Вредители, които ни разболяват – радиация

Вредители, които ни разболяват – радиация

Темата на днешната статия е един от коварните вредители, които могат да ни разболеят – радиацията. В статията ще прочетете как радиацията е един от причинителите на проблеми, който често се пренебрегва или отрича, защото не може да се види. Изключително важно е да знаем срещу какво се изправяме в света, който ни заобикаля, какви са истинските причини за симптомите и състоянията и как да ги отстраним, за да се излекуваме. Всичко се свежда до това да разполагате с истината, която Антъни Уилям ви разкрива в книгата си “Прочистване за здраве”

Радиация

“Никой не иска да остарее бързо - косата му да побелее, да има бръчки или да развие преждевременно дегенеративна болест на костите. Никой не иска да се смали, да стане по-нисък. Никой не иска ноктите му да станат чупливи и да се обезцветят. Никой не иска зъбите му да потъмнеят и да се развалят или да развие катаракта или дегенеративно заболяване на ретината. Ние просто не искаме да остаряваме – постоянно говорим за борбата със стареенето, а не за излагането на радиация, която ускорява процеса на стареене. Тя способства за дегенерацията на клетките. Вярно е, че клетките постоянно се обновяват, но радиацията не изчезва просто така. Нужно е да предприемем активни действия с помощта на Прочистване 3:6:9 и Детокса на тежки метали. (Детоксът на тежки метали е насочен и към радиацията.) В противен случай радиацията остава в нас дори след смъртта – стотици години след като ни погребат останките ни продължават да излъчват радиация.

Радиацията понижава имунитета. Поддържането на силен имунитет е от изключително важно значение, за да можем да се борим с патогените и токсините, които срещаме всеки ден. Когато летим със самолет, се подлагаме на огромно количество радиация. В небето все още се носят радиоактивни частици от трагедии като тези във Фукушима, Хирошима и Чернобил. Освен това, след като току-що са минали през проверка на багажа, всички пътници в самолета са сложили куфарите си в отделенията над седалките и цялата тази концентрация на радиация е точно над главите ни. А като добавим и другите източници на облъчване, например рентгени, компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс, мобилни телефони и дори храната и водата. Ако има какво да направим, за да защитим здравето и жизнеността си, заслужава си да го направим.” – откъс от “Прочистване за здраве”

Може би ще се изненадате да чуете, че ядрено-магнитният резонанс е източник на радиационно облъчване. Индустрията не ни казва, че има специфична форма на радиация, която идва от ЯМР и която е различна от радиацията, излъчвана от рентгеновите лъчи и компютърната томография. Освен това ЯМР често се извършват в същия медицински център или в същата зона на медицинското заведение, където се извършват рентгенови снимки и компютърна томография. Това означава, че когато отидете на ядрено-магнитен резонанс, можете неволно да бъдете допълнително облъчени с радиация само поради факта, че се намирате в същия район, където се предлагат тези услуги. Можете да седите в чакалнята или в салона на медицинския център и да бъдете изложени на радиация от десетки хора, които носят радиация от проведени рентгенови изследвания или компютърни томографии в същия център. Освен това много хора, на които се прави ядрено-магнитен резонанс, вече са получили рентгенови лъчи или компютърна томография съвсем наскоро, което означава, че можете да бъдете изложени на радиацията, която те носят със себе си в медицинския център. Отново ще повторим, че не можем да избегнем всяко излагане на радиация, ето защо знанието как да я отстраним от тялото си с помощта на информацията в книгата “Прочистване за здраве” е толкова полезно.

“Ето един по-малко известен източник на радиация – багажът, току-що преминал през скенера за проверка. Чантите събират радиация, която остава по тях с години – дори столетия. Всеки път, когато раницата, чантата или куфарчето ви минават през скенера, по тях се натрупва радиация и се увеличава с всяко пътуване. Ето защо трябва да изхвърляме чантите от ръчния си багаж на всеки три пътувания. Устройствата за сканиране на чекирания багаж излъчват по-малко радиация, така че тези чанти може да изхвърляте по-рядко, да речем след 6 пътувания. (Всъщност говорим за пътуване в едната посока. Отиване и връщане се брои за две пътувания.)

