Шот при излагане на патогени

Шот при излагане на патогени

(Вируси, бактерии и вирусни/бактериални отпадъчни продукти)

 

Този шот за мозъка може да се прилага преди излагане, по време на излагане, скоро след излагане или дори дни, седмици или месеци след излагане на фактори от околната среда.

Шотът при излагане на патогени може да бъде полезен, ако:

 • се съмнявате, че сте били в обкръжението на други хора, които може да са били заразни поради Ковид, грип или мононуклеоза;
 • се притеснявате, че сте споделяли телесни течности с друг човек чрез общи чаши, бутилки, храна, прибори или чинии;
 • се притеснявате, че сте споделяли телесни течности чрез обществени тоалетни или сексуална активност;
 • смятате, че може да сте били изложени на патогени, предавани чрез храна и се притеснявате да не получите хранително отравяне.

Също така помислете дали да не опитате този шот, преди да посетите събитие, на което ще има тълпа от хора и/или преди да се храните в обществени ресторанти.

Съставки:

 • 6 стръка прясна мащерка; 
 • 2 стръка пресен розмарин;
 • 1 малка скилидка чесън (по избор);
 • 2 сурови средно големи аспержи (1/4 чаша нарязани);
 • 2 бр. сурово брюкселско зеле;    
 • 1 до 2 стъбла сцелина.

Начин на приготвяне:

Прекарайте всяка съставка през сокоизстисквачка в посочения ред.
Налейте в чаша и сервирайте.

Количество за 1 до 2 шота

За повече информация за новата терапия с шотове за мозъка на Лечителя Медиум прочетете уводната статия в нашия блог: тук.

СЪВЕТИ:

 • Ако стъблата на прясната мащерка и розмарина са твърди, можете да използвате само листата. Ако стъблата са меки, можете да направите сок и от тях.

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.