КОПРИВА ЗА ИМУНИТЕТ И ЗДРАВЕ НА СТАВИТЕ, ПРОСТАТАТА И ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА

КОПРИВА ЗА ИМУНИТЕТ И ЗДРАВЕ НА СТАВИТЕ, ПРОСТАТАТА И ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА

Копривата се е превърнала в любима билка на  много хора в света на здравословния начин на живот. Тя вече не се възприема като досаден и дразнещ градински плевел, който може да ви опари. В днешно време повече от всякога виждаме хора, които търсят копривата заради нейните ползи за здравето. 

И така, какво точно може да направи копривата за вас и вашето здраве? На първо място, екстрактът от коприва е фантастичен за цялостна подкрепа на имунната система, като ви помага да се чувствате здрави. Може да започнете да го включвате в ежедневието си с настъпването на смяната на сезоните и най-вече през сезона на настинките и грипа. На следващо място, копривата е много полезна за поддържане на здрава простата и пикочната система. Именно това прави тази билка полезна не само за жените, но и за мъжете! На трето място, копривата помага за поддържане на здравето на ставите, което означава, че тя може да ви помогне да водите активен и здравословен начин на живот.

Така че, ако смятате, че приемът на коприва може да ви бъде от полза, опитайте безалкохолния екстракт от органична коприва на Vimergy®! Тя е създадена от пречистена вода, органичен глицерин и органичен лимонов сок. Тя е мощна формула, екстрахирана с вода в съотношение 10:1 и не съдържа добавки, пълнители, лимонена киселина, изкуствени или естествени аромати, царевица, ГМО или глутен, и е веган, кашер и палео.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
[ВИДЕО] ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА – РИБЕНО МАСЛО
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тялото си. Въпреки че е нормално да ядете риба от време на време, особено ако сте човек, който обича риба, хранителните добавки с рибено масло са съвсем друго нещо. Човек би решил, че е едно и също, но всъщност разликата е огромна.
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Когато нямаме достатъчно от добрата солна киселина, патогените, живеещи в нас, произвеждат лоши киселини. Тези лоши киселини могат да се натрупат с течение на времето и да причинят киселинен рефлукс.
Прочети още
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
[ВИДЕО] ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА ЧАЯ ОТ РЕЙШИ И ЧАГА И КАК КОФЕИНЪТ РАЗРУШАВА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА
В това видео, Антъни Уилям прави чай от гъбите рейши и чага, говори за лечебните свойства на тази напитка и обръща внимание на това, как всъщност кофеина разрушава имунната ни система. 
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.