Наръчник за избор на прочистване (част 1)

Наръчник за избор на прочистване (част 1)

Как да изберете прочистване от книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”? На кое от Оригиналното, Опростеното или Интензивното прочистване 3:6:9 да се спрете? Дали би било по-добре да започнете директно с някое от тях или би трябвало първо да премахнете проблемните храни с Антипатогенното прочистване?

Как да изберете между прочистване от книгата “Прочистване за здраве” и друго прочистване от останалите книги от поредицата "Лечителят Медиум"? Ако сте ги чели, знаете, че в почти всички тях Антъни Уилям включва поне едно предложение за прочистване. Дали да започнете с 28-дневното лечебно прочистване от "Лечителят медиум – преработено и допълнено издание", 90-дневната рехабилитация на щитовидната жлеза от "Изцеление на щитовидната жлеза" или Прочистването 3:6:9, което той представи за първи път в "Помощ за черния дроб"?

Понякога е трудно да се ориентирате сред възможностите. Само в книгата “Прочистване за здраве” има пет основни метода – Антипатогенно прочистване, Сутрешно прочистване, Прочистване от тежки метали, Прочистване с монохранене и Прочистване 3:6:9 – и почти всяко от тях има различни варианти. Включени са и опции за периодично гладуване, гладуване с вода и гладуване със сокове за привържениците на тези практики. Откъде да започнете? Тази статия ще ви помогне в избора ви.

Ето и основните теми, които ще разгледаме:

 • Преглед на възможностите за прочистване
 • Защо да се прочистваме?
 • Избор на прочистване: откъде да започнем?
 • Прочистване 3:6:9: кой вариант да изберем?
 • Непоносимост към храни
 • Бременност и кърмене
 • Деца
 • Изследване на черния дроб
 • Изследвания за тежки метали
 • Сокът от стъблена целина - мощно лекарство
 • Броене на макронутриенти - новото броене на калории
 • Повишен и намален прием на калории

ВОДЕЩИЯТ ВЪПРОС

Докато обмисляме кое прочистване да изберем, трябва да помним, че тялото ни се променя. Когато за пръв път пристъпваме към прочистване, може от дълго време да сме страдали от хронично заболяване, което е създало множество дефицити на полезни вещества. Освен това всяка година ние сме изложени на различни вредители. Понякога черният ни дроб е токсичен и муден, тогава той се нуждае от особени грижи и трябва да бъде наш приоритет, защото именно тази конгестия е направила тялото ни толкова токсично. В други случаи преминаваме през емоционално тежък период и започваме да се храним лошо и да отделяме огромно количество адреналин. Случва се да бъдем атакувани от нов патоген, който може да отслаби имунна ни система. Животът ни среща с трудности, които постоянно ни променят. Едно прочистване може да е подходящо за сегашния момент, а след половин година да ни е нужно друго. Това може да продължи да се променя или повтаря с течение на годините.

Използвайте следният водещ въпрос, когато избирате прочистване: “Кое ми се струва изпълнимо в момента?” Най-полезно за вас ще е прочистването, което действително ще изпълните.

Може би засега ще успеете за известно време да премахнете от менюто си няколко вредни храни. Ако е така, прочетете повече за Антипатогенното прочистване, за да разберете как изключването на някои храни може да ви донесе облекчение. Изберете подходящото за вас ниво, а един ден може и да се заемете с Прочистване 3:6:9.

Ако пътувате често, колкото и да ви се иска да изпробвате Прочистването 3:6:9, то просто не е осъществимо с вашия график. В този случай може би сутрешното прочистване ще бъде достатъчно осъществимо, за да издържите, докато си осигурите свободен период от девет дни, за да се заемете сериозно с 3:6:9.

Може би се опитвате да помогнете на близък, който страда от тревожност, депресия, синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност или болест на Алцхаймер, но той не желае да следва указанията на всяко хранене. В този случай ще ви е полезно да прочетете и научите повече за Прочистването от тежки метали.

