Вредители, които ни разболяват – петролни продукти

Вредители, които ни разболяват – петролни продукти

Тази група вредители е изключително токсична за централната нервна система. Всеки, който има неврологична чувствителност или подобни симптоми е особено чувствителен към тях. Петролните продукти са прекалено много и практически е невъзможно да избегнем абсолютно всички от тях. Можем да се постараем да разберем с кои точно се сблъскваме най-често, за да сведем до минимум излагането си, когато това е възможно и да предприемем стъпки за излекуване и пречистване на тялото си от останалите. Да знаем срещу какво се изправяме е важна стъпка, за да имаме възможност да се лекуваме и да подкрепяме тялото си с това, от което се нуждае. Ако си затваряме очите за вредителите, с които се сблъскваме, така ще се лишим от възможността да се излекуваме и дори да предотвратим бъдещи болести.

Петролните продукти включват:

 • Химикали за килими
 • Химически разтворители, разтвори и агенти
 • Дизелово гориво
 • Диоксини
 • Машинно масло и грес
 • Изгорелите газове
 • Газови скари, печки и фурни
 • Бензин
 • Керосин
 • Лак
 • Течност за запалки
 • Бои
 • Разредител за бои
 • Пластмаси

Нека разгледаме накратко някои от тези вредители. Прочетете повече за всеки от тях в книгата на Антъни Уилям "Помощ за черния дроб".

Изгорелите газове са най-често срещаният вредител, с който се сблъсквате. Излагането на въздействието им се получава, когато вървите по улицата, вземате пратка от буса на куриера, докато той все още работи, попадате в задръстване на път за работа, минавате покрай окосена морава или косите собствената си, отивате до ресторант за обяд, точно когато някой запалва кола на няколко метра от вас, и т.н. Въпреки че въглеродният оксид е смъртоносен, ако някой се натрови с него, когато няма достатъчно вентилация за изгорелите газове, това не е отровата, която попада в черния дроб. Нефтохимичните частици в самите изгорели газове са тези, които попадат в черния дроб.

Представете си свят, покрит с прах, твърде фин, за да се види, който се вдишва и консумира от всяко същество на планетата. Това е нашият свят, а диоксините са този "прах". Тези замърсители, които са страничен продукт от над 100-годишна злоупотреба на химическите заводи, попадат във въздуха, водата и храната. Съвременният живот е едно своеобразно олицетворение на излагането на диоксини.

Химикалите за килими включват химикалите, използвани за обработка на нови килими по време на производството им, химикалите, отделяни от стари килими при почистването им и самите химикали за почистване на килими. Вдишваме химикали за килими, а също така те попадат и по кожата и дрехите ни, когато седим върху килими или ходим по тях с боси крака.

Можете да прочетете повече за групата на петролните продукти в книгата на Антъни Уилям "Помощ за черния дроб". Информация за това как да изчистите тези токсини от тялото си и да се излекувате от хронични заболявания, симптоми и състояния, ще намерите както в "Помощ за черния дроб", така и в "Прочистване за здраве".

Подобни публикации

[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Ко
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.