ПРОТОКОЛ С ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ЛАЙМСКА БОЛЕСТ НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

ПРОТОКОЛ С ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ЛАЙМСКА БОЛЕСТ НА ЛЕЧИТЕЛЯ МЕДИУМ

Истинска причина: истинската причина за лаймската болест е вирусна, а не бактериална. Ако това е изненадващо за вас, имайте предвид, че медицинската индустрия е започнала да измества лаймската болест от категорията на бактериалните заболявания и вместо това я поставя в категорията на автоимунните заболявания. Това автоимунно обозначение означава, че медицинските проучвания и науката са загубили убеждението си, че лаймската болест е бактериална, въпреки че системата е създадена от десетилетия, за да ни накара да вярваме, че болестта се причинява от бактерии. Лабораториите за изследване на кръвта при лаймска болест все още проверяват и показват, че болестта е бактериална, въпреки че този процес евентуално ще се промени с времето.

Определянето на лаймската болест като автоимунна е своеобразното твърдение на медицинската индустрия: "Ние не знаем причината за лаймската болест". Причината за това скорошно развитие – причината, поради която медицинските проучвания и науката вече се съмняват, че лаймската болест е бактериална – е заради поредицата книги "Лечителят Медиум". С излизането на първата книга "Лечителят Медиум", която предостави истината за това какво причинява лаймската болест, милиони хора по света, включително лекари и други здравни специалисти, започнаха да променят гледната си точка. Сега има лекари, които помагат на пациентите си да се излекуват, като осъзнават, че вируси като Епщайн-Бар, херпес зостер, HHV-6, HHV-7, херпес симплекс 1, херпес симплекс 2 и цитомегаловирус причиняват симптомите на лаймската болест. Имайте предвид, че съществуват над 60 разновидности на ЕБВ, над 30 разновидности на херпес зостер и множество разновидности на тези други херпесни вируси.

Бактериите не могат да причинят неврологични симптоми, от които страдат пациентите с лаймска болест. Болки, мравучкане и изтръпване, замайване, мътнини в очите, слаби крайници, сърцебиене, парене на кожата, болки в челюстта, болки във врата, тремори, тикове и спазми са някои от тези неврологични симптоми и те се създават от вируси, а не от бактерии. Вируси като над 60-те разновидности на ЕБВ, над 30-те разновидности на херпес зостер и множеството разновидности на HHV-6, HHV-7, херпес симплекс и цитомегаловирус освобождават невротоксини, които са отговорни за тези неврологични симптоми. Бактериите не могат да освобождават невротоксини. Бактериите не могат да създават неврологичните симптоми, свързани с лаймската болест.

Borrelia, Bartonella, Babesia и други бактерии, за които се предполага, че причиняват лаймска болест, не са супербактерии. Те нямат антибиотична резистентност, каквато има например метицилин-резистентният стафилокок (MRSA), а бактериите, които не са антибиотично резистентни, не са подходящи за антибиотици. Причината, поради която десетилетия наред се сблъскваме с хора, които не се излекуват от лаймска болест, въпреки че приемат многобройни курсове антибиотици, е, че това, с което са се борили през цялото време, са били вируси.

Ето защо пациентите с лаймска болест започват да се подобряват, когато в допълнение към антибиотичното лечение се въвеждат и алтернативни терапии. Някои от тези алтернативни терапии, които са на принципа на налучкването, са намалили вирусния товар на пациентите, без никой да разбере, че именно това е довело до облекчаване на симптомите. Котешкият нокът е една от природните билки, които станаха популярни за подпомагане на пациентите с лаймска болест и терапията с нея не започва на принципа на налучкване. Тази терапия води началото си от информацията от Лечителя Медиум преди повече от три десетилетия и половина и през годините е помогнала на десетки хиляди хора с лаймска болест, включително на някои от първоначалните пациенти, които за първи път са били диагностицирани с нея. Котешкият нокът променя медицинската система, както алтернативната, така и конвенционалната, за да я приемат като много полезна терапия за лаймска болест.

Първоначално, през 70-те години на миналия век, когато лекарите забелязват увеличаване на симптомите както при деца, така и при възрастни, без да имат обяснение какво се случва, те правилно започват да смятат, че лаймската болест е вирусна. Тъй като по онова време обаче не е имало лекарства за вирусите, антибиотиците са се превърнали в метод на лечение, отчасти защото са предлагали парична печалба за големите фармацевтични компании. Вече десетилетия наред се изразходват милиарди за антибиотици за лаймска болест. Въпреки че в началото лекарите са вярвали, че лаймската болест е вирусна, те е трябвало да променят обяснението и да я нарекат бактериална, за да подкрепят лечението.

Вируси като ЕБВ и херпес зостер се хранят с токсични тежки метали като живак, алуминий и мед, а при хората със симптоми на лаймска болест съдържанието на живак е по-високо, отколкото на други метали. Невротоксините, отделяни от вирус, който е консумирал живак, са много по-агресивни от други, създавайки неврологичните симптоми, които страдащите от лаймска болест познават твърде добре. Отново, бактериите не създават невротоксини. Състоянието се влошава от вредни храни като яйца, мляко, сирене, масло и глутен, както и от диета с високо съдържание на мазнини и белтъчини.

Има огромна група хора, които са увредени – не заради самата лаймска болест, а заради лечението на лаймската болест, през което са преминали през годините. Време е да узнаете истината, за да можете да защитите себе си и вашите близки. Информация за това как лаймска болест не се причинява от ухапване от кърлеж, а то може да бъде само отключваш фактор, както и отговори на други въпроси за лаймската болест, ще намерите в статията ни “Антъни Уилям разкрива истината за лайската болест” както и в книгата му “Лечителят медиум – преработено и допълнено издание”.

Протокол с хранителни добавки на Лечителя Медиум за лаймска болест от книгата му “Прочистване за здраве”:

Подобни публикации

[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още

This blog, its contents and all related materials are presented for informational purposes only and are not a substitute for medical advice, diagnosis, treatment or prescription. Nothing contained in or accessible from this blog should be considered medical advice, diagnosis, treatment or prescription, nor a promise of benefits, claim of cure, legal warranty or guarantee of results to be achieved. Never disregard medical advice or put off seeking it because of something you have read on this blog or in any of the linked material. Prirodnik Ltd and its team are not medical practitioners and do not claim to provide healthcare services. Consult a licensed health care professional before changing or discontinuing any current medications, treatments or care, or starting any diet, exercise or supplement program, or if you have or suspect you may have a medical condition that requires medical attention. The Food and Drug Administration of the R. The FDA has not evaluated any statement, claim or representation made in or available from this blog or any related material. The contents of this blog and any linked material do not necessarily reflect the views of Prirodnik Ltd or the principal author and are not guaranteed to be correct, complete or up to date. This article may contain links to other resources on the internet. These links are provided as citations and aids to help you identify and locate other Internet resources that may be of interest, and are not intended to state or imply that Prirodnik Ltd or the principal author recommend, endorse, support, sponsor, or are in any way affiliated or associated with any person or organization associated with the material to which reference is made, or are legally authorized to use any trade name, registered trademark, logo, legal or official seal, or copyrighted symbol that may be reflected in the material to which reference is made.