Ако имате чувствително храносмилане, преди да започнете Прочистването 3:6:9, трябва да можете да преработвате храната, без да чувствате болка или дразнене. Това е отличен момент да се запознаете с Прочистването с монохранене, за да дадете на тялото си деликатен детокс и възстановяване на чревната лигавица, което ще ви позволи един ден да преминете към протоколите на Прочистване 3:6:9.

А може би ви е писнало от други симптоми на хронични заболявания, червата ви функционират достатъчно добре и сте готови за промяна. Това е идеалният момент да предприемете Оригиналното, Опростеното или Интензивното прочистване 3:6:9 за цялостна промяна.

И след като завършите прочистването 3:6:9, колкото пъти сметнете за необходимо, може да се почувствате готови да се заемете с 28-дневното прочистване или 90-дневната рехабилитация на щитовидната жлеза от другите книги на Антъни Уилям. Ако вече сте изпълнили едно или повече прочиствания от поредицата „Лечителят медиум“ – поздравления! Така сте подготвили тялото си за по-дълбокото лечебно въздействие на протоколите 3:6:9.

Изключително важно е да дадем на тялото и ума онова, от което имат нужда, за да се излекуват. С каквото и да започнете, то ще ви промени. После, когато пак си зададете водещия въпрос “Кое ми се струва изпълнимо в момента?”, по всяка вероятност отговорът вече ще е друг.

КРАТКИТЕ ОТГОВОРИ

Един от отговорите е, че, което и да е прочистване да изберете, няма как да сгрешите. Всяко прочистване от книгите на Лечителят Медиум ви подготвя за следващото.

Освен това всеки протокол 3:6:9 почти винаги е отлично начало. Това прочистване е най-ефикасното и най-краткото, което го прави лесно осъществимо. Прочистването 3:6:9 е директно насочено към основата на здравето – черния дроб – и възстановява силите на тялото. Като помагате на черния дроб да се освободи от натрупаните дълбоко в него отрови и патогени, които му пречат да функционира, вие спомагате за цялостното си излекуване.

Между другото, ако се чудите по какво се различават прочистванията 3:6:9 от книгите “Прочистване за здраве” и “Помощ за черния дроб”, отговорът е прост – Оригиналното прочистване 3:6:9 е същото като плана за излекуване на черния дроб, само че с някои подобрения. Освен това, в книгата “Прочистване за здраве” Антъни Уилям предлага още два варианта – опростен и интензивен, които са нови.

Вие избирате кой вариант да направите и ще разгледаме тяхното сравнение малко по-нататък. Може също така да надградите Оригиналното или Опростеното 3:6:9, като включите в него модификация на детокс от тежки метали. Информация за това ще намерите в Глава 21 на книгата “Прочистване за здраве”. (Интензивното прочистване 3:6:9 вече съдържа детокс на тежки метали.)

След като приключите с прочистването 3:6:9, можете да повторите деветдневния му цикъл колкото пъти искате, да изберете някое от другите прочиствания за дългосрочно лечение или поддържане на здравето, или да се върнете към обичайния си начин на живот. Който и план от поредицата на Лечителя медиум да изберете след Прочистване 3:6:9, той ще е много по-ефективен заради вече постигнатото. Това полага основата за още подобри резултати от лечебните практики, които ще предприемете впоследствие.

ПРЕГЛЕД НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ

ОРИГИНАЛНО ПРОЧИСТВАНЕ 3:6:9
 

Подобрено прочистване 3:6:9 в помощ на черния дроб

Предназначение: Извежда натрупаните дълбоко токсини и патогени, за да могат хроничните симптоми и заболявания да бъдат излекувани.

