Антипатогенно прочистване на Лечителя Медиум

Антипатогенно прочистване на Лечителя Медиум

Антипатогенното прочистване на Лечителя Медиум унищожава патогените, като вируси и непродуктивни бактерии, които са причина за хронични заболявания. Патогените причиняват състояния като автоимунни заболявания и всички техни симптоми.

Като премахнете определени храни от диетата си, които са описани в главата за антипатогенното прочистване в книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”, ще попречите на патогените да се развиват и ще прекъснете цикъла на хроничните здравословни проблеми.

Антипатогенното прочистване дава на тялото ви почивка от храните, които също така затормозяват имунната система, черния дроб и храносмилателната система (вие избирате какво ниво на храните искате да премахнете – прочетете в “Прочистване за здраве” информация относно възможните нива, на това прочистване). Премахването на тези храни освобождава повече място в диетата ви за лечебни храни, за да може организма ви да се възстанови.

Можете също така да адаптирате детоксикацията от токсични тежки метали, докато правите антипатогенното прочистване. Когато прочетете книгата “Прочистване за здраве”, ще можете да решите кое е подходящо за вас и да разберете как да го направите.

Бърз поглед към антипатогенното прочистване

Всяка сутрин на гладно изпивайте 500 мл. или повече пресен сок от стъблена целина. Не добавяйте нищо към него като лед, вода, лимон, ябълка, спанак, краставица, джинджифил, колаген, ябълков оцет или нещо друго.

Премахнете проблемните храни от диетата си (изберете някое от нивата между ниво 1 и ниво 5 от “Прочистване за здраве” по желание). Някои примери от различните нива включват:

  • Яйца
  • Млечни продукти
  • Глутен
  • Безалкохолни напитки
  • Свинско месо
  • Риба тон
  • Царевица
  • Оцет
  • Ферментирали храни
  • Кофеин

Можете да изберете подходящото за вас ниво.

Пийте поне 1 литър вода през деня.

Следвайте указанията в “Прочистване за здраве” в продължение на 2 до 4 седмици или ги приемете за цял живот.

Подобни публикации

[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.