ВРЕДИТЕЛИ, КОИТО НИ РАЗБОЛЯВАТ – ПРОМИШЛЕНА ХИМИЯ

ВРЕДИТЕЛИ, КОИТО НИ РАЗБОЛЯВАТ – ПРОМИШЛЕНА ХИМИЯ

Продуктите на промишлената химия са някои от ужасните вредители, с които по един или друг начин влизаме ежедневно в контакт. Не е необходимо да ги използвате в дома си, за да сте изложени на въздействието им. Те могат да се носят във въздуха от околните домове, паркове и квартали, да се намират във или извън работното ви място или да попаднат по всякакъв друг начин.

Най-честите вредители от промишлената химия:

  • Химически торове
  • Хлор
  • ДДТ
  • Флуорид
  • Фунгициди
  • Хербициди
  • Инсектициди
  • Ларвициди
  • Други пестициди
  • Излагане на всякакъв вид дим

Нека разгледаме накратко някои от тези вредители. Можете да прочетете повече за всеки от тях в книгата на Антъни Уилям "Помощ за черния дроб".

ДДТ, други пестициди и хербициди са основната причина за потискане на имунната система - те отслабват организма на хората, за да могат патогените и замърсителите да се възползват от тях. Поколение след поколение, ДДТ може да направи членовете на  едно семейство податливи на едни и същи заболявания. Така едно обикновено състояние, което може да бъде излекувано чрез детоксикация, започва да се предава като генетичен проблем, с който може да се справите много по-трудно. 

Макар че ДДТ вече е в историята ни, той все още ни преследва – например като прави черния ни дроб свръхчувствителен (вирусите са другата причина за големи чернодробни смущения), предизвиква диабет, увеличава далака и сърцето, причинява лошо храносмилане, предизвиква мигрена и хронична депресия, създава кожни заболявания и нарушава хормоните. Все още сме изложени на въздействието на ДДТ, тъй като той остава в околната среда и попада в хранителната ни верига.

Фунгицидите се използват все повече и повече, като се пръскат върху нови дрехи и произведени стоки – от дънки до рокли, бельо и връхни дрехи, чорапи, обувки, мебели, матраци и одеяла. Първоначално създадени за отстраняване на плесени – например като гъбички по земеделските култури и тези, които се разпространяват в болниците, фунгицидите вече имат много по-широко приложение. Фунгицидите имат парфюмен аромат, който лесно се различава, ако обърнете внимание. Винаги, когато можете да измиете или изтриете закупен от вас нов предмет, го направете.

Флуоридът е вторичен продукт на алуминия, който е силно токсичен за черния дроб, причинявайки увреждане на чернодробните клетки. 


Хлорът е силно токсичен за черния дроб, той понижава имунната функция на органа. 


Можете да прочетете повече за групата на продуктите на промишлената химия, предизвикващи проблеми, в книгата на Антъни Уилям "Помощ за черния дроб". Информация за това как да изчистите тези токсини от тялото си и да се излекувате от хронични заболявания, симптоми и състояния, ще намерите както в "Помощ за черния дроб", така и в "Прочистване за здраве".

Подобни публикации

[ВИДЕО] АНТЪНИ УИЛЯМ ПРАВИ ЗЕЛЕНО СМУТИ И ШОКОВА ТЕРАПИЯ С НОВИЯ МИКРО-Ц IMMUNE POWER
[ВИДЕО] АНТЪНИ УИЛЯМ ПРАВИ ЗЕЛЕНО СМУТИ И ШОКОВА ТЕРАПИЯ С НОВИЯ МИКРО-Ц IMMUNE POWER
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] СТРАДАТЕ ЛИ ОТ ФИБРОМИАЛГИЯ? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ ТИРЕОИДИТ НА ХАШИМОТО? – ГОВОРИ АНТЪНИ УИЛЯМ
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.