Сутрешно прочистване за хора практикуващи периодично гладуване

Сутрешно прочистване за хора практикуващи периодично гладуване

Предназначение: за последователи на периодичното гладуване, които искат да подобрят ефективността му и да добавят сок от стъблена целина в ежедневието си.

Особено полезно за: засилване на храносмилането, повече яснота и

потенциално контролиране на наддаването на тегло – когато се прилага правилно.

Продължителност на прочистването: периодично, по желание

Въпреки че обикновено Антъни Уилям не препоръчва периодично гладуване, това е вариант за любителите на периодичното гладуване. Ако искате да опитате тази прочистваща техника, това е правилният начин да го направите. За да прочетете повече по темата, вижте статията "Антъни Уилям разкрива истината за периодичното гладуване".

  • След като се събудите изпийте от 750 мл. до 1 л. вода с лимон или лайм. (Вижте статията “Вода с лимон” за рецептата с правилното съотношение между лимон или лайм и вода). Изчакайте 15 до 60 минути, след което:
  • До обяд изпийте 1 л. сок от стъблена целина. (По желание може и 2 литра.) (Повече за сокът от стъблена целина може да научите от всички статии за стъблена целина в нашия блог.) Изчакайте поне 15 минути, след което:
  • Отпивайте по малко от 500 мл. до 1 л. вода с лимон/лайм (с 1 ч.л. суров мед). Ако желаете можете да заместите до 750 мл. от водата с лимон/лайм с до 750 мл. кокосова вода, която не съдържа естествени оцветители или аромати.

Това е всичко! Придържайте се към вода с лимон или лайм, последвана от сок от стъблена целина, следван от вода с лимон или лайм (със суров мед) и/или кокосова вода. Това означава да не посягате към кафето, чай матча, енергийни напитки или костен бульон. Антъни Уилям не препоръчва да карате цял ден на кофеин, докато не приемате никаква храна. Най-добре е да се храните в рамките на четири до шест часа след събуждане. Това е по-безопасен вариант на периодичното гладуване, но все пак ви съветваме да изберете Сутрешното прочистване или някое от другите прочиствания в книга “Прочистване за здраве”.

Макар че обичайната препоръка на Антъни Уилям е да не третирате сока от целина като заместител на хранене, защото той не е източник на калории (и затова обикновено казва да го последвате със закуска след 15 до 60 минути), има последователи на периодичното гладуване, които се чудят как да включат сока от стъблена целина в ежедневния си режим Вариантът предложен тук е отговорът на този въпрос.

Този вариант се вписва в рамките на периодичното гладуване, защото в хода на сутрешното гладуване не добавяте никакви калории от мазнини. При периодичното гладуване се прави почивка от мазнините и хората не знаят, че именно тази почивка помага понякога за временното поддържане или понижение на теглото. (Отново вижте статията "Антъни Уилям разкрива истината за периодичното гладуване" за повече информация по този въпрос.) Една от действителните причини някои хора да се чувстват по-енергични и с по-бистър ум, когато гладуват периодично, е, че енергията, която иначе би отишла за разграждане на мазнините от закуската, се използва от други системи в тялото. Има по-устойчиви начини да намалите мазнините в живота си за по-трайни резултати – методи, разгледани именно в книгата на Антъни Уилям “Прочистване за здраве”.

Периодичните гладувания, които включват кафе и масло, не носят на тялото ви истинско облекчение, защото съдържат не само мазнини, а и кофеин. Като се ограничавате до прием на вода с лимон или лайм, чаена лъжица суров мед, сок от стъблена целина и по желание кокосова вода, вие намалявате калориите и се въздържате от храна - което е и желанието на гладуващите - и в същото време се грижите и за здравето си, като се въздържате от мазнини през цялата сутрин, за да може тялото да остане в режим на детоксикация. Вариантът, който току-що разгледахме, ви дава тази почивка от храносмилането на мазнините. Същото прави и Сутрешното прочистване, както и всяко друго прочистване в книгата “Прочистване за здраве”.

„През всичките години, в които съм помагал на много хора да се излекуват, Духът на състраданието винаги ми е казвал, че когато знаеш истинската причина за болестта си, битката е наполовина спечелена. Другата половина е спечелена, когато знаеш какво да направиш и с какво да се лекуваш, и как да приложиш тези знания.“


Антъни Уилям, Лечителят Медиум

Подобни публикации

[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
[Видео] Хранителни добавки вредни за мозъка – рибено масло
Популярността на хранителните добавки с рибено масло е неудържима към този момент. И все пак е важно хората да разберат какво вкарват в тяло
Прочети още
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
[Видео] Имате ли киселинен рефлукс?
В организма ни могат да се съдържат различни киселини. Има добра солна киселина, от която се нуждаем и която е сбор от стомашни киселини. Ко
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.