КАК СОКЪТ ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА ПОМАГА ПРИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА

КАК СОКЪТ ОТ СТЪБЛЕНА ЦЕЛИНА ПОМАГА ПРИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА

Синдромът на хроничната умора винаги е бил погрешно разбиран от медицинските среди. Това, което първоначално често е било смятано от лекарите за мързел, всъщност е съвсем реално физическо състояние. За щастие, днес синдромът на хроничната умора започва да се утвърждава и признава в по-голяма степен. Въпреки това медицинските проучвания и науката все още не знаят истинската причина за това състояние.

Ако изпитвате хронична умора, Антъни Уилям споделя истинските причини за нея (независимо дали са ви поставили тази диагноза или не) в книгата си “Celery Juice” (все още не преведена на български език). В нея ще откриете и как точно сокът от стъблена целина може да помогне за излекуването на тези симптоми и състояния, както и други насоки, които да ви помогнат да продължите напред с изцелението.

Представяме ви откъс от книгата “Celery Juice”, в който Антъни Уилям споделя истинската причина за синдрома на хроничната умора и как сокът от стъблена целина може да помогне за този здравословен проблем.

СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА / МИАЛГИЧЕН ЕНЦЕФАЛОМИЕЛИТ (СХУ / ME)

“Някои от по-новите термини за синдрома на хроничната умора са получили имената си от медицинските проучвания и науката, които най-накрая признават, че когато хората се оплакват от хронична умора, краката им тежат като торби с цимент, не могат да държат очите си отворени, но също така не могат да спят и страдат от множество други симптоми, които правят трудно функционирането им през деня, всичко това е реално. Когато медицинските среди започват да приемат тези оплаквания сериозно, те осъзнават, че възпалението на мозъка може да бъде фактор и така се появяват термини като енцефаломиелит (възпаление на мозъка и гръбначния мозък).

Много преди медицинските институции да признаят СХУ, аз го възприех като реално заболяване и го описах като неврологична умора. Както винаги съм казвал, причината е вирусът на Епщайн-Бар. Това важи за милионите хора по света, които страдат от него. По-изразените случаи на ME/СХУ се причиняват от някои щамове на ЕБВ, които са малко по-агресивни и създават по-силни невротоксини, които възпаляват цялата нервна система. Засягат се дори неврони в мозъка, което води до мозъчна мъгла, объркване и затруднено ходене, независимо от тонуса и енергията на тялото.

Както при всяка вирусна инфекция, сокът от стъблена целина е най-доброто ни оръжие. ЕБВ не може да придобие имунитет към натриевите клъстерни соли на сока от стъблена целина. Освен това хората, страдащи от МЕ/СХУ, имат компрометирана имунна система, а белите кръвни телца намират покой и утеха с микроелементите, които сокът от стъблена целина предлага. Съдържащият се в него витамин Ц също подхранва имунната система, за да може тя да търси и унищожава ЕБВ, който причинява ME/СХУ.

Ще откриете, че повечето хора с МЕ/СХУ в наши дни са диагностицирани и с лаймска болест. Виждате ли връзката? ЕБВ стои и зад двете състояния и винаги е стоял (прочетете “Celery Juice” за повече информация относно лаймската болест, ако за първи път чувате това). Те погрешно се диагностицират като два отделни проблема, въпреки че вече знаете, че идват от един и същи източник. Сокът от стъблена целина има дълбок ефект върху възстановяването на нервната система на някого, когато тя е компрометирана и възпалена от ЕБВ, а това е от голямо значение, независимо дали някой се опитва да се излекува от ME/СХУ, лаймска болест или и от двете.”

Ежедневното пиене на сок от стъблена целина може да бъде полезно за всяко хронично заболяване или симптом. В сока от целина има специални неоткрити лечебни свойства, за които медицинските проучвания и науката все още не знаят. Някои от тези лечебни свойства включват неоткритите натриеви клъстерни соли, които убиват патогените, причиняващи болести; неоткритите кофакторни микроминерали, които подмладяват тъканта на стомашните жлези; и пълноценните електролити, които презареждат невроните ви. Това са само някои от многото лечебни свойства, които притежава сокът от стъблена целина.

От книгата “Celery Juice” ще научите повече за това как сокът от стъблена целина може да помогне на вас и на вашите близки да се излекувате. Ще получите и точни указания как да го пиете и как да избягвате често срещаните грешки, за да сте сигурни, че ще се възползвате максимално от лечебните му свойства. Сокът от целина е мощно билково средство, което наистина може да ви помогне да продължите напред.

За повече информация вижте статията: “Синдром на хроничната умора”

Вижте и видеото на Антъни Уилям: “Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?”.

За лечебните свойства на сока от стъблена целина при други състояния и симптоми вижте още и статиите: 

Още статии за сока от стъблена целина можете да намерите тук:

Подобни публикации

[ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ МАТОЧИНА И АШВАГАНДА ПРИ СТРЕС – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. Адреналинът излиза от надбъбречните ни жлези в специфични смеси, за да помогне на мозъка и тялото ни да преодолеят стреса. Но този адреналин също така е разяждащ за тялото ни и може да предизвика и влоши симптомите. Електрическите импулси преминават през мозъка ни с по-висока интензивност и скорост, защото адреналинът едновременно увеличава сърдечната честота и навлиза в мозъка, повишавайки нивата на топлина в мозъка. Съществуват здравословни нива на щадящи тялото, ежедневни смеси от адреналин. По-агресивните смеси от адреналин се произвеждат по време на стрес и трудности. Имунната система може да се срине и вирусите, които стоят зад толкова много хронични заболявания, да се развият, размножат и нараснат, което води до пристъпи на мозъчно възпаление и неврологични симптоми.
Прочети още
[ВИДЕО] МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ И ТЕХНИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АФТИ И РАНИ В УСТАТА
[ВИДЕО] МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ И ТЕХНИКА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АФТИ И РАНИ В УСТАТА
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, болка в гърлото, усещане за изтръпване, лезии от вътрешната страна на бузите, болка във венците и зъбите и болка по езика.  В това видео Антъни Уилям споделя мощен инструмент и техника за лечение на рани в устата и афти.
Прочети още
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за това как се образуват дерматоксините и какво въздействие имат върху организма ни. Антъни посочва два от основните варианта за прочистване от хроничните обриви, също така споделя кои хранителни добавки препоръчва за лечение на тези здравословни състояния.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.