Шот при излагане на токсични тежки метали

Шот при излагане на токсични тежки метали

Този шот е специално предназначен за случаи на скорошно излагане на токсични тежки метали, като помага да се спре отлагането им дълбоко в тялото. Той може да се използва като допълнителна терапия към смутитата за детоксикация на тежки метали. Тези смутита са насочени към извличане на токсичните тежки метали, които вече са се утаили в органите, като същевременно осигуряват постоянна подкрепа при излагане на токсични тежки метали в кръвния поток, лимфата или чревния тракт.

Подходящите моменти за използване на този шот са, когато:

 • сте имали стоматологична интервенция, като например премахване на живачни (амалгамни) пломби или поставяне на нови пломби от всякакъв вид (включително всички композитни материали);
 • провеждате флуоридно лечение, поставяне на фиксатори или брекети;
 • ядете храна, приготвена на скара или от друг вид готвене, при което има допир с метална посуда;
 • консумирате храна или напитки в заведения, където за приготвянето им се използва чешмяна вода;
 • сте вдишали освежители за въздух, ароматизатори, парфюми, одеколони, ароматизирани свещи, перилни препарати или омекотители за тъкани;
 • сте вдишали дим от нещо горящо и не знаете произхода на дима или чистотата на това, което гори;
 • сте били на фризьор;
 • сте изложени на въздействието на синтетични ароматизатори;
 • прекарвате време във или в близост до район, който наскоро е бил третиран с пестициди, хербициди или инсектициди; 
 • прекарвате време на открито по време на или след употребата на фойерверки.

Съставки:

 • 1/2 чаша компактно събран пресен кориандър; 
 • 1/3 чаша компактно събрана рукола; 
 • 1/3 чаша компактно събрано ситно нарязано зеле (червено или зелено); 
 • 1/2 чаша пресни или размразени диви боровинки, или 2 с.л. чист сок от диви боровинки, или 1 с.л. диви боровинки на прах
 • 1 до 2 стъбла целина;
 • 1/2 до 1 портокал или 1 до 2 мандарини, обелени (по избор);
 • 1/2 ч.л. спирулина.

Начин на приготвяне:

Прекарайте кориандъра, руколата, зелето, дивите боровинки, целината и портокала или мандарините през сокоизстисквачка в посочения ред. Ако използвате сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, оставете ги за следващата стъпка.

Добавете и разбъркайте спирулината. Довабете сока от диви боровинки или дивите боровинки на прах, ако използвате този вариант.

Налейте в чаша и сервирайте.

Количество за 1 до 2 шота


СЪВЕТИ:

 • Ако се намирате в част от света, където нямате достъп до пресни или замразени диви боровинки, сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, можете да ги замените с къпини. Къпините не изтеглят и не се прикрепят към токсичните тежки метали, както го правят дивите боровинки, въпреки че високото съотношение на антиоксиданти в къпините може поне да забави окисляването на тежките метали, което е полезно.
За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

 

Антъни Уилям използва и препоръчва за терапията с шотове за мозъка на Лечителя Медиум, хоризонталните пресоващи сокоизстисквачки Omega MM900 и новата Omega MM1500.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

За създаването на тази статия са използвани материали от Антъни Уилям - Medical Medium®

Антъни Уилям, създател на световното движение за сок от целина и автор на бестселъри №1 в класацията на "Ню Йорк Таймс" - "Лечителят Медиум: Прочистване за здраве", "Лечителят Медиум: Помощ за черния дроб", "Лечителят Медиум: Най-полезните храни", "Лечителят Медиум", “Thyroid Healing”, “Celery Juice” и “Brain Saver” (все още не преведени на български език), е роден с уникалната способност да разговаря с Духа на състраданието, който му предоставя изключително точна информация за здравето, изпреварваща времето си.

Подобни публикации

[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
[ВИДЕО] Най-добрата сокоизстисквачка за сок от стъблена целина
Най-добрата сокоизстисквачка за изцеждане на сок от стъблена целина е студено пресоваща сокоизстисквачка. Тези сокоизстисквачки извличат сока от стъблената целина по-нежно и бавно и не генерират толкова много топлина по време на процеса на изстискване. Любимата нискооборотна сокоизстисквачка за сок от стъблена целина на Антъни Уилям е Omega MM900HDS хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - проектирана да извлича възможно най-много сок специално от стъблената целина - повече от всеки друг модел сокоизстисквачки.
Прочети още
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
[ВИДЕО] Новият чист прополис е революционна хранителна добавка за хронично болните
Най-накрая, след всички тези години можем да ви представим изключително висококачествен прополис без разтворители, без алкохол и без скрити добавки. Прополисът е лечебно средство, което прави истинска революция в света на хронично болните. От години вече се говори за всички приложения на прополиса в борбата с безброй заболявания и симптоми. В наши дни става все по-трудно да се ориентираш, когато преживяваш хронично заболяване и е от голямо значение, когато хората са загрижени и създават открития в областта на грижата за здравето.
Прочети още
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
[ВИДЕО] Ти можеш да се излекуваш
“Ако все още не сте били възпрепятствани от симптом или здравословно състояние, значи не сте се сблъскали с истинската реалност, в която милиони хора страдат ежедневно и често са лишени от възможността да функционират и да живеят пълноценно. Такава е реалността за хронично болните, които се борят да намерят отговор на въпроса защо са болни. Невъзможно е да знаете, ако не сте били на тяхно място и няма да разберете, докато не го преживеете сами.
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.