Смути за детоксикация от тежки метали за напреднали

Смути за детоксикация от тежки метали за напреднали

В това смути за напреднали се използват по-големи количества от петте ключови съставки, които са част от стандартната рецепта на смутито за детоксикация от тежки метали на Лечителя Медиум. Така токсичните тежки метали се отстраняват по-бързо. В уводната част на статията можете да прочетете основните насоки за начина на действие на всяка от съставките за детокс от тежки метали, но в последната книга на Антъни Уилям "Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes" (все още не преведена на български език) е описано подробно как действат тези съставки.

Химичните съединения в петте основни съставки – диви боровинки, спирулина, кориандър, сок от ечемична трева на прах и атлантическо дулсе – работят заедно, за да изведат безопасно токсичните тежки метали от организма. Всяка от тези пет храни има способността да овладява радикални, дестабилизирани, корозирали, окислени метални остатъци, както и нови метали, които иначе биха наранили агресивно тъканите по време на пътуването си.

Дивите боровинки разпалват ефекта на прочистване в мозъка. Те извличат металите, като същевременно лекуват уврежданията, които металите са оставили след себе си, така че да се стимулира растежът на нови мозъчни клетки.

След като дивите боровинки са изхвърлили и изнесли тежките метали и техните остатъци в кръвообращението, други химични съединения от спирулината, сока от ечемична трева на прах и кориандъра могат да помогнат за безопасното извеждане на тези остатъци от организма.

Кориандърът, сокът от ечемична трева на прах и спирулината работят заедно по специален начин, като всяка от тях играе уникална и критична роля в отстраняването на токсичните тежки метали.

Атлантическото дулсе, вид морски водорасли, действа като предпазна мрежа при изхвърлянето на металите в чревния тракт. Функцията на дулсето е да гарантира и подпомогне извеждането от организма на метали, които са уловени и прикрепени към други ключови съставки или на метали, които са самостоятелни.

Съставки:

Начин на приготвяне:

Смесете бананите, дивите боровинки, кориандъра, сока от ечемична трева на прах, спирулината и атлантическото дулсе със сока от 2 портокала във високоскоростен блендер и пасирайте до получаването на гладка смес.

Добавете до 1 чаша вода, кокосова вода или портокалов сок, ако желаете по-рядка консистенция. Сервирайте и се насладете!

Съвети:

  • Това смути съдържа повече спирулина, сок от ечемична трева на прах и кориандър, отколкото обикновеното смути за детоксикация от тежки метали. Ако желаете да направите тази версия за напреднали, но все пак смятате, че вкусът на зелените съставки е твърде силен, можете да добавите още един банан, сок от още един портокал или до 2 с.л. суров мед, ако е необходимо.
  • Потърсете диви боровинки (пресни, замразени, на прах или под формата на чист сок). Дивите боровинки не трябва да се бъркат с промишлено отгледаните боровинки.
  • Ако се намирате в част от света, където нямате достъп до пресни или замразени диви боровинки, сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, можете да ги замените с къпини. Къпините не изчистват и не се прикрепват към токсичните тежки метали, както го правят дивите боровинки, но високото съдържание на антиоксиданти в къпините може поне да забави окисляването на тежките метали, което е полезно.
  • Като алтернатива на добавянето на сока от 2 портокала към смутито, може да обелите портокалите, да отстраните семките им и да ги смесите цели в смутито.
  • Ако използвате кокосова вода в това смути, уверете се, че кокосовата вода не съдържа естествени аромати и не е розова или червена.
  • Ако не сте почитатели на банана, можете да го замените с папая от сорта Марадол или манго.
  • В определени дни, в които нямате достъп до някои от съставките на смутито, не пропускайте своето смути за детоксикация от тежки метали за напреднали. Направете го с тези съставки, с които разполагате. Най-добре е да се стремите да приготвяте смутито с всичките пет основни съставки.

Порция за 1 човек.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.