Протокол с хранителни добавки за лаймска болест на Лечителя Медиум

Протокол с хранителни добавки за лаймска болест на Лечителя Медиум

Истинска причина: истинската причина за лаймската болест е вирусна, а не бактериална. Ако това е изненадващо за вас, имайте предвид, че медицинската индустрия е започнала да измества лаймската болест от категорията на бактериалните заболявания и вместо това я поставя в категорията на автоимунните заболявания. Това автоимунно обозначение означава, че медицинските проучвания и науката са загубили убеждението си, че лаймската болест е бактериална, въпреки че системата е създадена от десетилетия, за да ни накара да вярваме, че болестта се причинява от бактерии. Лабораториите за изследване на кръвта при лаймска болест все още проверяват и показват, че болестта е бактериална, въпреки че този процес евентуално ще се промени с времето.

Определянето на лаймската болест като автоимунна е своеобразното твърдение на медицинската индустрия: "Ние не знаем причината за лаймската болест". Причината за това скорошно развитие – причината, поради която медицинските проучвания и науката вече се съмняват, че лаймската болест е бактериална – е заради поредицата книги "Лечителят Медиум". С излизането на първата книга "Лечителят Медиум", която предостави истината за това какво причинява лаймската болест, милиони хора по света, включително лекари и други здравни специалисти, започнаха да променят гледната си точка. Сега има лекари, които помагат на пациентите си да се излекуват, като осъзнават, че вируси като Епщайн-Бар, херпес зостер, HHV-6, HHV-7, херпес симплекс 1, херпес симплекс 2 и цитомегаловирус причиняват симптомите на лаймската болест. Имайте предвид, че съществуват над 60 разновидности на ЕБВ, над 30 разновидности на херпес зостер и множество разновидности на тези други херпесни вируси.

Бактериите не могат да причинят неврологични симптоми, от които страдат пациентите с лаймска болест. Болки, мравучкане и изтръпване, замайване, мътнини в очите, слаби крайници, сърцебиене, парене на кожата, болки в челюстта, болки във врата, тремори, тикове и спазми са някои от тези неврологични симптоми и те се създават от вируси, а не от бактерии. Вируси като над 60-те разновидности на ЕБВ, над 30-те разновидности на херпес зостер и множеството разновидности на HHV-6, HHV-7, херпес симплекс и цитомегаловирус освобождават невротоксини, които са отговорни за тези неврологични симптоми. Бактериите не могат да освобождават невротоксини. Бактериите не могат да създават неврологичните симптоми, свързани с лаймската болест.

Borrelia, Bartonella, Babesia и други бактерии, за които се предполага, че причиняват лаймска болест, не са супербактерии. Те нямат антибиотична резистентност, каквато има например метицилин-резистентният стафилокок (MRSA), а бактериите, които не са антибиотично резистентни, не са подходящи за антибиотици. Причината, поради която десетилетия наред се сблъскваме с хора, които не се излекуват от лаймска болест, въпреки че приемат многобройни курсове антибиотици, е, че това, с което са се борили през цялото време, са били вируси.

Ето защо пациентите с лаймска болест започват да се подобряват, когато в допълнение към антибиотичното лечение се въвеждат и алтернативни терапии. Някои от тези алтернативни терапии, които са на принципа на налучкването, са намалили вирусния товар на пациентите, без никой да разбере, че именно това е довело до облекчаване на симптомите. Котешкият нокът е една от природните билки, които станаха популярни за подпомагане на пациентите с лаймска болест и терапията с нея не започва на принципа на налучкване. Тази терапия води началото си от информацията от Лечителя Медиум преди повече от три десетилетия и половина и през годините е помогнала на десетки хиляди хора с лаймска болест, включително на някои от първоначалните пациенти, които за първи път са били диагностицирани с нея. Котешкият нокът променя медицинската система, както алтернативната, така и конвенционалната, за да я приемат като много полезна терапия за лаймска болест.

Първоначално, през 70-те години на миналия век, когато лекарите забелязват увеличаване на симптомите както при деца, така и при възрастни, без да имат обяснение какво се случва, те правилно започват да смятат, че лаймската болест е вирусна. Тъй като по онова време обаче не е имало лекарства за вирусите, антибиотиците са се превърнали в метод на лечение, отчасти защото са предлагали парична печалба за големите фармацевтични компании. Вече десетилетия наред се изразходват милиарди за антибиотици за лаймска болест. Въпреки че в началото лекарите са вярвали, че лаймската болест е вирусна, те е трябвало да променят обяснението и да я нарекат бактериална, за да подкрепят лечението.

Вируси като ЕБВ и херпес зостер се хранят с токсични тежки метали като живак, алуминий и мед, а при хората със симптоми на лаймска болест съдържанието на живак е по-високо, отколкото на други метали. Невротоксините, отделяни от вирус, който е консумирал живак, са много по-агресивни от други, създавайки неврологичните симптоми, които страдащите от лаймска болест познават твърде добре. Отново, бактериите не създават невротоксини. Състоянието се влошава от вредни храни като яйца, мляко, сирене, масло и глутен, както и от диета с високо съдържание на мазнини и белтъчини.

Има огромна група хора, които са увредени – не заради самата лаймска болест, а заради лечението на лаймската болест, през което са преминали през годините. Време е да узнаете истината, за да можете да защитите себе си и вашите близки. Информация за това как лаймска болест не се причинява от ухапване от кърлеж, а то може да бъде само отключваш фактор, както и отговори на други въпроси за лаймската болест, ще намерите в статията ни “Антъни Уилям разкрива истината за лайската болест” както и в книгата му “Лечителят медиум – преработено и допълнено издание”.

Протокол с хранителни добавки на Лечителя Медиум за лаймска болест от книгата му “Прочистване за здраве”:

Подобни публикации

[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
[Видео] Имате ли синдром на хроничната умора, без да го знаете?
Много хора имат това заболяване и дори не го знаят. Хората маскират хроничната си умора с шоколад, кафе, чай, матча и други форми на кофеин,
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.