Вредители, които ни разболяват - бактерии и други микроби

Вредители, които ни разболяват - бактерии и други микроби

Днес се сблъскваме с голямо разнообразие от различни бактерии и микроби, които създават проблеми на здравето ни. Те включват:

  • Клостридиум дифициле
  • Ешерихия коли
  • токсини в храната (много от тях са все още неописани; дори когато бъдат унищожени при готвенето, тези микроби остават токсични и могат да се натрупат в организма)
  • метацилин-резистентен стафилокок ауреус
  • плесени
  • над 50 групи щамове стрептококи
  • паразити
  • салмонела
  • стафилококи

Днес различни щамове бактерии са виновни за много различни симптоми и състояния, включително свръхрастеж на бактерии в тънките черва (SIBO), акне, инфекции с дрожди, инфекции на пикочните пътища, инфекции на синусите, хроничен синузит, хранителни отравяния, стерилитет, инфекции на пикочния мехур, белодробни инфекции, повечето ушни инфекции и др.

Плесента не е истинската причина за заболявания, каквито са бактериите, но е отключващ фактор. Това означава, че излагането на мухъл може да свали имунната ви система, така че всички основни вируси или бактерии, които причиняват заболявания, симптоми и състояния, да могат да процъфтяват и да се развиват. Когато тези патогени се размножават, могат да се появят нови симптоми или състояния или да се влошат съществуващи здравословни проблеми.

Паразитите са съвсем реален причинител на проблеми, но те често са погрешно диагностицирани и разбрани. Ако някой наистина се е заразил с паразит, той ще се бори за своето жизнено положение. Паразитът или ще победи, което означава, че някой може да загуби живота си, или човекът ще го победи. Ако някой се бори с хронични здравни симптоми и състояния за продължителен период от време, вероятно те са причинени от основни вирусни и бактериални инфекции, а не от паразити. 

Начинът да подкрепите тялото си е да убиете и да накарате бактериите да гладуват, да храните тялото си с правилните храни и хранителни добавки, да укрепите имунната си система, да прочистите и излекувате черния си дроб и да изчистите бактериите и микробите. Грижата за черния дроб е истинският ключ за създаване на здраве в останалите части на тялото ви, а прочистването е най-добрата грижа за черния дроб. 

Повече за бактериите и микробите, които нападат организма ни и как да излекувате тялото си,  ще научите в книгата на Антъни Уилям – "Прочистване за здаве”.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.