Особено полезно за: Изчистване на черния дроб и други органи от натрупаните вредители (отрови, токсини и хранещите се с тях вируси и бактерии), отговорни за създаването на хронични заболявания и симптоми като сърцебиене, горещи вълни, изтръпване и скованост, световъртеж, замаяност, мозъчна мъгла, мигрена, тревожност, депресия, подуване на корема, умора, репродуктивни заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, лупус, лаймска болест, ревматоиден артрит, псориатичен артрит, екзема, псориазис, акне, инфекции на пикочните пътища и много други.

Продължителност: 9 дни (или многократни цикли от по 9 дни)

Къде да откриете информация за него: Глава 10 в книгата “Прочистване за здраве”.

ОПРОСТЕНО ПРОЧИСТВАНЕ 3:6:9 


По-лесен за изпълнение вариант със 70% от силата и Оригиналното прочистване 3:6:9.

Предназначение: Извеждане на токсините и патогените на по-неинтензивно ниво, което прави подходящо за хора с натоварен график.

Особено полезно за: висок холестерол, високо кръвно налягане, омазнен черен дроб, артериална плака, лимфедем, артрит, безсъние, разширени вени, тъмни кръгове под очите, киселинен рефлукс, запек, суха кожа, диабет тип 2, главоболие, мигрена и много други. Поради намалената му сила се препоръчва да го направите повече цикли от Оригиналното прочистване, за да получите желаните резултати.

Продължителност: 9 дни (или многократни цикли от по 9 дни)

Къде да откриете информация за него: Глава 11 в книгата “Прочистване за здраве”.


ИНТЕНЗИВНО ПРОЧИСТВАНЕ 3:6:9 


Изцяло с прием на сурова храна и без никакви мазнини, особено подходящ за тези, които са опитали Оригиналното прочистване 3:6:9 или 28-дневното прочистване и искат да продължат напред.

Предназначение: Постигане на по-дълбоко прочистване, за активиране на цялостно изцеление при критични здравословни състояния.

Особено полезно за: здравословни обстоятелства, които според вас възпрепятстват нормалния ви начин на живот.

Продължителност: 9 дни (или многократни цикли от по 9 дни)

Къде да откриете информация за него: Глава 12 в книгата “Прочистване за здраве”.


АНТИПАТОГЕННО ПРОЧИСТВАНЕ

Най-добрият избор за поддържане на резултатите от Прочистването 3:6:9 или като подготовка за него.

Предназначение: Дава възможност на тялото да си почине от натоварващите храни (вие избирате на какво ниво) и освобождава повече място за лечебните храни, които помагат на организма ви да се възстанови.

Особено полезно за: Да се справите със състояния, причинени от патогени, като например автоимунно заболяване и всички негови симптоми. Като премахнете от диетата храните, които подхранват болестотворните вируси и бактерии, ще предотвратите тяхното процъфтяване и ще помогнете за прекъсване на цикъла на хроничните здравословни проблеми.

Продължителност:  от 2 до 4 седмици или повече (или за цял живот)

Къде да откриете информация за него: Глава 15 в книгата “Прочистване за здраве”, както и в статията в блога ни “Антипатогенно прочистване на Лечителя Медиум”.

СУТРЕШНО ПРОЧИСТВАНЕ

Още един добър избор за поддържане на резултатите от Прочистването 3:6:9 или като подготовка за него. Може да се комбинира с Антипатогенното прочистване.

Предназначение: Спомага естествения процес на детоксикация на черния дроб и на цялото тяло сутрин.

Особено полезно за: Повишаване на нивата на солна киселина, което подобрява храносмилането и намалява нивата на мазнини в кръвта, което позволява по-високо съдържание на кислород и по-дълбока хидратация.

Продължителност:  2 седмици или повече (или за цял живот)

Къде да откриете информация за него: Глава 16 в книгата “Прочистване за здраве”, както и в статията в блога ни “Сутрешно прочистване на Лечителя Медиум”.

ВАРИАНТ ЗА ПЕРИОДИЧНО ГЛАДУВАНЕ


Вариант за тези, които проявяват интерес към периодичното гладуване.

