Рецепта на Антъни Уилям за бебешка формула, най-близка до майчиното мляко

Рецепта на Антъни Уилям за бебешка формула, най-близка до майчиното мляко

Невъзможността при някои жени да кърмят бебетата си по естесвен начин напоследък става все по-разпространен проблем. Семействата с малки бебета, все повече са притеснени от този факт.

Макар че Антъни Уилям не насърчава храненето с адаптирани млека, освен ако няма абсолютно никакви други възможности, някои майки просто не са в състояние да кърмят или да поддържат достатъчно запаси от кърма за своите бебета (разбира се, за това има скрити причини и с помощта на информацията от Лечителя Медиум това може да бъде коригирано). Заради всичко това, докато са изправени пред този проблем, майките ще се нуждаят от други варианти.

Духът на състраданието е дал на Антъни Уилям рецепта за бебешка формула, която най-много наподобява майчиното мляко. Пациентите му са я използвали за новородените си бебета чак до детска възраст. Антъни Уилям разказа за тази рецепта за бебешка формула във видео на живо, което прави с Кимбърли Ван дер Бик преди няколко години и ние решихме да я споделим с вас, защото вярваме, че ще бъде полезна за много от вас.

Линк към оригиналното видео на Антъни Уилям и Кимбърли Ван дер Бик: https://www.facebook.com/medicalmedium/videos/1235087563293086/

Ето малко повече за съставките и самата рецепта:

Авокадо

Авокадото е една от най-съвършените храни. То съдържа над 25 основни хранителни вещества, включително желязо, магнезий и незаменими мастни киселини. Освен това авокадото се усвоява лесно и увеличава способността на организма да усвоява хранителните вещества.

Авокадото е с високо съдържание на глутатион, който подсилва имунната система, укрепва сърцето, подпомага възстановяването на нервната система и забавя процеса на стареене. Също така тази невероятна храна помага и за стабилизиране на нивата на кръвната захар, тъй като мононенаситените мазнини, съдържащи се в авокадото, обръщат инсулиновата резистентност.

Знаете ли, че авокадото е една от най-близките храни до майчината кърма? В него съотношението на протеини, мазнини и глюкоза е равно на това на майчиното мляко.

Сок от ечемичена трева на прах

Сокът от ечемичена трева на прах е една от най-богатите на хранителни вещества храни, открити в природата. Антъни Уилям използва и препоръчва този продукт: Сок от ечемичена трева на прах на Vimergy®.

Тази мощна храна може да помогне за потискане на растежа на болестотворни бактерии и да балансира PH на организма, което повишава имунитета. Тя не само укрепва имунната система, но и алкализира организма, повишава енергията, подпомага храносмилането, облекчава запека и подобрява цялостното здраве на косата, кожата и ноктите.

Банан

Един банан съдържа около 76% вода, което го прави фантастична електролитна храна. Освен това те са пълни с витамини и минерали, като витамин Ц, витамин Б6, калий, мед и манган. Високото съдържание на глюкоза прави бананите отлична храна за мозъка и за изграждане на мускулите. Така че, както можете да си представите, бананите са идеална храна за спортистите – те попълват енергията и незабавно съживяват организма.

Този невероятен плод съдържа много силни противогъбични и антибиотични съединения и има способността да спре вируса в движение. Освен това бананите подпомагат усвояването и асимилацията на хранителните вещества. Бананите подпомагат и естествените бактерии в червата, което поддържа храносмилателния тракт здрав и имунната система силна.

Кокосова вода

Кокосовата вода е невероятно питателна напитка, пълна с витамини от Б-комплекса и минерали като калций, желязо, магнезий, калий, цинк и манган. Освен това кокосовата вода е един от най-високите източници на електролити на планетата. Всъщност в нея има същото ниво на електролити, каквото имаме в кръвта си.

Знаете ли, че кокосовата вода е идентична с човешката плазма? Плазмата съставлява 55% от човешката кръв. Кокосовата вода може да се счита за "универсален донор".

Като пълноценен електролит, кокосовата вода хидратира на дълбоко, клетъчно ниво. 

Съставките в тази рецепта за бебешка формула са най-близките до майчината кърма, които можете да получите.

Съставки:

2 бр. авокадо;
1 ч.л. сок от ечемичена трева на прах;
2 банана;
кокосова вода или вода, за да се разреди достатъчно сместа.

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки заедно и добавете достатъчно кокосова вода или вода, за да направите формулата достатъчно рядка, за да може да преминава през бебешко шише. 

Прецедете (с помощта на торбичка за ядково мляко или фина цедка), преди да поднесете на бебето.

Тази рецепта е най-добра за консумиране в прясно състояние, но може да се приготви предишната вечер и да се съхранява в хладилника за употреба през нощта/сутринта.

Можете да намерите много повече информация за други полезни храни и рецепти в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Подобни публикации

[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
[Видео] Еликсир за кожата от Антъни Уилям – подобрява производството на колаген и здравето на кожата
Този еликсир е мощно средство за поддържане на кожата. Оксидативният стрес може да натрупа токсини и основата на дермата да отслабне. За да
Прочети още
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
[Видео] Антъни Уилям прави зелено смути и шокова терапия с новия Микро-Ц Immune Power
Добавете новият Микро-Ц Immune Power на прах на Vimergy® към зеленото си смути или Шоковата терапия с витамин Ц за по-дорбо здраве на кожата
Прочети още
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
[Видео] Страдате ли от фибромиалгия? – говори Антъни Уилям
Болките, схващанията, чувствителността, умората и сковаността при фибромиалгия са резултат от невротоксините от четвърти стадий на вируса Еп
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.