Повторение на прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

Повторение на прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

Черният ви дроб знае кое е най-добро за вас. Той няма да освободи натрупваните цял живот токсини и мазнини в един цикъл на Прочистването 3:6:9, защото това би било твърде голямо натоварване за организма ви. Вместо това черният дроб освобождава определено безопасно количество токсини и запазва останалите за следващ път, когато решите да повторите цикъла. Ето защо има смисъл да правите Прочистването 3:6:9 повече от веднъж, независимо дали последователно или на интервали от дни, седмици или месеци. Така ще продължите да прочиствате организма си и ще можете да продължите напред.

ЧЕСТОТА

След като завършите един цикъл на Прочистването 3:6:9 е възможно да поискате да го повторите, започвайки отново от Ден 1 и преминавайки през деветте дни толкова пъти, колкото желаете, докато симптомите ви не преминат. Ако се стремите към по-постепенни промени в здравето си, вероятно ще е по-добре да изпълнявате протокола веднъж месечно, а през останалото време да прилагате Сутрешното прочистване. Най-добре е да правите поне по един цикъл от Прочистването 3:6:9 на всеки 1-3 месеца, ако подозирате, че се борите със солидно количество вредители в тялото си. Възможно е и да откриете, че още първия цикъл ви е дал точно това, от което сте имали нужда на този етап. Изборът е ваш.

Ако нямате симптоми, а по-скоро целите превенция, това е още един случай, в който е добре да правите по един цикъл на Прочистването 3:6:9 всеки месец или поне на всеки три месеца. Например, ако член на семейството страда от някаква болест, която се тревожите, че сте наследили, не забравяйте, че не гените ни разболяват. Истината е, че заболяванията по семейна линия се дължат на токсини и патогени предавани от поколение на поколение. Ние притежаваме силата да прекъснем този цикъл, като изчистим наследените от нас вредители и прочистим черния си дроб.

Животът ни е динамичен и понякога трябва да проявите търпение и да правите каквото можете. Ако от последното прочистване са минали шест месеца, а е трябвало да го повторите преди три, не пилейте време в самообвинения и не се отказвайте от повторението само защото сте пропуснали планирания момент. Направете нов цикъл на прочистването, независимо колко време е минало от предишния.

ВРЪЩАНЕ В НАЧАЛОТО

Започнете от Ден 1 на Прочистването 3:6:9 и го следвайте до края, освен ако не ви се случи нещо извънредно. В такъв случай се върнете от начало към Ден 1, а не започвайте от средата. Ако преминете през всичките девет дни и решите да повторите прочистването, в повечето случаи се върнете към Ден 1 и започнете отначало.

Има няколко изключения. Точното изпълнение на деветте дни, така както бяха изложени в трите варианта на 3:6:9, не се отнася за следните ситуации:

  • Когато дете прави Прочистването 3:6:9, може да повтори Ден 8, вместо да премине към Ден 9, ако родителите му преценят, че Ден 9 ще бъде труден за него.
  • Повтарянето на Ден 8 вместо Ден 9 е вариант за някой, който смята, че се пречиства твърде бързо.
  • Повтарянето на Ден 8 вместо Ден 9 е вариант за бременни. Консултирайте се с лекаря си за това кое е най-доброто за вас.
  • Като специална техника за отслабване – завършете един пълен цикъл на Прочистването 3:6:9 и след това започнете от Ден 7. Продължете да повтаряте дните 7, 8 и 9 толкова пъти, колкото е нужно.
  • За тези, които се притесняват, че прочистването ще доведе до твърде бърза загуба на тегло, опитайте с цикъл от Ден 1 до Ден 6 на Прочистването 3:6:9. Ако решите да повторите, продължете да следвате плана с първите шест дни. Това ще ви помогне да се излекувате до такава степен, че един ден да достигнете по-силно и по-стабилно физическо състояние, което да ви позволи да се чувствате по-удобно да направите всичките девет дни на Прочистването 3:6:9.
  • За тези, които смятат, че имат хранителна непоносимост към плодове, опитайте дните от 1 до 3 на Оригиналното или Опростеното Прочистване 3:6:9 поне два пъти подред. Това ще подготви тялото за прочистването на черния дроб и ще изпитате по-леки реакции.

СПИРАНЕ НА МАЗНИНИТЕ

Ето още една промяна, която можете да направите: можете да премахнете радикалните мазнини напълно през първите три дни от Оригиналното прочистване 3:6:9. Пропускайки разрешените мазнини за вечеря по време на 3-те дни, ще се поддържате в режим на засилено прочистване, а точно това търсят хората, когато поискат да повторят прочистването от средата на периода. (Имайте предвид, че при Опростеното и Интензивното Прочистване 3:6:9 радикалните мазнини така или иначе не присъстват в нито един ден.)

Може да повтаряте Оригиналното прочистване 3:6:9 многократно по този начин – без никакви радикални мазнини – ако целите по-ускорен лечебен процес. Пропуснете позволените мазнини по време на 3-те дни дори ако за първи път следвате протокола.

Ако пък правите повторения, може да включите една порция радикални мазнини, когато отново се върнете в началото на прочистването. Всичко зависи от вас и това как се чувствате.

КОЛКО ПОВТОРЕНИЯ?

Няма строго правило за това колко пъти да правите Прочистването 3:6:9. Всичко зависи от това в какво състояние е здравето ви и лечението, което ви е нужно. Превръщането на прочистването в редовна част от живота ви, в удобна за вас форма, е по-важно, отколкото да се фокусирате върху това колко цикъла от прочистването трябва да направите. Можете да разчитате на прочистването като инструмент за цял живот.

