Как сокът от стъблена целина помага при лаймска болест

Как сокът от стъблена целина помага при лаймска болест

Сокът от стъблена целина унищожава бактерии като Borrelia, Bartonella и Babesia. Ако смятате, че имате бактериална инфекция, сокът от стъблена целина е подходящото средство.

Имайки предвид това, сигурно ще ви е интересно да научите, че лаймската болест е хронична вирусна инфекция. Въпреки че може да сте диагностицирани с бактериална инфекция, симптомите на лаймската болест са вирусни. Дори и да са налице бактерии като Borrelia, те не причиняват това, което кара пациентите с лаймска болест да страдат. Симптомите на лаймска болест са неврологични, а бактериите не създават неврологични симптоми, защото не произвеждат невротоксини. Само вирусите, хранещи се с токсични тежки метали като живак, алуминий и мед, както и с глутен, яйца, млечни продукти, пестициди, хербициди и фунгициди, които се намират в черния дроб и други части на тялото ни, създават невротоксините, които причиняват лаймската болест.

По-конкретно, тук действат само вируси от семейството на херпесните вируси: всички разновидности на херпес зостер, включително неизвестни щамове, които не предизвикват видим обрив или пустули, както и множество мутации на HHV-6, HHV-7 и неоткритите HHV-10 до HHV-16. Тези вируси освобождават невротоксини, които възпаляват цялата нервна система, причинявайки неврологичните симптоми на лаймската болест. Ето защо много хора с лаймска болест в крайна сметка получават диагнози и за други хронични заболявания като множествена склероза (МС), ревматоиден артрит (РА), тиреоидит на Хашимото, фибромиалгия и миалгичен енцефаломиелит/синдром на хроничната умора (ME/CFS). Тези и други заболявания са причинени от вируса на Епщайн-Бар, както и лаймската болест. Всички те идват от един и същи източник.

Лекарите не осъзнават това. Те са научени, че ако не друго, то някои от състоянията са свързани с ЕБВ. Те не знаят, че това е неоткритата причина за всички тях. Така че при диагностицирането границите се размиват и се допускат грешки. Това, което трябва да знаете, е истината: че безбройните неврологични симптоми, които изпитват страдащите от лаймска болест, са причинени от хронични нискостепенни вирусни инфекции, като вирусите се хранят с храни, които харесват и освобождават невротоксини.

Ако все още сте привързани към миналото и старите начини на мислене за лаймската болест, тогава, както казахме, сокът от стъблена целина все така е вашето средство, защото той изкоренява Borrelia, Bartonella, Babesia и всички нови бактерии, които медицинските проучвания и науката се опитват да припишат на лаймската болест в своето незнание. Не позволявайте на съмнението, че лаймската болест е вирусна, да дискредитира сока от стъблена целина. Той е мощно антибактериално средство. Той все така ще ви помогне.

Между другото, както вече сме споменавали, откакто са публикувани книгите на Лечителя Медиум, лекарите започват да ги използват като насоки в практиката си. Лекарите проявяват особен интерес към насоките за лаймска болест. Това, че лаймската болест е вирусна, има повече смисъл за тях, отколкото бактериалните теории. Вече има хиляди лекари, които подкрепят тази информация. Сокът от стъблена целина също ще ви помогне, ако тази напреднала информация за лаймската болест – че тя е вирусна – резонира с вас. Както вече сме споменавали в редица статии, сокът от стъблена целина е мощен антивирусен препарат.

Независимо дали вярвате, че лаймската болест е бактериален проблем или вече разбирате, че е вирус, сокът от стъблена целина е мощно средство за изцеление. Сокът от стъблена целина убива както лошите бактерии, така и вирусите. Можете да започнете да напредвате с лечението на лаймска болест, като пиете ежедневно сок от стъблена целина, ежедневно си правите смутито за детокс от тежки метали и приемате правилната форма на витамин Б12 за излекуване на неврологичните симптоми. Също така се обърнете към книгите от серията “Лечителят Медиум”, за да научите какви храни да избягвате и какви хранителни добавки да приемате.

Повече за лаймската болест може да прочетете в статиите:

“Антъни Уилям разкрива истината за лаймската болест (част 1)”;
“Антъни Уилям разкрива истината за лаймската болест (част 2)”.

За лечебните свойства на сока от стъблена целина при други състояния и симптоми вижте още и статиите: 

“Сок от стъблена целина при синдром на поликистозните яйчници, фиброми и ендометриоза”;
“Как сокът от стъблена целина помага при заболявания на щитовидната жлеза”;
“Как сокът от стъблена целина помага за лечение на екзема и псориазис”;
“Как сокът от стъблена целина помага при кистозно акне”;
“Как сокът от стъблена целина помага при синдром на хроничната умора”;
“Как сокът от стъблена целина помага за лечение на висок холестерол”;
“Сок от стъблена целина при автоимунни и неврологични състояния”.

Още статии за сока от стъблена целина можете да намерите тук:

“Сок от стъблена целина”;
“Сок от стъблена целина – често задавани въпроси”;
“Как да си направим сок от стъблена целина”;
“Защо да пием половин литър сок от стъблена целина дневно?”;
“Как натриевите клъстерни соли в сока от стъблена целина ви помагат да се излекувате”.

Подобни публикации

[Видео] Антъни Уилям разбива митовете за детоксикацията
[Видео] Антъни Уилям разбива митовете за детоксикацията
Казвали ли са ви, че не се чувствате добре, защото се детоксикирате?! Чували ли сте теорията, че прекалено бързата детоксикация е вредна?! З
Прочети още
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.