Сутрешно прочистване на Лечителя Медиум

Сутрешно прочистване на Лечителя Медиум

В книгата си "Прочистване за здраве" Антъни Уилям споделя седем различни варианта за прочистване, които ще ви помогнат да започнете да се лекувате, като се справите с все още неоткритите първопричини за хиляди различни здравословни състояния и симптоми. Едно от тези прочиствания е сутрешното прочистване на Лечителя Медиум. 

"Когато всяка сутрин бомбардираме черния си дроб с неподходящи храни и течности, ние несъзнателно го лишаваме от толкова важния сутрешен режим на освобождаване от токсини. Така компрометираме самата същност на нашето здраве и благополучие. Последствията са много по-сериозни, отколкото ако пропуснем сутрешната медитация, миенето на зъбите, упражненията или времето за разговори по телефона – или избягването на телефона, ако това е част от режима ви. Нашият черен дроб, другите органи, лимфната система и кръвообращението не могат да се прочистят или детоксикират от вредителите, когато не им позволяваме."

Именно тези вредители (по-конкретно патогени и токсини), които тялото ви се опитва да отстрани сутрин, са причината за хроничните заболявания, симптоми и състояния. Тези патогени и токсини се съхраняват в черния ви дроб и на други места в тялото също. Дори да са ви поставили диагноза като тиреоидит на Хашимото и да са ви казали, че това е автоимунно състояние и тялото ви атакува само себе си, истината е, че все още патогените и токсините са причина за симптомите и състоянията ви. Тялото ви никога не се атакува. Можете да прочетете за тази истина в "Прочистване за здраве".

“В резултат на радикалните мазнини, които приемаме сутрин, черният ни дроб се претоварва и произвежда твърде много жлъчка, за да ги разгради. Ако предната вечер сме яли храна с високо съдържание на мазнини, черният дроб вече се е уморил, докато ги е преработвал през нощта. Да не забравяме, че в същото време усилено е събирал отровите и токсините и ги е подготвял за изхвърляне на сутринта.

Всеки ден, в който поемаме мазнини на закуска, ние пречим на тялото да извърши естествената си детоксикация. От друга страна, всяка сутрин, в която работим в хармония с тялото, като го хидратираме и се въздържаме от радикални мазнини, ние вървим по пътя на изцелението. Това е целта на сутрешното прочистване." - Откъс от "Прочистване за здраве".

В "Прочистване за здраве" Антъни Уилям дава задълбочено разбиране за това как работи сутрешното пречистване, как точно да го правите и какво да не правите, за да сте сигурни в неговата ефективност, както и безброй други важни съвети и изобилие от лечебна информация за всеки, който иска да се излекува със сутрешното прочистване или с някое от другите прочиствания или информация в книгата. По-долу в статията ще ви предложим бърз преглед на някои от ключовите елементи на сутрешното прочистване, но ви молим да обърнете внимание, че е от съществено значение да прочетете поне цялата глава за сутрешното прочистване в книгата, за да сте сигурни, че го правите правилно и получавате полза от времето и усилията, които влагате в него. 

Сутрешно прочистване на Лечителя Медиум

След като се събудите сутрин:

Какво да консумирате:

  • След като се събудите изпийте от 500 мл. до 1 л. вода с лимон или лайм. (Вижте статията “Вода с лимон” за рецептата с правилното съотношение между лимон или лайм и вода).
  • Изчакайте 15 до 30 минути.
  • Изпийте 500 мл. до 1 л. пресен сок от стъблена целина на гладно. (Повече за сокът от стъблена целина може да научите от всички статии за стъблена целина в нашия блог.)
  • Изчакайте 15 до 30 минути.
  • Закуска с пресни плодове (най-добрият избор) или картофи на пара, сладки картофи, тиква, просо или овесени ядки.
  • Изпийте поне 500 мл. вода или кокосова вода.

Не консумирайте:

  • Радикални мазнини (масла, пилешко месо, яйца, бекон, мляко, кисело мляко, ядкови масла и тахани, олио, авокадо и др.)
  • Сухи плодове.
  • Сол.

За по-добри резултати от сутрешното прочистване не приемайте никакви проблемни храни описани в Глава 7 от книгата "Прочистване за здраве" цяла сутрин (в идеалния случай през целия ден). 

В "Прочистване за здраве" ще намерите и подробни насоки как да изберете подходящия за вас вариант на прочистване, кога да ползвате сутрешното прочистване в сравнение с друго прочистване, за колко време и още много информация за това как да направите сутрешното прочистване полезно за вас. В книгата се съдържа лечебна информация и мъдрост за всеки, който живее с хроничен симптом или състояние от какъвто и да е вид, или за всеки, който иска да запази и защити здравето си за в бъдеще. Истината е, че днес всички ние сме изложени на въздействието на вредители, които по един или друг начин причиняват болести, така че никога не е било по-важно да знаем как да защитаваме и да се грижим за тялото си.

Подобни публикации

[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.