Ако сте свикнали да консумирате салата от кейл с много авокадо, олио или дресинг, ще се изненадате колко вкусна е тази рецепта без мазнини, особено ако добавите чесън, люта чушка и фурми. Дори по принцип да не консумирате суров кейл, защото ви се струва жилав, трябва да опитате тази фантастична рецепта! Разбиването в кухненския робот на съставките кара ароматите им да се смесят и същевременно прави лековитите храни лесни за консумация.

Тази рецепта е част от прочистванията 3:6:9 на Лечителя Медиум и е включена в рецептите на книгата “Прочистване за здраве”. Други рецепти от тези прочиствания можете да намерите в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Кейлът е полезна храна за целия чревен тракт, защото унищожава от глад недружелюбните бактерии и микроорганизми, като същевременно подхранва полезните бактерии и микроорганизми. Той е много полезен за подобряване на средата в илеума, което от своя страна подобрява производството на витамин Б12, така че черният дроб да може да получава това жизненоважно хранително вещество през чернодробната портална вена.

Съставки:

  • 1/2 връзка кейл, без стъблата, листата нарязани на едро;
  • 1/2 връзка пресен лук, нарязан на едро;
  • 1 краставица, нарязана на едро;
  • 3 стръка стъблена целина, нарязана на едро;
  • 4 големи домата, нарязани на едро;
  • 3/4 ч.ч. нарязани аспержи;
  • сокът от 1-2 портокала;
  • 1 скилидка чесън, намачкан (по желание);
  • 1 люта чушка, нарязана на ситно (по желание);
  • 1 до 2 фурми, нарязани на ситно (по желание).

Начин на приготвяне:

Поставете нарязаният кейл и зеленият лук равномерно в кухненски робот и ги обработете на висока скорост, докато се накълцат на ситно. Изсипете съдържанието в голяма купа като оберете от стените ако е необходимо.

Поставете краставицата в кухненския робот и пулсирайте, докато я нарежете на ситно, за около 3 секунди. Извадете я и я добавете към кейла и зеления лук.

Поставете целината в кухненския робот и пулсирайте 1-2 пъти, докато я нарежете. Добавете в купата. Поставете доматите в кухненския робот и пулсирайте 1-2 пъти, докато ги нарежете на едро. Добавете в купата.

Добавете всички съставки на салатата обратно в кухненския робот заедно с нарязаните аспержи, портокаловия сок и допълнителните опции. Пулсирайте 1-2 пъти, докато се смесят равномерно. Разпределете в купи и сервирайте.

Порция за 1-2 души.

Подобни публикации

[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.