Тези пълнени чушки изглеждат прекрасно, а вкусът им е още по-добър. Ако сте почитатели на картофеното пюре, вероятно ще харесате тази забавна презентация на любимото семейно ястие. Сервирайте с прясна “Салата от зеленолистни зеленчуци”.

Тази рецепта е част от прочистванията 3:6:9 на Лечителя Медиум и е включена в рецептите на книгата “Прочистване за здраве”. Други рецепти от тези прочиствания можете да намерите в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Картофи: Богати са на аминокиселини, които потискат растежа на вирусите. Картофите са с високо съдържание на глюкоза, която осигурява вещества на черния дроб, тъй като именно на нея той разчита, за да се поддържа силен. Освен това помага за натрупването на гликогенови запаси - именно този ресурс, който ни предпазва от проблеми с кръвната захар, увеличаване на теглото, омазняване на черния дроб и синдрома на мръсната кръв.

Съставки:

  • 2 кг. картофи, обелени и нарязани на кубчета;
  • 1 1/2 ч.л. лук на прах;
  • 1 ч.л. чесън на прах;
  • 1/2 ч.л. червен пипер;
  • 2 с.л. ситно нарязан магданоз; плюс допълнително за украса;
  • 2 с.л. ситно нарязан лук; плюс допълнително за украса;
  • 1 с.л. лимонов сок;
  • 3 жълти, червени и/или оранжеви чушки.

Начин на приготвяне:

Предварително загрейте фурната на 200°C.

Добавете 4-5 пръста вода в средно голяма тенджера, оставете я да заври и добавете кошница за готвене на пара. Поставете картофите в кошницата, покрийте и гответе на пара в продължение на 5-10 минути, докато омекнат. Извадете ги и ги охладете.

Поставете картофите в голяма купа или тенджера. Добавете лука на прах, чесъна на прах, червения пипер, нарязания магданоз, нарязания лук и лимоновия сок. Намачкайте до гладкост с помощта на преса за картофи. Може да се наложи да добавите няколко с.л. вода, ако картофите са много сухи.

Нарежете чушките наполовина и отстранете семената и сърцевината. Поставете ги в тавичка за печене и ги напълнете с картофеното пюре. Печете във фурната за 20-25 минути, докато се зачервят отгоре. Извадете и сервирайте. Гарнирайте с нарязан магданоз и лук.

Порция за 2-3 души.

СЪВЕТ:

  • Важно е да изберете чушки, които не са зелени. Ако са зелени, това означава, че са неузрели и могат да причинят известен дискомфорт. Червените, оранжевите, жълтите и лилавите чушки са зрели и са най-добрият избор.

Подобни публикации

[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.