Предназначение: За почитатели на периодичното гладуване, които искат да подобрят общото си състояние и да направят сокът от стъблена целина част от живота си.

Особено полезно за: Подобряване на храносмилането, възможност за контролиране на теглото – при правилното му прилагане.

Продължителност: Според графика на периодичното гладуване. 

Къде да откриете информация за него: Глава 16 в книгата “Прочистване за здраве”, както и в статията в блога ни “Сутрешно прочистване за хора практикуващи периодично гладуване”.

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ 


Може да се комбинира с Антипатогенното прочистване или Сутрешното прочистване, или да се включи в Прочистването 3:6:9.

Предназначение: Безопасно освобождава мозъка и тялото от токсични тежки метали за постигане на оптимално здраве.

Особено полезно за: Подходящо при неврологични проблеми като синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, аутизъм, тревожност, депресия, болест на Алцхаймер, деменция, загуба на паметта, мозъчна мъгла, проблеми с фокуса и концентрацията, тремор, болест на Паркинсон, тикове, спазми, безсъние, проблеми със съня, умора, множествена склероза, лупус, автоимунни заболявания и лаймска болест; плюс кожни заболявания като екзема, псориазис, склеродермия, витилиго и розацея.

Продължителност: от 3 до 6 месеца или повече

Къде да откриете информация за него: Глава 17 в книгата “Прочистване за здраве” (вижте Глава 21 за това как да включите детоксикацията от тежки метали в прочистването 3:6:9), както и в статията в блога ни “Прочистване от токсични тежки метали на Лечителя Медиум”

ПРОЧИСТВАНЕ С МОНОХРАНЕНЕ 


Изключително семпъл план за чувствителна нервна и храносмилателна система.

Предназначение: Успокоява раздразнения и възпален храносмилателен тракт и обрича на глад патогените, които го причиняват, за да се излекуват червата, което позволява по-добро преработване на храната и усвояване на хранителните вещества. В същото време изключва храни, които натоварват нервната система.

Особено полезно за: Възстановяване след хранително отравяне, храносмилателни проблеми или периоди, в които не можете да се храните поради хранителни разстройства, стомашно-чревни разстройства или медицински интервенции. Възстановяване от хронични, дългосрочни хранителни алергии и непоносимост към храни. Монохраненето доставя големи количества глюкоза на мозъка и други части на нервната система, което позволява възстановяване на нервите в цялото тяло, към които са се прилепили вирусни невротоксини* и са ги направили свръхчувствителни и възпалени. Тази доставка на глюкоза води до облекчение на множествена склероза, фибромиалгия, синдром на хроничната умора, тревожност и много други състояния, за които са отговорни вирусните невротоксини.

*Невротоксините са страничен продукт, който вируси като ЕБВ отделят, когато се хранят с токсични тежки метали и други вредители в организма.

Продължителност: 1 седмица или повече (може да се прилага дългосрочно при нужда)

Къде да откриете информация за него: Глава 18 в книгата “Прочистване за здраве”.

ГЛАДУВАНЕ С ВОДА


За облекчение на сериозно компрометирана храносмилателна система..

Предназначение: В краткосрочен план се справя с тежки храносмилателни проблеми.

Особено полезно за: Остри здравословни състояния като стомашен грип, хранително отравяне, гадене, болки в корема, пристъпи на жлъчния мехур и апендицит. Не се препоръчва при неврологични състояния и симптоми.

Продължителност: от 1 до 3 дни

Къде да откриете информация за него: Глава 19 в книгата “Прочистване за здраве”.


ГЛАДУВАНЕ СЪС СОКОВЕ 


Възможност за тези, които се интересуват от прочистване със сокове.

Предназначение: Краткосрочна детоксикация, която предпазва надбъбречните жлези и черния дроб.

