Период на излизане от прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

Период на излизане от прочистването 3:6:9 на Лечителя Медиум

Тъй като всяка версия на Прочистването 3:6:9 защитава надбъбречните ви жлези, можете да се върнете към нормалния си начин на живот без да се чувствате сякаш сте останали без сили. Всъщност е възможно да се чувствате толкова добре, че изобщо да не помислите, че тялото все още обича да получава специални грижи. Ако имате възможност, направете няколко допълнителни стъпки, за да уважите всичко, което органите ви са направили за вас през последните дни.

Независимо дали сте направили един цикъл на Прочистването 3:6:9, или много цикли подред, тези мерки ще ви помогнат да стабилизирате организма си, докато той се адаптира към излизането от прочистването:

ПЪРВИ ДЕН СЛЕД ПРОЧИСТВАНЕТО

  • За първия ден след прочистването започнете със Сутрешното прочистване на Лечителя Медиум. Не искате да шокирате черния си дроб, като сложите край на прочистването си с костен бульон, шоколадова торта, свинско месо, пилешко месо, сирене, мляко или омлет от яйчен белтък. В момента той се нуждае от течности и висококачествена глюкоза.
  • Опитайте да избягвате радикални мазнини като кокос, авокадо, олио, маслини, ядки, семена, шоколад, какао, костен бульон, млечни продукти и други животински продукти през целия ден.
  • Опитайте се да не използвате оцет и сол или поне ги използвайте умерено.
  • Консумирайте основно плодове и зеленчуци. Приготвяйте си храни от препоръчаните рецепти в книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве” през целия първи ден след прочистването. Моментът е много подходящ да използвате всички останали картофи, сладки картофи, тикви, брюкселско зеле, аспержи и други.
  • Най-добре ще е ако успеете да включите в деня си един сок от стъблена целина и поне една ябълка.

ВТОРИ ДЕН СЛЕД ПРОЧИСТВАНЕТО

  • На втория ден след пречистването опитайте отново да направите Сутрешното прочистване на Лечителя Медиум.
  • Продължавайте да използвате оцет и сол умерено, а най-добре изобщо не ги използвайте.
  • По-късно през деня може да включите отново радикалните мазнини, ако толкова много ви липсват. Придържайте се към една порция радикални мазнини – или от животински, или от растителни мазнини; ако сте голям почитател и на двете, изберете по една малка порция и от двете, но не забравяйте това да бъде в края на деня.
  • Най-добре е да продължите без радикални мазнини. Като се лишите от тях за по-дълъг период ще продължите част от прочистването и ще продължите да получавате положителните му резултати.
  • И през втория ден след прочистването е най-добре да се придържате към рецептите в книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”, за да продължите да подкрепяте оздравителния процес.

ОЩЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПРЕХОДНИЯ ПЕРИОД

Включването на Смутито за детоксикация от тежки метали в преходния период след прочистването е чудесен начин да уловите всички остатъци от токсични тежки метали в организма си. Най-добре е да го пиете всяка сутрин в продължение на поне 1-2 седмици след Прочистване 3:6:9.

Като методи за плавно излизане от прочистването може да използвате протоколите от Част III на книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве” – "Други животоспасяващи прочиствания". Например можете да продължите да спазвате Сутрешното прочистване на Лечителя Медиум или да избягвате проблемните храни от Антипатогенното прочистване толкова дълго, колкото желаете.

Имайте предвид, че някои от проблемните храни осигуряват гориво за самите патогени, които ни разболяват. Вируси като ЕБВ, херпес зостер, HHV-6, HHV-7, херпес симплекс 1/2 и други вируси, както и бактерии като стрептококи и ешерихия коли, процъфтяват, когато ядем храни, които тези патогени харесват. Когато изключим тези проблемни храни от диетата си, патогените гладуват. Както сме обяснявали неведнъж в нашите статии, тези вируси и бактерии са отговорни за повечето хронични симптоми и състояния, така че ако имате проблем с хроничното здраве, колкото по-дълго време не приемате някои или всички проблемни храни, толкова по-добре.

Въпреки това се опитайте да не се претоварвате с тези съвети. Тези по-дългосрочни практики имат за цел само да ви дадат сили, ако искате да продължите да се лекувате и след прочистването 3:6:9. Списъците с хранителни добавки книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве” също са там, за да ви предложат индивидуална подкрепа.

Без значение как ще изберете да продължите след приключване на Прочистването 3:6:9, знайте, че вече сте направили толкова много за пречистването на организма и изцелението си. Напредъкът, който сте отбелязали, е значителен.

Подобни публикации

[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.