Всеки път, когато правите Прочистването 3:6:9, вие бележите напредък. Всеки път постигате промяна за тялото си. Ако в организма ви има повече вируси и токсични тежки метали, един цикъл на Прочистването 3:6:9 със сигурност ще повлияе на здравето ви, но е напълно възможно да не е достатъчен, за да усетите осезаеми положителните промени. В такъв случай го повторете. Можете да го правите многократно, толкова пъти, колкото ви е нужно, за да се почувствате по-добре.

В много случаи Прочистването 3:6:9 доста бързо изчиства основните токсини и отрови, които са причина за болестта, като в същото време убиват някои вируси и бактерии и бавно лишават други патогени от токсичните храни, които обичат да консумират. Дори проблемът да е отстранен – т.е. патогенът да е убит и токсините да са отстранени от органите ви – ще имате нужда от повече време, за да се излекувате, защото сега е ред на нервите, органите, тъканите и клетките да се възстановят и обновят. Тук подходящите хранителни добавки могат да бъдат много полезни. За целта прочетете глава 29 “Истинската причина за симптомите и състоянията и дози за лечението им” от книгата на Антъни Уилям "Прочистване за здраве" , където ще откриете списък с болести и симптоми, както и краткото обяснение за причините и кои билки и хранителни добавки могат да помогнат. (Не забравяйте да прочетете и глава 27 “Какво трябва да знаете за хранителните добавки”, където ще намерите важни указания за добавките.)

Например, ако в продължение на години сте изпитвали силни болки в тялото и нервите ви дълго време са били сериозно възпалени поради токсините и патогените в организма, може да отнеме месеци, докато нервите се възстановят и укрепнат. Това не означава, че болката и страданието ви няма да отшумят след Пречистването 3:6:9. Много хора изпитват облекчение още по време на прочистването или непосредствено след него. Не бива да се обезкуражавате, ако бодежите, изтръпването, невропатията, болките, световъртежът, проблемите с равновесието, замаяността, тиковете, спазмите, усещането за горене по кожата или други симптоми на възпалени нерви не отшумят веднага. След като сте били хронично болни от тях в продължение на години, вие сте експерт по възходите и спадовете на тези симптоми. Ако редовно прилагате прочистванията от книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”, следвате индивидуалните препоръки за хранителните добавки от главите, които споменахме преди малко и продължавате да не допускате в диетата си между прочистванията проблемните храни от глава 7, увредените нерви ще се възстановят.

Ако сте човек, който е боледувал дълго време, повтарянето на прочистването е важно, защото хроничното заболяване е знак, че имате много дълбоко вкоренени токсини в черния дроб, независимо дали са на базата на патогени, на околната среда или на токсични тежки метали. Повтарянето на Прочистването 3:6:9 ще окаже изключително благотворно влияние и ще започнете да виждате резултатите.

ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ПОВТОРЕНИЯ ИЛИ С ИНТЕРВАЛИ МЕЖДУ ТЯХ?

Повтарянето на прочистването е полезно, независимо дали правите няколко последователни цикъла или правите почивки между тях. Повтарянето на прочистването без интервали или само с няколко дни между тях е полезно при по-дълбоки здравословни състояния. Това са хора, които трябва да прочистят токсичен, застоял, бавен черен дроб, претоварен с вируси, бактерии и токсични тежки метали. Многократното повторение на 3:6:9 ще е от огромна полза в тези случаи.

От друга страна, ако сте човек, който има сравнително чист черен дроб и не се борите с хронични симптоми или заболявания, може би няма да почувствате нужда да правите поредни повторения. Ако пък имате хроничен проблем и сте свръхчувствителни, е разбираемо да предпочитате да си почивате между отделните цикли.

При всеки е индивидуално и зависи от това какво е здравословното ви състояние и как се чувствате. Няма "универсално" решение. Ако имате сили за последователни повторения, това е добре. Ако сте също толкова мотивирани да се излекувате и въпреки това имате нужда или искате да си вземете седмица или месец почивка между прочистванията, това също не е проблем. Преценете в какво състояние се намирате и решете за себе си.

КАКВО ОЩЕ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД

Ако повтаряте прочистването дългосрочно, опитайте се да не губите търпение и да не се отклонявате от препоръките. Добавянето на различни храни и напитки, дори и да са лечебни варианти, за които сте чели в други книги на Лечителя Медиум или в други книги изобщо, само ще объркат механизма на Прочистване 3:6:9. Например, не започвайте да заменяте сока от краставици със сок от стъблена целина, освен ако наистина не можете да намерите стъблена целина или не я понасяте. По същия начин не започвайте да се разсейвате с бульона „Помощ за черния дроб“ (очаквайте скоро рецептата в нашия блог) всеки ден, ако следвате протокола на Оригиналното или Интензивното прочистване 3:6:9. С изключение на конкретните адаптации и заместители, посочени в прочистванията, следвайте точно препоръките за избрания от вас вариант.

Още едно изключение е, когато пиете вода с джинджифил или вода с алое заради някакъв физически проблем. Не е проблем да продължите да ги приемате по време на Прочистването 3:6:9, стига да оставяте между тях и сока от стъблена целина достатъчно време.

Разнообразявайте храната си в рамките на препоръките за прочистването. Всяка версия на Прочистването 3:6:9 предлага възможности за персонализиране на ястията според вкуса ви, независимо дали става въпрос за създаване на различни версии на салатата „Помощ за черния дроб“ от дългия списък със съставки или за избор между различните рецепти, когато препоръките позволяват това. Ще бъдете благодарни за напредъка, който ще забележите, като се придържате към указанията.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.