Особено полезно за: Бързо детоксикиране на лимфната система и облекчаване на стреса върху панкреаса, жлъчния мехур и черния дроб. Бързо възстановяване на хидратацията, като същевременно се премахват проблемните храни, които подхранват патогените, създаващи симптоми и състояния.

Продължителност: 1 до 2 дни

Къде да откриете информация за него: Глава 19 в книгата “Прочистване за здраве”.

ЗАЩО ДА СЕ ПРОЧИСТВАМЕ?

А сега да разгледаме по-подробно избора на прочистване. Когато се опитваме да прочистим тялото, трябва да помислим какво всъщност се опитваме да премахнем. Какво означават думите детокс и прочистване? Какво се опитваме да изведем от тялото си? Популярните детокс режими не дават конкретни обяснения за същността на отровите и токсините и за извеждането им от организма. Всъщност никой не знае какво, ако изобщо нещо напуска организма.

Думата детоксикация насочва вниманието към токсините. Тя ви кара да осъзнаете, че първо се е случила токсикация, а след това сте започнали да се чудите за произхода на тази токсичност. Последното нещо, което индустриите искат, е да осъзнаем техните отрови и какво ни причиняват, както и необходимостта от прочистване. Ако не сме наясно с промишлените отрови, които допринасят за това да сме болни, това в крайна сметка ни принуждава да харчим парите си в опити да се излекуваме, а от това производителите им само ще печелят.

В серия от статии под общото заглавие “Вредители, които ни разболяват”, разгледахме подробно от какво трябва да се опитаме да прочистим телата си и най-вече, на какво трябва да се опитаме да ограничим излагането си. Ето накратко какво се крие в организма ни: първо, следи от промишлени химикали, които са се просмукали във всичките ни органи. Много от тях са били

произведени, преди да се родим, и са се предавали от поколение на поколение при зачеването. Затова, когато мислим за прочистване, е необходимо да подходим много детайлно. Трябва да вземем предвид токсичните тежки метали, инсектициди и други пестициди, фунгициди, остатъчни изпарения, почистващи препарати за бита, освежители за въздух, ароматизирани свещи, спрейове за коса, парфюми, одеколони и други химикали от ежедневието, които насищат тъканите ни. Трябва да мислим за всички органи и най-вече за черния дроб и мозъка.

Да не забравяме и патогените. Една от основните причини да се стремим да изведем от организма си промишлените токсини е, че те хранят патогените и предизвикват болести. Това е най-големият проблем – колкото повече токсични промишлени химикали и отрови се крият в тялото ни, толкова повече храна има за безбройните вируси и болестотворни бактерии. Различните симптоми и заболявания са резултат от различни комбинации на патогени и токсини в тялото.

Правим огромна услуга на организма си, когато прочистваме тези вредители. Ще забележите, че при Прочистването 3:6:9, както и при всяко друго прочистване в книгата “Прочистване за здраве”, мазнините в храната са ограничени. Идеята е да се разреди кръвта. Както вече стана дума, днес почти всички се хранят с твърде много мазнини, които пречат на тялото да извършва ежедневен детокс. Когато разреждате кръвта, отровите лесно излизат на повърхността на тъканите и свободно навлизат в кръвообращението. Когато добавим храни, които съдържат полезни вещества и лечебни фитохимикали и които съставляват абсолютно всички прочиствания в поредицата „Лечителят Медиум“, ние способстваме извеждането на токсините от тялото и възстановяването от нанесените от патогените и отровите щети.

ИЗБОР НА ПРОЧИСТВАНЕ: ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ?

Когато някой страда от множество хронични заболявания, може да му бъде трудно да реши откъде да започне с наученото от Лечителя Медиум. Както вече споменахме, Прочистването 3:6:9 е една много добра отправна точка. То укрепва силите по-бързо, така че, когато след време човек реши да направи друг детокс протокол, той ще го следва по-лесно и ще извлече повече ползи.

