ЕЛИКСИР ЗА КОЖАТА

ЕЛИКСИР ЗА КОЖАТА

Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да може кожата наистина да се подмлади, са необходими богати на хранителни вещества градивни елементи, които да поддържат имунната система.

Витамин Ц е известен с ползите си за здравето на имунната система и за това има основателна причина. Този антиоксидант е жизненоважно хранително вещество, от което всички се нуждаем под една или друга форма. Микро-Ц е предпочитаният от Антъни Уилям продукт с витамин Ц от всички предлагани в момента на пазара, защото е буфериран витамин Ц, което означава, че не е толкова киселинен, колкото други форми на витамин Ц като аскорбиновата киселина. Хората, които са чувствителни, предпочитат буфериран Микро-Ц, който е по-лесно смилаем. Той също така е обогатен с шипки (любими на Антъни Уилям), рутин, екстракт от гроздови семки и ацерола. Микро-Ц е и без никакви естествени и изкуствени аромати, лимонена киселина, малтодекстрин, магнезиев стеарат, слепващи агенти или некачествени пълнители. Микро-Ц Immune Power съдържа абсолютно същите съставки като капсулите Micro-Ц, но е с добавен силициев диоксид от органичен екстракт от бамбук за подсилена подкрепа на кожата, косата и ноктите и производството на колаген. Микро-Ц Immune Power е на пазара от скоро и вече толкова много хора го предпочитат. Антъни Уилям подкрепя Vimergy®, защото техните продукти са несравними по отношение на качеството и чистотата си. Хранителните добавки Vimergy правят истинска разлика в здравето на хората.

МСМ капсулите на Vimergy® подпомагат здравето на косата, ноктите и кожата, като същевременно осигуряват сезонна имунна подкрепа. Точно сега, когато сезоните се сменят, наличието на подкрепящи добавки може да има огромно значение за вашето здраве и благополучие.

Съставки:

Начин на приготвяне:

Смесете съдържанието на 2 капсули МСМ с 1 мерителна лъжица Микро-Ц Immune Power на прах. Добавете сока от 1 портокал и 1 чаша топла (не гореща) вода и разбъркайте добре в продължение на 30 секунди, след което изпийте.

Сместа може да се консумира наведнъж или да се консумира бавно в рамките на няколко часа.

Продукти от статията

Микро-Ц Immune Power на прах, 125 гр, Vimergy®
Опаковка
за път
Препоръчано от Антъни Уилям
Regular price
90.26 лв.
Sale price
90.26 лв.
Regular price
Unit price
per 
Sold out
Микро-Ц Immune Power на прах, 250 гр, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Regular price
132.85 лв.
Sale price
132.85 лв.
Regular price
Unit price
per 
Sold out
Микро-Ц Immune Power на прах, 500 гр, Vimergy®
Икономична
опаковка
Препоръчано от Антъни Уилям
Regular price
219.55 лв.
Sale price
219.55 лв.
Regular price
Unit price
per 
Sold out
МСМ със силиций и калций, 120 капсули, Vimergy®
Препоръчано от Антъни Уилям
Regular price
85.38 лв.
Sale price
85.38 лв.
Regular price
Unit price
per 
Sold out

Related articles

[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
[ВИДЕО] КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД КОЖНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Read more
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ АКНЕ?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Read more
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
[ВИДЕО] ИМАТЕ ЛИ СИНДРОМ НА ХРОНИЧНАТА УМОРА, БЕЗ ДА ГО ЗНАЕТЕ?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Read more

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.