Тези бързи и лесни за приготвяне рулца са идеално хапване за натоварените дни или когато искате просто ястие, което ще ви засити, без да изисква много време и енергия за приготвянето му. Освен това лесно можете да ги опаковате и да ги вземете със себе си, когато пътувате. Рецептата е част от преработеното и допълнено издание на книгата “Лечителят Медиум”.

Фруктозата в банана е любим източник на храна за черния дроб. Тя осигурява бързо гориво за черния дроб и събужда заспалите клетки, като увеличава тяхната изобретателност и работоспособност. Бананът успокоява лигавицата на чревния тракт и също така успокоява нервите, свързани с чревния тракт. Противно на общоприетото схващане, бананите са една от най-антибактериалните и противогъбични храни. Те са чудесна храна, която може да се комбинира с други богати на хранителни вещества храни, като кълновете, морските водорасли, билките и лука в тази рецепта, или да се приема с хранителни добавки, защото подобрява способността на черния дроб да усвоява хранителните вещества.

Съставки:

  • 4 листа нори
  • 2 чаши кълнове от люцерна (алфа-алфа), разделени
  • 4 стръка зелен лук
  • 4 банана (или 4 задушени картофа, нарязани на едро - вж. Съвети)
  • Люспи от атлантическо дулсе, на вкус
  • 1/2 чаша пресен кориандър (по избор)

Начин на приготвяне:

Поставете лист нори с лъскавата страна надолу върху дъска за рязане с дългия край към вас. Подредете 1/2 чаша кълнове, 1 зелен лук, 1 банан (или 1 нарязан картоф), люспите дулсе и кориандър (ако използвате) в единия край на листа.

Намажете с четка с вода другия край на листа, след което го навийте на стегнато руло. Разрежете го наполовина и повторете с останалите съставки. Сервирайте веднага.

Порция за 1-2 души.

Съвети:

* Ако предпочитате, можете да направите тези нори рулца със задушени картофи вместо банани – само не използвайте едновременно банани и задушени картофи. Нори рулцата със задушени картофи би било най-добре да се консумират вечер, известно време след всякакви плодови, закуски или ястия. Те също така са добър избор за лесно хранене по всяко време след прочистване. Ако желаете, можете да изстискате малко пресен лимонов сок към рулцата.

Можете да намерите много повече информация за други полезни храни и рецепти в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.