Прясно изцеден портокалов сок, естествено газирана вода и плодово сорбе, приготвено от плодове като ананас, малини и манго, се съчетават, за да създадат тропически пунш. Естествено газираната вода замества содата, за да създаде газирано усещане, съчетано със сладките тропически вкусове, като резултатът е чаша пълна с пенлива наслада. Използването на сорбе вместо сладолед прави тази напитка невероятно вкусна дори и без мазнини и млечни продукти. Този тропически пунш от портокалов сок със сигурност ще бъде забележителна и любима празнична напитка за дълги времена.

Тропически пунш

Съставки: 

 • 4 чаши портокалов сок (около 10 големи портокала, изцедени)
 • 2 чаши естествено газирана вода

Сорбе от манго:

 • 4 чаши замразено манго
 • 2 с.л. суров мед или кленов сироп (по избор)
 • 2 с.л. прясно изцеден сок от лайм

Сорбе от ананас:

 • 4 чаши замразен ананас
 • 2 с.л. суров мед или кленов сироп
 • 1 с.л. прясно изцеден сок от лайм

Малиново сорбе:

 • 4 чаши замразени малини
 • 3 с.л. кленов сироп
 • 3-4 с.л. вода
 • 1/2 с.л. прясно изцеден лимонов сок

Начин на приготвяне:

Направете всяко от сорбетата едно по едно, като комбинирате всички съставки в новата сокоизстисквачка Omega MM1500 и ги обработите до гладка смес с помощта на приставката за сорбе. Поставете в херметически затворен съд и замразете за поне 3-4 часа, най-добре за цяла нощ докато се стегне.

Смесете прясно изцедения сок от портокал и газираната вода в средно голяма купа за пунш. Добавете по 1 или 2 топки от всяко от сорбетата и сервирайте веднага.

Порция за 4 души

Тази рецепта става изключително лесно и бързо с новата сокоизстисквачка Omega MM1500. С нея можете да приготвяте също ядкови млека и тахани, бебешки храни, домашна паста и много други.

 Можете да намерите много повече информация за други полезни храни и рецепти в
нашия блог, както и в книгите на Антъни Уилям.

Подобни публикации

[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
[Видео] Мощен инструмент и техника за лечение на афти и рани в устата
Патогените от семейството на херпесните вируси могат да причинят рани в устата, езика и гърлото, включващи симптоми като болка в устата, бол
Прочети още
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
[Видео] Какво се крие зад кожните заболявания екзема и псориазис
В това видео Антъни Уилям разкрива истинската причина за екзема и псориазис, както и за някои други кожни състояния. Ще научите повече за то
Прочети още
[Видео] Имате ли акне?
[Видео] Имате ли акне?
Чували ли сте, че акнето е хормонално състояние? Това е широко разпространено мнение, но не хормоните ни причиняват акне. Хормоналните перио
Прочети още

Този блог, неговото съдържание и всички свързани с него материали са представени само с информационна цел и не заместват медицински съвет, диагноза, лечение или предписание. Нищо, което се съдържа в този блог или е достъпно от него, не трябва да се счита за медицински съвет, диагноза, лечение или предписание, нито за обещание за ползи, претенция за излекуване, правна гаранция или гаранция за резултатите, които ще бъдат постигнати. Никога не пренебрегвайте медицински съвет или не отлагайте търсенето му заради нещо, което сте прочели в този блог или в някой от свързаните материали. Природник ЕООД и неговият екип не са медицинкси лица и нямат претенции да предоставят здравни услуги. Консултирайте се с лицензиран здравен специалист, преди да промените или прекратите каквито и да било настоящи лекарства, лечение или грижи, или да започнете каквато и да било диета, упражнения или програма за добавки, или ако имате или подозирате, че може да имате здравословно състояние, което изисква медицинска помощ. Агенцията по храните и лекарствата на Р. България не е оценила нито едно изявление, твърдение или представяне, направено в този блог или достъпно от него или от който и да е свързан материал. Съдържанието на този блог и всеки свързан материал не отразява непременно мнението на Природник ЕООД или на основния автор и не е гарантирано, че е правилно, пълно или актуално. Тази статия може да съдържа връзки към други ресурси в интернет. Тези връзки са предоставени като цитати и помощни средства, които да ви помогнат да идентифицирате и намерите други интернет ресурси, които може да представляват интерес, и нямат за цел да заявят или да означат, че Природник ЕООД или главният автор препоръчват, одобряват, подкрепят, спонсорират или са по някакъв начин свързани или асоциирани с което и да е лице или организация, свързани с материала, към който е препратка, или са законно упълномощени да използват търговско име, регистрирана търговска марка, лого, юридически или официален печат или символ, защитен с авторско право, който може да е отразен в материала, към който е препратка.