Вредители, които ни разболяват – вируси и вирусни отпадъци

Вредители, които ни разболяват – вируси и вирусни отпадъци

Смятате ли, че нямате нужда от прочистване? Истината е, че всеки човек на земята има нужда от прочистване, стига да е правилното. За съжаление живеем във време, в което никой не е застрахован от появата на симптоми и заболяване. Дори ако някой не се сблъсква със симптоми или здравословно състояние сега, той ще се сблъска с тях на по-късен етап от живота си, особено ако не знае как правилно да прочиства и лекува тялото си.

Има много специфични причини, поради които днес се сблъскваме с толкова много хронични заболявания. Антъни Уилям споделя тези причини в книгата си "Прочистване за здраве". Има патогени и токсини, които стоят зад хроничните болести и симптоми и е важно да знаете истината за тях и как да прочистите тялото си, за да започнете да се лекувате.

"Дори когато голяма част от населението изпитва леки до тежки симптоми, хората често предпочитат да не знаят, че в тялото им има токсични тежки метали или патогени. Това важи най-вече за младите. За тях е недопустима идеята в организма им да живее патоген. Когато някой млад човек на двайсет или на трийсет години страда от симптом или заболяване, той е склонен да смята, че причината е в липсата на протеини или добри мазнини в диетата, в някакъв нарушен баланс в храносмилателния тракт, в прекалено многото въглехидрати или дори в плодовете. Едва когато е опитал всичко това и е разбрал, че не му помага, той помъдрява и е готов да разбере и да приеме, че има възможност токсини, вируси или други патогени в тялото му да го разболяват.

Нашата планета не е чиста. На нея не е лесно да живееш в добро здраве. Може би на други планети няма токсини, няма нищо вредно и клетките на живеещите там не са били изложени на отрови от Индустриалната революция. Но тук е така. Ние всички имаме в себе си патогени, които се хранят с лекарства, и следи от индустриални отпадъци - при някои повече, при други по-малко. В клетките ни са натрупани отрови и токсини, които няма да ги напуснат, докато не направим нещо по въпроса. Не може просто да приемем, че нямаме нужда от прочистване. Не може просто да приемем, че тялото по естествен начин се грижи за всичко, а ние трябва само да следваме най-добрата модерна диета или тази, която се смята за „правилната“. Голяма грешка е да вярваме, че който и да е „здравословен“, „балансиран“ или „интуитивен“ режим на хранене отменя нуждата от детоксикация." - откъс от книгата "Прочистване за здраве”.

Една от най-големите основни причини за хроничните симптоми и състояния са вирусите и вирусните отпадъци, които те произвеждат. По-долу изброяваме някои от вирусите, които са отговорни за толкова много симптоми и състояния.

  • Цитомегаловирус
  • Разновидности на вируса херпес симплекс (HSV) тип 1 и 2.
  • Разновидности на човешки херпесен вирус (HHV)-6, HHV-7 и HHV-8.
  • Разновидности на неоткритите HHV-9, HHV-10, HHV-11, HHV-12, HHV-13, HHV-14, HHV-15 и HHV-16.
  • Над 30 разновидности (като само една е открита) на херпес зостер.
  • Над 60 разновидности (повечето неоткрити) на вируса Епщайн-Бар (ЕБВ).
  • Вирусни отпадъци (вторични продукти, невротоксини, дерматоксини и вирусни трупове) от вирусите от семейството на херпесните вируси
Когато знаете какво причинява на вас или на вашите близки симптоми и състояния като главоболие, храносмилателен дискомфорт, подуване на корема, наддаване на тегло, суха кожа, фибромиалгия, тревожност, депресия, болки и страдания, проблеми с щитовидната жлеза, екзема, псориазис, бактериален свръхрастеж в тънките черва (SIBO), киселинен рефлукс, лупус, множествена склероза, болки във врата, изтръпване и мравучкане, шум в ушите или друг симптом или състояние, можете да предприемете стъпки за отстраняване на първопричината. Антъни Уилям описва тези стъпки за започване на лечението в книгата  си "Прочистване за здраве”.

Подобни публикации

[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.