Вредители, които ни разболяват – токсични тежки метали

Вредители, които ни разболяват – токсични тежки метали

Колкото и да не ни се иска да повярваме, всички имаме в организма си токсични тежки метали. Всички ние сме изложени на въздействието им по различни начини през живота си и дори се раждаме със наследени тежки метали като живак в организма си, които се предават от поколение на поколение по семейна линия.

Токсичните тежки метали, сами по себе си или в комбинация с вируси, причиняват множество хронични заболявания, симптоми и състояния, включително:

Изключително важно е да знаете истината за токсичните тежки метали и как да ги елиминирате от организма, за да се възстановите от хроничните симптоми и състояния. Антъни Уилям разглежда подробно тази тема в книгата си “Прочистване за здраве”.

Някои от токсичните тежки метали, които могат да ни разболеят са:

  • Алуминий
  • Арсен
  • Барий
  • Кадмий
  • Мед
  • Олово
  • Живак
  • Никел
  • Токсичен калций

Тези метали се натрупват в различни области на различните органи. Двете най-популярни места, където те се събират, са мозъкът и черният дроб.

"Токсичните тежки метали имат заряд, който пречи на електрическите импулси в мозъка. Невротрансмитерите са химикали, чиято задача е да предават сигнали от един неврон към друг неврон или клетка. При наличието на токсични тежки метали като алуминий и живак обаче електроимпулсите отслабват и възникват нарушения в електрическата активност, което води до множество симптоми и заболявания, развиващи се в течение на много години. Замъглено мислене, проблеми с паметта, объркване, тревожност и депресия са само някои от тях. Токсичните тежки метали в мозъка могат да доведат и до болест на Алцхаймер, деменция, амиотрофична латерална склероза (АЛС), болест на Паркинсон и дори биполярно разстройство, мания и шизофрения.

Проблемът може да не е в самото натрупване на токсичните тежки метали. Те се окисляват и отделят страничен продукт, който може да стигне до съседни мозъчни клетки и да засегне още неврони, причинявайки още симптоми или влошавайки вече съществуващите. Освен това тежките метали взаимодействат помежду си и така стават по-проблемни. Например, когато живакът и алуминият влязат в допир, настъпва силно токсична реакция, при която и двата метала могат да се окислят още по-бързо. Това често предизвиква неврологични симптоми." - Откъс от книгата “Прочистване за здраве”. В нея можете да прочетете повече за това как действат токсичните тежки метали и как предизвикват симптоми и състояния.

Премахване на токсичните тежки метали

Токсичните тежки метали не напускат тялото сами. Трябва да предприемем правилните стъпки, за да ги отстраним ефективно. Прочистването от токсични тежки метали в “Прочистване за здраве” е създадено, за да ви помогне да направите точно това.

Можете също така да изберете да направите прочистване 3:6:9 за напреднали за по-дълъг период от време, което също изчиства токсичните тежки метали или да приложите модификацията за детоксикация от токсични тежки метали, която Антъни Уилям споделя в глава 21 на книгата си "Прочистване за здраве".

Който и вариант да изберете, знайте, че ефективно ще премахнете токсичните тежки метали, на които сме изложени във въздуха, който дишаме, водата, която пием, готовата храна, която ядем, козметиката, която прилагаме, горивото, с което зареждаме колите си, дъжда, който се просмуква в кожата ни и по много други начини. Струва си да се отървем от токсичните тежки метали, ако искаме да спестим на себе си и на близките си неприятните моменти от дългосрочното им въздействие върху здравето ни.

Научете повече за токсичните тежки метали и други вредители, които трябва да избягвате, както и подробни насоки за това как да се излекувате в "Прочистване за здраве".

Подобни публикации

[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.