Парфе от мангово смути и горски плодове

Парфе от мангово смути и горски плодове

Това великолепно парфе е наслада за очите и тялото. С пластовете си от ярко жълто-оранжево смути и наситения червен и син цвят на горските плодове нищо чудно да продължите да му се наслаждавате дълго след като сте приключили с прочистването.

Тази рецепта е част от прочистванията 3:6:9 на Лечителя Медиум и е включена в рецептите на книгата “Прочистване за здраве”. Други рецепти от тези прочиствания можете да намерите в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Манго: Охлажда токсичния, прегрял черен дроб, като го успокоява, за да предотврати изпадането на органа в спазъм. Жълтият до оранжев пигмент в мангото подхранва чернодробните лобули и укрепва хепатоцитите и купферовите клетки, като им позволява да изпълняват работата, която трябва да свършат. Мангото има и уникално фитохимично съединение, което помага на имунната система на черния дроб да унищожи джобовете с бактерии, които създават чернодробни абсцеси. Помага за предотвратяване на стареенето на черния дроб, намалявайки смъртта на чернодробните клетки, като същевременно подобрява производството на жлъчка.

Горски плодове: Шкафа с лекарства за черния дроб. Заредени са с антиоксиданти, които предпазват различните чернодробни клетки – като хепатоцитите и купферовите клетки, както и чернодробните лобули и капиляри – от инфекции и засягане от токсини и патогени. Горските плодове предпазват черния дроб от вредители, които причиняват увреждания – многото неоткрити антиоксиданти, които съдържат, помагат да се предпазят чернодробните клетки от увреждане. Всички горски плодове, включително малини, къпини и боровинки, спират черния дроб от прекалено лесно окисляване при насищане с токсични тежки метали и отрови.

Съставки:

  • 2 ч.ч. замразено манго, нарязано на кубчета;
  • 2 до 3 с.л. пресен портокалов сок или вода;
  • 1/2 чаша ягоди, малини, боровинки и/или къпини;
  • Прясна мента, за украса (по желание).

Начин на приготвяне:

Поставете мангото и портокаловия сок (или вода) в блендер и пасирайте до получаването на гладка смес. В буркан или купа излейте слой от смутито и отгоре поръсете половината от плодовете. Сипете втори пласт смути и над него останалите плодове.

Украсете с няколко листенца прясна мента и сервирайте.

Порция за един.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.