Заради простия начин на приготвяне може да използвате тази рецепта многократно. Аспержите на пара (или сурови) притежават невероятни прочистващи свойства. Те подпомагат черния дроб в процеса на излекуването му, което ги прави ключова част от Оригиналното прочистване 3:6:9 на Лечителя Медиум. Аспержите внасят спокойствие в напрегнатия и болен черен дроб, като моментално укрепват имунната му система, с което подпомагат защитата на останалата част от тялото ви.

Тази рецепта е част от прочистванията 3:6:9 на Лечителя Медиум и е включена в рецептите на книгата “Прочистване за здраве”. Други рецепти от тези прочиствания можете да намерите в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Съставки:

1/2 кг. аспержи, с отрязани краища.

Начин на приготвяне:

Покрийте дъното на средно голяма тенджера с 4-5 пръста вода, оставете я да заври и добавете кошница за готвене на пара. Поставете аспержите в кошницата, покрийте с капак и ги оставете да се задушават на пара в продължение на 6-9 минути, в зависимост от дебелината на аспержите, докато омекнат.

Извадете и сервирайте.

Порция за 1-2 души.

СЪВЕТИ:

  • Ако не намирате пресни аспержи, потърсете замразени и се запасете, за да имате достатъчно количество под ръка. Не се притеснявайте, ако можете да намерите само промишлено отгледани аспержи – ползите им за черния дроб далеч превъзхождат недостатъците на промишленото земеделие. Можете да ги приготвите на пара непосредствено преди хранене или да ги направите предварително и по-късно да им се насладите – студени или претоплени (без масло или олио).
  • Ако предпочитате може да консумирате аспержите сурови. Просто ги измийте, отрежете краищата им и ги хапвайте. Към края на Прочистването 3:6:9 може да се окаже, че цените този подмладяващ зеленчук, повече от всякога!

Подобни публикации

[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.