Тази информация звучи малко стряскащо. Този съвет изглежда драстичен и неразумен, особено предвид популярността на скъпите куфари и нагласата, че трябва да използваме вещите си възможно най-дълго. Сигурно се питата – “Мога ли да си позволя да купувам нов куфар на всеки 2-3 пътувания? Това не е ли разхищение?” – и с право. По-важният въпрос е: Можете ли да си позволите да не го правите? Особено ако имате новородено или малко дете, което дори за кратко е в близост до чанти, с които сте летели със самолет множество пъти, можете ли да си позволите да го изложите на това? (За защитата на децата – само след малко.)

Нужно е да помислим и за това къде у дома държим чантите, с които пътуваме. Особено когато имаме деца или страдаме от хронични болести, трябва много да внимаваме да не оставяме често използвания багаж наблизо. Ами ако използвате гардероба в детската стая, за да прибирате ръчния багаж на семейството, с който сте били на 5, 6 или 7 пътувания? Ами ако спите близо до раницата, с която сте пътували 10 пъти и тя излъчва радиация под носа ви всяка нощ? Помислете върху тези въпроси. Ако имате деца, старайте се редовно да подменяте пътните си чанти. Особено внимавайте да не оставяте бебето да се приближава до багажа, с който сте били в самолета. Ако нямате деца и не можете да си позволите да сменяте куфарите, дръжте ги възможно най-далече от мястото, където прекарвате повечето време вкъщи.

Какво да кажем за предметите, които са били в багажа, когато той е преминал през летищната проверка? Най-много радиация събира най-голямата вещ и това е самата чанта. Компютрите, телефоните и дрехите са по-малки и вкъщи ги държим на отделни места. Обикновено не прибираме всички ризи, панталони и пуловери от пътуването в едно и също чекмедже, където поетата от тях радиация да се натрупа. Освен това тези по-малки вещи се заменят с нови по-често, отколкото пътните чанти, а и не ги ползваме непрекъснато, така че това не би трябвало да ви тревожи особено. Същото важи за пакетираната храна в ръчния багаж. Когато консумираме нещо, което е минало през скенера, ние поемаме малка доза радиация. Храната, която продават на летището обаче, също е минала през скенер. Ако хапвате по време на пътуване и особено много се нуждаете от течности, по-късно се погрижете за здравето си с прочистващи мерки като смутито за детокс на тежки метали.

Това се има предвид, когато говорим за нормален начин на живот. Има излагания, които не можем да избегнем. Има и такива, които можем да ограничим. Така или иначе ще ни е от полза да сме информирани. Тогава ще вземаме разумни решения, като това следващия път да купим евтина пътна чанта, за да я изхвърлим след няколко полета, и да не оставяме децата да спят в близост до багаж, излъчващ радиация. Ако ви тревожи това, че редовното изхвърляне на пътните чанти е прахосничество, помислете за разходите по боледувания и хоспитализации и как би се отразило това на всички аспекти на живота ви.

Възможно е един ден да се обърне повече внимание на облъчването по летищата. Ако това стане, очаквайте да чуете експерти да твърдят, че радиационните нива по багажа, ако изобщо са доловими, са безобидни. Това не означава, че радиацията е безвредна - все едно да ни кажат, че пломбите от живак са безопасни. Доверете се на истината.” - откъс от книгата “Прочистване за здраве”.

В книгата си “Прочистване за здраве” Антъни Уилям споделя напреднала информация за това какво се случва в тялото, което предизвиква развитието на симптоми и състояния, като ни предоставя и протоколи за прочистване и изцеление. Благодарение на тях ще откриете как да прочистите тялото си от патогените и токсините, отговорни за болестите (включително радиацията), да укрепите имунната си система и другите системи в тялото, да осигурите на организма си необходимата хидратация и хранителни вещества, да се излекувате емоционално и духовно, за да можете да изпитате всички ползи, които предлага правилното прочистване. Книгата “Прочистване за здраве” е написана с единствената цел, да се превърне във ваш състрадателен съюзник и водач, докато правите избора, който е най-добър за здравето на вас и вашето семейството.

Подобни публикации

[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.