ШОТ ПРИ ПРОБЛЕМИ С ЕГОТО

ШОТ ПРИ ПРОБЛЕМИ С ЕГОТО

Този шот може да ви бъде най-полезен в случаите, когато:

 • се чувствате така, сякаш егото ви е завладяло сетивата или здравия разум и емоциите ви;
 • се чувствате така, сякаш губите същността си, губите представа за това, което е наистина важно;
 • чувствате, че напоследък сте прекалено вглъбени в себе си;
 • осъзнавате, че сте изцяло погълнати от себе си, без да ви е грижа за другите;
 • имате чувството, че сякаш нещо вътре във вас контролира живота и решенията ви, а вие просто гледате отстрани;
 • имате приятел или близък, който има много голямо его и не вярва, че е така (направете този шот за мозъка за него);
 • чувствате, че трябва да поемете контрол над живота си и да преодолеете желанието да си вредите;
 • имате нужда да се освободите, така че истинската ви същност да проличи и да бъде от полза за вас и за хората около вас.

Съставки:

 • 1 см парче прясна куркума;
 • 1/2 чаша нарязани обелени плодове киви;
 • 1 с.л. пресни или размразени диви боровинки или 1 ч.л. сок от диви боровинки или 1 ч.л. диви боровинки на прах;
 • 1/4 чаша нарязани гъби портобело*;
 • 1/4 чаша компактно събран кейл нарязан на едро;
 • 1/2 чаша компактно събран пресен магданоз;
 • 1/2 стъбло целина.

Начин на приготвяне:

Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред. Ако използвате сок от диви боровинки или диви боровинки на прах, ги добавете и разбъркайте, след като всички останали съставки са преминали през сокоизстисквачката.
Налейте в чаша и сервирайте.

* Преди да нарежете гъбите портобело, ги измийте и изплакнете добре с топла или гореща вода. Не използвайте лепкави или загниващи гъби. Това е знак, че гъбата се окислява и старее.

Количество за 1 до 2 шота.

СЪВЕТИ:

 • Ако се намирате в част от света, където нямате достъп до диви боровинки, можете да ги замените с къпини. Въпреки че са алтернатива с високо съдържание на антиоксиданти, къпините нямат силата, която да съответства на начина, по който дивите боровинки защитават клетките от токсини.
За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог тук.

Подобни публикации

[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
[ВИДЕО] ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ НА VIMERGY®
Сиропът от черен бъз е широко използвана природна хранителна добавка за поддържане на имунната система, цялостното здраве и благополучие. Той е не само полезен, но и вкусен, което го прави чудесен избор за деца и възрастни. Най-големи ползи получаваме от черния бъз, когато е правилно приготвен, затова американската компания Vimergy® се захваща със задачата да създаде най-висококачествения, най-силен, чист и полезен сироп от черен бъз, който би могъл да съществува. Отнема им три години разработки, за да създадат възможно най-добрия продукт и сега сиропът от черен бъз на Vimergy® е вече реалност!
Прочети още
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
[ВИДЕО] КАК СЕ ПРАВИ ШОКОВА ТЕРАПИЯ С МИКРО-Ц
Защо шоковата терапия с витамин Ц на Лечителя Медиум издига изцелението на нови висини? Защото се използва специфичен вид глюкоза, която ще откриете главно в суровият мед и прясно изцедени цитрусови плодове. Тази глюкоза се свързва с правилния вид витамин Ц под формата на аскорбинова киселина и го вкара в клетките и органите. Витамин Ц е антиоксидант, който подхранва имунната ви система. Суровият мед и сокът от портокал се свързват директно с витамин Ц, което води до тази мощна антиоксидантна доставка на антивирусни, антибактериални лечебни хранителни вещества в тялото.
Прочети още
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
[ВИДЕО] L-ЛИЗИН - ИНХИБИТОР НА ПАТОГЕНИ
Тази аминокиселина навлиза в черния дроб и действа като димна завеса за всички патогени, които са отговорни за чернодробните състояния и автоимунните заболявания. Потискайки и намалявайки натоварването на патогените, L-лизинът действа противовъзпалително на цялата нервна система, особено на централната нервна система и на блуждаещия и френетичния нерв, които стават мишена на невротоксините, произвеждани от ЕБВ, херпес зостер и други бацили. 
Прочети още