Как сокът от стъблена целина помага при бременност и кърмене

Как сокът от стъблена целина помага при бременност и кърмене

Сокът от стъблена целина е много безопасен за консумация по време на бременност и кърмене. По време на бременността той помага за укрепване на надбъбречните жлези на майката, а това е от решаващо значение за подпомагане на бебето, тъй като раждането изисква големи запаси от адреналин. Силните надбъбречни жлези подготвят майката за безопасното раждане на бебето – адреналинът е този, който създава "тласъка" – и дори могат да доведат до по-малко време за раждане. Сокът от стъблена целина е богат и на хранителни вещества като витамин К, фолат и витамин А, които са важни за развитието на бебетата. Изобилието от антиоксиданти помага за защита на клетките на бебетата, докато се развиват в утробата, като ги въоръжава със способността да се борят с токсините, за да се предотврати ранно заболяване. Съдържащите се в сока от стъблена целина натриеви клъстерни соли също така осигуряват на развиващия се мозък на бебето невротрансмитерни химикали, които подпомагат тази критична фаза.


По време на кърмене консумацията на сок от стъблена целина от майката е много полезна за бебето. Не е необходимо да се притеснявате, че детоксикацията, която сокът от стъблена целина предизвиква, ще доведе до появата на токсини в кърмата. Точно обратното. По начало кърмата на жената обикновено е пълна с различни токсини, тъй като черният дроб на много хора е бавен, застоял и претоварен от излагането през целия им живот на токсични тежки метали като живак и алуминий, пестициди, хербициди, фунгициди, нефтохимикали, козметика, разтворители, боя за коса, одеколони, парфюми и др. Когато тези вредни вещества се натрупат в черния дроб, те обикновено попадат и в кърмата. Когато на сцената се появи сок от стъблена целина, неговите мощни компоненти също попадат в кърмата и обезвреждат и обезсилват токсините – неутрализират ги, така че да са по-малко разрушителни, и дори помагат за пълното отстраняване на някои от тези токсини от кърмата. Едновременно с това сокът от стъблена целина спомага за създаването на чиста кърма, той осигурява важните за развитието на мозъка на бебето натриеви клъстерни соли, както и жизнеспособни витамини, микроелементи и други хранителни вещества, които поддържат бебето здраво.


Така че сокът от стъблена целина е много подкрепящ както за бременността, така и за кърменето. Това, което не е толкова безопасно, са множеството различни хранителни химикали, като лимонената киселина и естествените аромати в пакетираните храни, аспартамът в диетичните газирани напитки, кофеинът в кафето и черния чай, антибиотиците в някои животински продукти и агресивните токсични соли, които се добавят към много храни и въпреки това те често се приемат от някои жени, докато са бременни или кърмят. Последното нещо, за което трябва да се притеснявате, е сокът от стъблена целина.


А както ще прочетете в останалите ни статии за сока от стъблена целина, той е много полезен за различни състояния и симптоми. Повече за това вижте в следните статии:

“Как сокът от стъблена целина помага при лаймска болест”;
“Сок от стъблена целина при синдром на поликистозните яйчници, фиброми и ендометриоза”;
“Как сокът от стъблена целина помага при заболявания на щитовидната жлеза”;
“Как сокът от стъблена целина помага за лечение на екзема и псориазис”;
“Как сокът от стъблена целина помага при кистозно акне”;
“Как сокът от стъблена целина помага при синдром на хроничната умора”;
“Как сокът от стъблена целина помага за лечение на висок холестерол”;
“Сок от стъблена целина при автоимунни и неврологични състояния”.

Още статии за сока от стъблена целина можете да намерите тук:

“Сок от стъблена целина”;
“Сок от стъблена целина – често задавани въпроси”;
“Как да си направим сок от стъблена целина”;
“Защо да пием половин литър сок от стъблена целина дневно?”;
“Как натриевите клъстерни соли в сока от стъблена целина ви помагат да се излекувате”.

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.