насочите към две основни възможности:

 • Използвайте тези шотове като самостоятелна терапия на Лечителя Медиум. Прилагайте шотовете за мозъка изменящи определени състояния според нуждите или желанието си, в зависимост от конкретната форма на лечение, която търсите.
 • Използвайте тези шотове в рамките на прочистваща терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум. Системно използвайте шотовете за мозъка изменящи определени състояния като част от 10, 20 или 30-дневно прочистване.

Избор на вашите терапевтични инструменти

Когато става въпрос за терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, е важно те да се изпробват. Всеки шот за мозъка може да се приложи за всеки. Чувствайте се свободни да експериментирате с това, кои шотове да изберете. Използвайте ги като терапевтични инструменти, независимо дали се насочвате към конкретна нужда или не, защото независимо дали осъзнавате или не, вероятно имате причина и основание да се нуждаете от тези шотове за мозъка.

Кога да приемате шотовете си

В идеалния случай, пийте шотовете за мозъка 15 до 30 минути след всякаква друга храна и напитки. Тоест, изчакайте минимум 15 до 30 минути след като сте консумирали нещо друго, преди да изпиете шота, а след това изчакайте минимум 15 до 30 минути след консумацията на шота, преди да консумирате нещо друго. Искате да си дадете време да резонирате с всеки мозъчен шот, като позволите на терапията да навлезе в кръвообращението и си дадете време да възприемете честотата на шота метафизически и физически.


Честота на приемане

Вие решавате колко често да приемате тези шотове. Може да решите да приемате шотовете ежедневно. Ако нуждата ви от защита при излагане, изменяне на състояние или стабилизиране на такова, е голяма или се борите с агресивна ситуация, можете да приемате шотовете няколко пъти дневно.

Приготвяне и съхранение

Можете да приготвяте шотовете за мозъка изменящи определени здравословни състояния пресни на момента или предварително. Ако ги приготвяте предварително, може да решите да ги направите предната вечер или да изцедите няколко шота сутринта за предстоящия ден. Ако няма да изпиете шотовете си веднага, съхранявайте ги в херметически затворен контейнер в хладилника или в хладилна или изолираща чанта за обяд, ако сте в движение. Консумирайте в рамките на 24 часа след изцеждането на сока.

Адаптиране на количеството при деца

В зависимост от възрастта и размера на детето сервирайте малка порция от даден шот за мозъка изменящ определено състояние, независимо дали това означава да намалите порцията до 30 мл или дори до една чаена лъжичка.

 
За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
[ВИДЕО] ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЛУЖДАЕЩИЯ НЕРВ
Имате ли тикове и спазми, проблеми с чревния тракт, гастропареза, мистериозно гадене, депресия, стягане в гърдите или гърлото или проблеми с преглъщането? Това са само някои от симптомите, които могат да се появят при възпаление на блуждаещия нерв. Какво причинява възпаление на блуждаещия нерв? Разберете как се случва това възпаление в това видео.
Прочети още
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
[ВИДЕО] БОРИТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНИТЕ КИЛОГРАМИ?
Увеличаването на излишното тегло не се дължи на метаболизма, хормоните или гените ви. Ако се борите с нежелано напълняване, в основата на проблема стои проблем с черния дроб, на който трябва да се обърне внимание. Когато черният ви дроб е претоварен, застоял и стане муден от токсини, токсични тежки метали, патогени и твърде много мазнини в храната, това може да доведе до увеличаване на теглото. Ключът към свалянето на нежеланото тегло и оздравяването на организма е пречистването и поддържането на черния дроб.
Прочети още
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ЗЛАТОТО НА ДУШАТА - ЕПИЗОД ОТ ПОДКАСТА НА АНТЪНИ УИЛЯМ
Страданието, раните, болката, загубите, скръбта, трудностите, изпитанията, разочарованията и битките не са това, което всеки от нас би избрал. Когато те ни сполетят обаче, ние получаваме най-големите си съкровища.
Прочети още