Тази хубава супа ще стане едно от любимите ви ястия. Тиквичките придават кремообразна текстура, а босилекът добавя ярък вкус, което я прави уникална.

Тази рецепта е част от прочистванията 3:6:9 на Лечителя Медиум и е включена в рецептите на книгата “Прочистване за здраве”. Други рецепти от тези прочиствания можете да намерите в нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Съставки:

  • 1 ч.ч. лук, нарязан на кубчета;
  • 3 скилидки чесън, намачкани;
  • 3 средно големи тиквички, нарязани на кубчета;
  • 2½ ч.ч. вода или бульон бульон „Помощ за черния дроб“ (очаквайте скоро рецептата в нашия блог.);
  • 1 ч.л. сушена мащерка;
  • 1 с.л. лимонов сок;
  • 1½ ч.ч. пресен босилек, плюс допълнително за сервиране.

Начин на приготвяне:

Поставете голяма керамична тенджера с незалепващо покритие на средно висока температура и добавете лука и чесъна. Гответе в продължение на 3 до 5 минути, докато лукът стане прозрачен, като при необходимост добавете лъжица вода.

Добавете нарязаните тиквички и гответе още 5 минути, докато тиквичките започнат да омекват.

Добавете водата или бульона „Помощ за черния дроб“, сушената мащерка и лимоновия сок. Намалете температурата и оставете да къкри 10-15 минути, докато тиквичките омекнат напълно. Прехвърлете супата в блендер, добавете босилека и блендирайте до получаването на гладка смес (ако се наложи, блендирайте на партиди). Можете да използвате и пасатор.

Върнете супата в тенджерата и загрейте. Опитайте и овкусете. Разпределете в купички и сервирайте супата, гарнирана с пресен босилек.

Порция за 2 души.

Подобни публикации

[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
[Видео] Имате ли тиреоидит на хашимото? – говори Антъни Уилям
Това състояние се причинява от вируса Епщайн-Бар (ЕБВ), който се загнездва в щитовидната жлеза. Причинява увреждане на клетките, тъй като пр
Прочети още
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
[Видео] Как да използваме маточина и ашваганда при стрес – говори Антъни Уилям
Преживявате трудности? Или редовно изпитвате затруднения в живота си? В тези моменти тялото ни се нуждае от повече подкрепа от обикновено. А
Прочети още
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.