Трябва да имаме предвид, че всеки от нас има различна комбинация и разновидност на патогени, токсични тежки метали и други вредители. Сблъскваме се с различни емоционални предизвикателства, загуби и стресови фактори и разчитаме на различни източници на помощ и подкрепа. Някои от нас все още не са се сблъсквали с емоционални или дори финансови предизвикателства. Всички тези различия играят роля за това как се чувстваме и как работи тялото ни, когато търси отговори за изцеление. Неоснователни твърдения като „Тялото ми не обича тази храна“, „Този подход не е за мен, но може би за теб ще е подходящ“ или „Тази храна не ми помага, защото тялото ми работи по друг начин, но на теб ще помогне“ не отчитат нещо важно: телата ни функционират по много сходен начин. Ако ви се струва, че това не е така, причината е в различните физически и емоционални трудности, през които преминаваме и които влияят на здравето ни по различен начин. Всеки може да се възползва от информацията в книгите на Лечителят Медиум.

Важно е да повторим, че няма как да сбъркате в избора на прочистване. Невъзможно е да направите грешка. Всички прочиствания на Лечителя Медиум са добри и ще спомогнат за спирането на развитието на болестта. Никое от тях няма да е загуба на време и сили – напротив, ще постигнете отлични резултати.

Всяко прочистване е ефективно по свой собствен начин и всяко прочистване лекува много аспекти на тялото – например, като започнете 90-дневната рехабилитация на щитовидната жлеза, вие не пренебрегвате черния дроб или мозъка. Погледнете отново частта с основните характеристики на прочистванията и вижте кое има най-голям смисъл за вас в този момент. Ако 28-дневното прочистване от Лечителя Медиум ви допада и можете да го изпълните, направете го. А ако предпочитате някое от Прочистванията 3:6:9 – започнете с него. Ако търсите дългосрочно прочистване, повторете 3:6:9 няколко пъти, а защо не и интензивния вариант, ако имате възможност.

Прочистването 3:6:9 ефективно подготвя почвата за всяко друго прочистване на Лечителя Медиум, така че ако все още не сте взели решение, започнете с 3:6:9. Това е идеалното първо прочистване, което да ви подготви за другите прочиствания, а също така е и най-основното прочистване. Веднъж изпитали резултатите от него, винаги ще можете да разчитате на тях като чудесен ориентир, на който да се опрете.

Това в никакъв случай не означава, че трябва обезателно да започнете с прочистване 3:6:9. Другите протоколи от книгите на Антъни Уилям също дават отлична основа. Причината да предлага толкова много варианти е, че те са съобразени с нуждите ви. Някои са по-продължителни, други – по-кратки; едни имат гъвкав график, други – определен ритъм, а трети – специфична особеност. Едни се фокусират върху определени лечебни храни, а други обхващат по-широк периметър. Някои ви предлагат идеи като част от обичайния ви режим, а други дават меню за целия ден.

Не забравяйте, че имате свободата да правите промени. Ние постоянно се развиваме физически, емоционално и духовно, така че би трябвало да може да се променяме и по отношение на прочистванията. Ако в момента за вас работи един план, след месеци или година може да се окаже, че ви подхожда друг. Има периоди, когато пътуваме повече; има периоди, когато прекарваме повече време вкъщи или на работното място и това оказва влияние върху начина ни на хранене. Изпробването на всяко различно прочистване е изключително индивидуално преживяване. 

Ако все още се чудите кое прочистване да изберете, време е да се освободите от това зацикляне. Което и прочистване да изберете от книгите на Лечителят Медиум, то ще е подходящото за вас. Ангелите знаят, че тялото ви иска да се излекува. Вселената знае, че тялото ви иска да се излекува. Бог знае, че тялото ви е готово да се излекува. Ще получите правилните напътствия в началото, а в бъдеще ще сте свободни да изберете друго прочистване. Резултатите ще направят посоката по-ясна.

Вижте продължение на статията в “Наръчник за избор на прочистване (Част 2”).

Подобни публикации

[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.