Пет начина да подсилите имунната си система

Пет начина да подсилите имунната си система

Заедно с предстоящите зимни месеци, връщането на децата в училище е период, в който те са изправени пред по-големи предизвикателства за имунитета си като цяло. Претъпканите класни стаи и коридори, повишеният социален и академичен стрес и повечето време, прекарано на закрито, в съчетание с често не особено добрите навици за лична хигиена на децата, допринасят за повече възможности за излагане на въздействието на инфекции и за по-неблагоприятна среда за силен имунен отговор. Освен това, когато имунната система на децата е претоварена, това може да се отрази и на останалите членове на семейството! Да не говорим за влиянието върху допълнителните аспекти на живота, като например финансовото въздействие на пропуснатите работни дни, академичното въздействие на пропуснатите учебни часове и социалното въздействие на пропуснатите спортни и развлекателни дейности.

Поддържането на здравето на семейството може да изглежда като работа на пълен работен ден! Както винаги, Vimergy® е тук, за да ви помогне да се погрижите за себе си, за да можете да се погрижите за всички останали. Техните чисти и мощни хранителни добавки са идеални за поддържане на здравето от главата до петите и отвътре навън и са лесно допълнение към вашия хранителен режим. Семействата с претоварено ежедневие винаги търсят ефикасни начини да се уверят, че всеки получава това, от което се нуждае, когато се нуждае и по начин, който е най-полезен за съответния член на семейството. Ето пет чудесни начина да поддържате здравето на цялото семейство – от най-възрастните като баби и дядовци, до малки деца и тийнейджъри – на правилния път на грижа за здравето, като направите здравословните навици лесни за изпълнение!

  1. Останете хидратирани. Изследванията показват, че дехидратацията може да повлияе отрицателно на броя и активността на белите кръвни телца, отговорни за здравата имунна система .Всеки се нуждае от различно количество вода, за да бъде здрав и най-добрият начин да си я набави е да я държи близо до себе си! Забавните и персонализирани чаши и бутилки за вода правят поддържането на хидратацията лично и важно.
  2. Започнете деня с вкусно смути! Повишаването на приема на плодове и зеленчуци е основен фактор за здравето на всички възрасти. Но да накарате всички да изядат своя дял може да се окаже предизвикателство! Смутитата имат неограничени възможности за рецепти, но включването на силни за имунната система вещества като цитрусови плодове, спанак и горски плодове може да помогне за допълнително укрепване на имунитета!
  3. Добавете и пресен сок! Прясно изцеденият сок е изключително вкусно средство за набавяне на концентрирани хранителни вещества. Проучванията показват, че тези, които пият сокове, е по-вероятно да изпълнят основните препоръки за консумация на достатъчно порции плодове и зеленчуци. Нивата на ключовите хранителни вещества за поддържане на имунната система като витамин Ц и Д, както и на важни минерали, са по-високи от тези, които не консумират сокове.
  4. Изключете преработената/рафинирана захар и вместо това наблегнете на много плодове! Промишлените технологии са довели до включването на концентрирани, силно преработени и рафинирани захари в повечето продукти, продавани за деца, Според последните проучвания високият прием на добавена захар (включително всички захари, добавени към храни и напитки, но без естествено срещащите се захари, като тези в плодовете и плодовите сокове) се свързва с 45 различни негативни последици за здравето, които засягат както деца, така и възрастни.
  5. Миксология от Vimergy® за всеки! С пускането на пазара на двата ни най-нови члена на семейството - детските течни витамин Б12 и цинков сулфат, Vimergy® е тук, за да осигури следващото ниво на персонализирана подкрепа, от която всеки член на семейството се нуждае, с чистотата и ефективността, които заслужава!
Хранителните добавки на Vimergy® предлагат чисти формули с неограничен потенциал за персонализиране, които лесно се вписват в живота и ежедневието на вашето семейство. Чистите, неусложнени формули, направени без свързващи вещества и пълнители, позволяват на хранителните вещества да бъдат най-важното нещо! Хранителните добавки на Vimergy® осигуряват необходимата гъвкавост, за да се интегрират в съществуващия ви режим лесно и безпроблемно. Те могат да се добавят към вода, сок, смути или да се приемат директно от бутилката. Формулите за деца дори са снабдени с предварително разграфен капкомер, за по-лесно получаване на подходящата доза за различните възрасти деца. Погрижете се всички да се сдобият със здрав имунитет с добавките на Vimergy® още днес!

Подобни публикации

[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.